+1 oy
366 göst.
önce Diğer kategorisinde (377 puan) tarafından

Çocuklarımi uyutum dünyadaki en güzel şey iksinin ortasında uyumak sol yana yatsa sağa haksızlık ediyorm sanki saga yatsam sola bugün hep tezek toplarladm bir kamyon yedi bin burda burlaar sabah ve akşam çok soğuk kış hazırlığı çok pahalı herşey çocuklarımz sağ Salim olsunl

image

ar inşaallah onlarla çok huzurlym 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (16,227 puan) tarafından

o bebişin yatağı ne güzel kız😍😍 

önce (3,383 puan) tarafından

Ben de bunu yapacaktım çok güzel 😃 

önce (377 puan) tarafından

Ewt çok güzel sallanıyor diğerleri pahalı olunca böyle yaptk 

önce (16,227 puan) tarafından

valla çok beğendim, kullanımı da rahattır bunun park yataklara göre. 

-Reklam-
0 oy
önce (13 puan) tarafından

Maşallah ♥️

:::))) teşekür ederim 

0 oy
önce (6,024 puan) tarafından

Allah bağışlasın yavrularımızı 🤲🏻 benimde küçük uyudu bugün öğle uykusu uyumamıştı erken uyuttum sabah erkenden uyanır 😀 büyük hala uyumadı bende erken uyuyacağım dedim ama bu saat oldu iş yapmaktan. 

Kızım da bir hafta öncesine kadar günde üç saat uyurdu artk uyumuyor kaç yaşında büyüğün 

önce (6,024 puan) tarafından

Benim büyük 7 yaşında küçük 2 olacak. Büyük gündüz uyumuyor zaten küçüğü de bir uyku yapıyor bazen yarım saat bazen 1 saat. 

0 oy
önce (2,472 puan) tarafından

Maşallah subhanallah yavrularınada sanada canim benim. Ne güzel annesin Allah esirgesin. Yavrularının hep güzel günlerini göresin inşaallah.

Benim çiçeklerde çoktan uydular 

+1

Amin Abla inşallah hep beraber görürüz 

0 oy
önce (2,397 puan) tarafından

Diğer 3 tanesi büyüdü kendileri ne zaman isterse ozaman yatıyor tabi 12 yıl geçince müdahale ediyorum

En küçüğü de şimdi uyuttum bugün biraz geç kaldık oyuna daldı uyumak istemedi onun yanına kivrildim kaldım

Ama resmi görünce çocukluğum canlandı gözümde gözlerim doldu🥺kışın o soba citirdisi üstündeki güğüm den gelen cizz cizz su sesi dışardaki ruzgar uğultusu amaaaaan ne güzel günleri rabbim huzurunu bozmasın saglikla huzurla büyüt insallah

Ewet bizde daha öyle teşekür ederim bebeğim de küçük en fazla bir buçuk ay sonra soba kurucm yakında olsaydn gelirdn fırına patates atardık yatak üstünde oturup mandalina yerdk 

önce (2,397 puan) tarafından

Sonra da kabukları atardık sobanın ustune oda kokusu 😊gerçekten çocukluğumu özlemişim ben 

0 oy
önce (6,591 puan) tarafından

Maşallah yavrularına 🌸 Yalnız beşik çok iyi olmuş, harika fikir gerçekten.

Çok pahalı diğerleri böyle yaptık hem daha yanıma yakın çok güzel salınıyor Yorgan düşük yastk da yön yıkayıp yaptm böyle 

0 oy
önce (4,029 puan) tarafından

Çok yorgunum Derya bugün gülüm oğlum çok ağladı hiç durmadı dün sünnet oldu iyiydi sanki bugün çok huysuz uyumadı da  sadece calpol verdim şimdi yatırmaya çalışıyorm sırtım başım agriyo😒

0 oy
önce (6,523 puan) tarafından

Maşallah sana bacım. ❤️🥹

0 oy
önce (5,366 puan) tarafından

Beşik detayına bayıldım herşey para pahalı eşyalar demek değil bazen imkânsızlıklar içinde bile insan evini eşyalarını cennete çevirebilir 😍😍

Benle eşim yaptk diğerleri çok pahalıydı odun alip çiviyle yaptk 

önce (5,366 puan) tarafından

Emeklerinize sağlık

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 736 göst.
8 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Esma& (1,055 puan) tarafından soruldu
+5 oy
17 cevap 1,220 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,132 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,171 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (8,096 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,518,995 soru

24,756,254 cevap

372,510 kullanıcı

...