Anaokulu için çanta ve beslenme seti nasıl seçilir?

+1 oy
422 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (10,364 puan) tarafından

Kızlar ilk çocuğum çok heyecanlı ve tecrübesizim lütfen yardım edin bu bacinıza 😊🙂‍↕️🫣

Kızım çok şükür bu sene anaokuluna başlayacak Özel eğitime gider diyordum ama kaynaştırma öğrencisi olarak normal anaokuluna gidecek henüz ihtiyaç listemiz yok ama çanta beslenme çantası suluk bunlar zaruri ihtiyac alınması şart bende biraz hevesli olduğum için güzel ve kullanışlı bir şey olsun diyorum bunlar sizce güzel mi

imageçok mu büyük olur bu çanta kizimin boyu uzun ama bilemedim

16 Cevaplar

+1 oy
önce (14,570 puan) tarafından

Aynısını kızıma birinci sınıf için aldım bu çanta anaokulu için baya büyük olur canım 

önce (14,570 puan) tarafından

Küçük kuzum bu

önce (4,980 puan) tarafından

Bu altta attığınıza hiçbir şey sığmıyor 

önce (3,082 puan) tarafından

imageben camiye diye bunu aldim anaikundada kullanir dedim ama cok buyuk. ufagini alicam canta

önce (65,984 puan) tarafından

canan çocuğu cantaya koyup gönderecek 🙂

kiz sil resmi baskasinin cocugu da gozukuyor sorun olmasin

-Reklam-
+1 oy
önce (758 puan) tarafından

Ben de oğlumu yazdırdım anaokuluna heyecan var tabi Veli olduk artık 🥹 bu tarz çantalar büyük oluyor ya anaokulu için ben bimden bunu aldım takım yaptım 700 e kalmışsa bir bak istersen çantalar 400 dü hayırlı olsun tüm annelere 😊

image

önce (10,364 puan) tarafından

Ayy çok tatlıymış canım 🤎 güle güle kullansın paşa ben de gidip baktığımda sadece erkek için kalanlar vardı maalesef aynen bakalım inşallah hayırlı olur bize de iyi gelir okul süreci

önce (758 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊 Amin inşallah şansıma buldum onu da kaç tane bim gezmiştim öyle denk gelince kaptım.fiyat olarak da dışarıya göre çok uygundu. İnşallah iyi gelecek ben inanıyorum 😀

bu cok tatlı ya

+1 oy
önce (3,021 puan) tarafından

Bu çantalar büyük oluyo canım ilkokul hatta lise için kullanan bile var mesels benim kardeşim lise 2 deydi geçen sene aldı bundan hahahaha çok hoşuna gitmiş değişikli kullanırım diye almıştı

LCW da çok güzel çantalar gördüm ben Ordan aldım hatta oğlum için baya iyi decahtlonda da var uygun fiyatlı güzel çantalar :₺ 

önce (3,021 puan) tarafından

Bizimkilerde böyle 

Oo sizinki de çok güzel miş LCW ya bakmak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim 

+1 oy
önce (1,885 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım. Küçük bir çanta beslenme örtüsü beslenme kutusu suluk Alman yeterli.

Onlar sana liste verecek alacaksın onları da okula bırakıyorsun. Ödev olduğunda eve getirecek.

Teşekkür ederim canım beslenme örtüsü hiç aklımdan çıkmıştı onu da diktireyim anneme 😊

önce (1,885 puan) tarafından

İyi yaparsın ilk okulda da kullanıyor yedekli diktir canm. Bizde bir top A4 kağıt Jumbo kuru boya Keçeli boya sulu boya oyun hamuru dosya kurşun kalem silgi tahta kalemi aklıma gelenler bunlar. Bunlar kesin istenir ekleme yaparlar 

+1 oy
önce (7,731 puan) tarafından

Daha basit birsey baksan  

İşte kız çocuğu biraz süslü olsun diyorum da kullanışlı olması da önemli 

+1 oy
önce (2,431 puan) tarafından

Eğer seneye almak istemezsen olur ama bu sene için büyük gibi sanki

İşte kızım biraz zayıf da abla çok yük olmasın diyorum ona 

+1 oy
önce (1,907 puan) tarafından

Cantaniz anaokulu için gereksiz bir büyüklükte. 

Anladım canım başka bakayım 

+1 oy
önce (6,084 puan) tarafından

Anaokulu için çok büyük olur canım tek göz yada iki göz olsun. Suluk için yanında file cep olanlar kullanışlı oluyor. 

Teşekkür ederim tatlım yarın gidip buralardan bakicam olmadı öyle online dan alayım dedim

önce (6,084 puan) tarafından

Şimdiden hayırlı olsun 🥰 

+1 oy
önce (5,281 puan) tarafından

Bizde canta ıstemedıler klasör canta istediler kutu gıbı ondan aldım liste verdiler onlarıda aldık tek tuk kaldı onlarıda alcam bu pazarteside başlicazzz🥹

Hayırlı olsun sizede canım çok heyecanlıyim bende ya 🥲

+1 oy
önce (32,992 puan) tarafından

Bizim Spiderman çantamız var iki gözlü anaokulu çantası diye geçenlerden çok büyük bir şeye gerek yok zaten anaokulu için 

Bizde önce olanda küçük kalıyor 2 gözlü en mantıklısi gibi

önce (32,992 puan) tarafından

Evet. Kıyafet vs ihtiyaçlarına yetiyor yanda da file olsun suluk için çocuğun kendisi de taşıyabilsin. Biz geçen sene aldık bunu bu senede kullanırız 

+1 oy
önce (241 puan) tarafından

Çok büyük oluyor bunlar. Kızım ortaokulda aldı bundan ilkokuldayken bile değil. Daha kibar taşıması kolay şey al. 

Anladım canım teşekkür ederim 

Rica ederim🥰

ne guzel nick oyle sanane banane 🙂

Teşekkür ederim. Hayatımdada böyle olmayı severim ne birinin hayatına karışırım nede bana karışılsın isterim. Ondan esinlenerek

+1 oy
önce (9,966 puan) tarafından

Kızımda bunun pudrasını aldı ama 5.sınıf tabi o süsleri yok sade bizimki

Anasınıfı için çok büyük 

Büyük boy defterler hepsi sığdı içine 

+1 oy
önce (246 puan) tarafından

Anaokulu için büyük bunlar. Bugün lcw'den aldık biz de. Lcw ürünleri bana göre fiyat performans ürünleri. Beğeniyorum ben. Çeşitlilik de çok fazla. Tabii nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mağazadan mağazaya fark da edebiliyor. Sitesine bakabilirsin orada daha çok ürün var. Çanta olarak bunu tercih ettik. Ben çizgi film olsun ne bileyim son zamanlarda çıkan karakterler olsun sevmiyorum o tarz. Daha sade gözü yormayan şeyler seviyorum. Matara da bu. Karaca'dan aldık. Yüksek fiyatlı olsun istemedim. Kreş için ekonomik ama iyi olsun deyip bunda karar kıldık. 304 numara çelik. 

image

image zamanlarda

+1 oy

bu birinci sinif çantası anaokulunda daha kucukler is goruyor

0 oy
önce (6,554 puan) tarafından

Büyük ama çok tatlıymış ❤️

0 oy
önce (1,634 puan) tarafından

Bunlar anaokuluna çok çok büyük 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Anaokulu için beslenme çantası ve suluk seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Anaokulu beslenme çantası ve suluk seçiminde en önemli kriter, ürünün çocuğun kendi başına açıp kapatabileceği kolaylıkta olmasıdır. Sızdırmaz özelliği olan, BPA içermeyen, kolay temizlenebilir malzemelerden üretilmiş ve çocuğunuzun günlük besin ihtiyacını rahatlıkla taşıyabilecek kapasitede ürünleri tercih etmelisiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Okul çantası seçerken çocuğun boyu ve kilosu nasıl baz alınmalı?
Okul çantası, çocuğun sırt genişliğini aşmamalı ve ağırlığı çocuğun vücut ağırlığının yüzde 10'unu geçmemelidir. Çocuğunuzun boyu uzun olsa bile çantanın alt kısmının bel hizasında bitmesine ve omuz askılarının dolgulu olmasına dikkat ederek omurga sağlığını koruyabilirsiniz.
Kaynaştırma öğrencisi için anaokulu alışverişinde farklılıklar var mı?
Kaynaştırma öğrencileri için yapılan anaokulu alışverişinde temel ihtiyaçlar tüm öğrencilerle aynıdır, ancak çocuğunuzun bireysel gelişimini destekleyen materyaller önceliklendirilmelidir. Öğretmeninizle görüşerek çocuğunuzun özbakım becerilerini destekleyecek, kullanımı pratik ve dikkatini dağıtmayacak sade tasarımlı ürünlere yönelmeniz uyum sürecini kolaylaştıracaktır.
Anaokulu beslenme çantasında mutlaka bulunması gerekenler nelerdir?
Anaokulu beslenme çantasında günlük öğün için sağlıklı bir beslenme kabı, sızdırmayan bir suluk, peçete ve yedek kıyafet konulabilecek küçük bir alan bulunmalıdır. Beslenme kabının bölmeli olması gıdaların birbirine karışmasını engellerken, suluğun hijyenik ve kolay açılır kapak yapısına sahip olması çocuğun bağımsız hareket etmesini sağlar.
Anaokulu çantası alırken boyut seçimi nasıl yapılmalı?
Anaokulu çantası, çocuğun sadece yedek kıyafet ve beslenme çantasını sığdırabileceği kadar, yani ortalama 10-15 litre hacminde olması yeterlidir. Çok büyük çantalar çocuğun hareket kabiliyetini kısıtlar ve ağırlık merkezi dengesini bozarak duruş bozukluklarına sebebiyet verebilir, bu nedenle küçük ve hafif modeller idealdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 330 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,584 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 830 göst.
+3 oy
14 cevap 1,109 göst.

Kategoriler