Hangi ikililer birbirinin aynisi gibi😂ben başlıyorum
Delirik&nezireeylül
Seri&birbalannesi
Simdilik aklima bunlar geldi
Fkolgun&honkiponki
Ohoo, herkesi aklında tutacaksın da, üstüne, benzerini eşleştireceksin 🤗
Demi yaa ben sabah ne yedim onu hatırlamıyorum kafasındayım bende 😂
Ahaha aklinizda kaldigi kadariyla
Alaska & Nuray
Mesude nicki oldu o zaman & Linkin(Mesude son zamanlarda aktif değil)
İndigo&Doğa@honkiponki bilmem ne 😄 devamı gelmedi aklıma
Soslu tavuk & Alaska & Fkolgun üçüde çok sakin mütevazi tam İstanbul hanımefendileri
İkbal & Nagiş
Görmüşsün dür ya hatırlamıyorsun bence dur profilini atayım hatırlarsın büyük ihtimalle
@Soslu tavuk burda sakin kalabildiysen bu kadar sürede demek ki gerçekten çok sakinsin 😄 çünkü sakin kalmak mümkün değil çoğu kullanıcıya ve postlarına
@Linkin nicki oldu o zaman mış ama ismi Mesudeydi yanılmıyorsam
Ikbalim o gurur benimdir ❤️
Bildim şimdi evet @Hafsaaa
Filiz,doğa,indigo benzer mantıktalar,makul insanlar 💅
Aynen nagişim bu uclu efso
Balım sen kimdin
nurayim ve alaska sinirlerini aldirmis iki kisi ❤️
soslu tavuk da sinirlense bile elit 😁 sinir deyince o aklima geldi. salon kadini elit hanimefendiliginden ödun vermeden sinirleniyor cok elit buluyorum onu kraliyet ailesi soylu kadin imaji veriyor
evet Görgulu insan belli ediyor kendini birbalannesi de öyle net kesin guzel cevaplar veriyorlar
Çok teşekkür ederim yukarda yorumada yazdım güncel hayatımda oldukça sakinim ama buranın bazı seçmece insanları sinir uçlarına dokundugu için eski sakinliğim kalmadı
Kız sen kimdin ki . Söylede senide benzetek
Bacım ben göçebeler gibiyim. Yıllardır burdayım ama bir gelirim bir giderim pek kimseyi bilmem. Mesela en son burda varken selo de bana nickli biri vardı şimdi yok sanırım birde gülo bana de vardı. İsim olarak pek kimseyi bilmiyorum
Nickler değiştirme gelince herkes değiştirdi onlarda burdadır kesin
Ah cano ah sabah saydirdi bana😂o kisi degikim ama neyseki
aman olmada . :))
valla benim esim benzerim yok dermisim. ben kendimi almilayla benzetiyorum . inunda ben gibi derdi kederi yok
tek derdi kilosu osu busu 😁😁 bide kimdi dudak
dolgusu yaotiran balli biseydi o da benim gibi bi tik:)
Senin kafada biri daha yok burda 😂sen teksin cano istesekte hizina yetisemeyizz gizz🤍
Benim benzerim var mı 😃
Bilmiyorum ki canim dusunmem lazim
Kız ben kendimi aklımda zor tutuyom birde başkasını nasıl tutam🤣🤣🤣ayrıca senin hesap yeni eski kullanicimksjn
Kesinlikle eski kullanıcı, 3 yılda aklımda tutamadım isimler var değil kişiliklerini çözmek, 6 günde nasıl keşfetmiş
Evet 7 yillik kullaniciyim herdeyi bikirim burdaki😂
O zaman normal:)
Seri = ben kesinlikle katılıyorum 🥰🥰
Evet cok benziyor yorumlariniz canim
Ben bazen dönüp yorumuma baktığımda kendi yorumum sanarak onunkini okuyorum o benden önce yazmış ise artilayip geçiyorum
😘😘😘 nerdeyse herkes benzetmiş bizi
Evet 🥰🥰
@Fkolgun u bana benzetmen beni onure etti ama ben onun kadar sakin, anlayışlı olduğumu düşünmüyorum 🤗 benzer fikirlerimiz var ama üslubumuz farklı biraz
Filiz ablamm bitanedir ya,ama sende oylesin benim icin yorumlarin daha dobra evet ama makul😍
teşekkür ederim 🤗
Normal hayatta asla sakin biri değilim hatta ailem “bana çok agresifsin” der.
Gözde çok sevdiğim insanlardan❤️
Manifest senin de kim olduğunu anladım. Bana sildirdiğin hesaptan son attığın mesajı cevaplayamadım kusura bakma ❤️
Ben @ho@honkiponkitoninok la @McFadden benzetiyorum en cok
cananın seviyorum dobralığını 😂😂
derdim olmaz mı kız😅 sevmem dert anlatmayı çok darda kalmadıkça 😂😂
dert herkeste varda iste onemsenmeyecek seyler goz ardi edilio. rabbim saglik gecim huzur verdikten sonra aileyle ve es cocukalrda da maddi manevi problem olmassa dert yok sayilir.
öyle zaren, altından kalkamayacağımız dert vermesin Allah
Ben buraya @KuranAsigiHatun yok iken üye olmuştum beni o sanmislardi 😅😊 ikimizde biraz uzunca yazıyoruz galiba 😁 bu arada canım sen doğurdun heralde gozunaydin Allah analı babalı büyütsün 🤲🏼🥰❤️ nasılsın nasıl gidiyor inşallah bebiş de iyidir 🤲🏼🌸 ben eşimin memleketindeyim bir aydır dogruduzgun giremiyorum buraya
Kiz dertsiz kul mu olur dunya hayati bu o insaAllah cennette ikisininde derdi tasasi var ama canan cok ikidi de anlatmayi dogru bulmuyolar gozde sevmez zaten de canan da bazen tinlamiyo kendine bakiyo cogu zaman da lafini verip oturtuyo ondan yok gibi gorunuyo hem bu hemde hayata bakis acilari olaylar karsisindaki tavirlari dusunceleri birebir sanki cananla gozdenin o yuzden benzetiyorum
@Emekli polyanna evet ben bi ara kapatmiatim heaabimi ben sanmis darlamislar biraz kisa yazinca anlasilmiyo saniyorum napiyim simdi de geminiyi oyle darliyorum 🤭 dogurdum canim hamdolsun iyiyiz idare ediyoruz sen nasilsin evet bayadir gorunmuyosun burda
Saydıklarını bende benzetiyorum.ama ben kimle benziyorum bilemiyorum.benim kadar bezmişi varmıdır bilmem
@Delirik de seninle benzetiyorum 😁
@BoncukGozlum
@cicikus
@Labuba
tatlı sempatik
Biri daha var ama nicki aklıma gelmedi
Sadece seri&birbalannesi benziyor gerisi kendine özgü benzer düşünceleri fikirleri var bazılarının ama üslup farkı var arada
Benım var mı malum ben senı tanımıyom sen benı ne kadar tanıyon bakalıö sjsjsj
Cananla kendimi benzetiyorum ikimizde kızınca sovuyoruz 😂😂 ama kadınlar sovmez kadınlar hanımefendi olur diyorlar birileri 🫣🫣😂😂
Öyle eşleştirme yapamam da genel olarak aklı başında kişiler var onları seviyorum. Bakıyorum yazacaklarimi yazmış artilayip yazmıyorum .
1,518,714 soru
24,752,143 cevap
372,228 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın