Başım çok ağrıyor geçmiyor dün yolculuk yaptım ondan mı bilmiyorum ama başım çok kötü ya ne iyi gelir salgın mi var bir şey mi var anlamadım
İki gundur geberiyorum desem yeridir felaket agriyor sabaha kadar
Dertleşelim mi ya neden böyle olduk kizim hastaydı 3 gün önce acaba ondan mı geçti ya
Bu ara sabah akşam benimde çok ağrıyor maalesef agrı kesici almadan geçmez arveles içiyorum anca o kesiyor
Parol içtim banamisin demedi acaba neden böyle bir salgın mi var
Salgını bilmiyorum da çok fena bişey baş ağrısı parol da hiçç fayda etmez meselâ bana
Arveles alayım ozaman bu gece nasıl uyucam bu ağrı ile bilmiyorm
Yolculuk yapar . İlaç alıp uyumaya çalış.
Allah şifa versin
Ağrıdan uyuyamıyorum ki parol içtim faydası olmadı kaç saat sonra icebilirimki tekrar ilaci
Hamile değilsen parol hiç etki etmez. Arveles al daha çabuk etki eder. Bir başımı bağlarım gözlerimi gonz bandı takarım sessiz birde uyumaya çalışırım böyle geçer inşallah
Tansıyon olabılırmı
Va
benim agri kesici icmeden gecmiyor .
Karanlık bi yere geç basını yazmayla bağla bide ağrı kesici iç uyuya kalırsın insallah kalktiginda geçmesi kadar güzel bi his yok
Türk kahvesini mutlaka dene.
Baş ağrısını sebebine göre özümü değişir canım. Mesela benim hipoglisemim var, yani şekerim düşüyor, o zaman şekeri dengeleyevek bir şey yersem geçiyor. Bir de normalde düşük tansiyonluyum, tansiyonum azcık yükselip 12-8 olunca baş ağrısı ve kusmayla hastanelik oluyorum. O yüzden ben evde tansiyon aleti ve şeker ölçüm cihazı bulunduruyorum, başım ağrıyınca önce şeker ve tansiyonuma bakıyorum, bir de saçım ıslak kalınca sinüzit baş ağrım var mesela. Şeker tansiyon normalse ağrı kesici alıyorum.
Arveles Migren varsa karanlık ortam sessizlik sıcak duş viks vs en iyisi uyku
Karanlık veya loş bir ortamda hafif yatar pozisyonda olunca bana iyi geliyor. Bunun dışında hasta olduğunu düşünüyorsan ağrı kesici alabilirsin🤷🏻♀️
Geçmiş olsun parol kesmez kesinlikle arveles varsa onu kullan yarım saatte kesiyor
Nane çayı iyi gelir
1,519,158 soru
24,758,218 cevap
372,647 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın