0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Arkadaşlar eskiden cekingendim evet yine var biraz ama eskiye göre sevgi kavramım çok değişti evet seviyorum ama öyle olcek bitcek kadar sevmiyorum yani içimden gelmiyor yasadiklarimdanmi bilmiyorum ama gamsizlastim ben tek merhametim anneme onada yeri geliyor bagiriyorum ediyorum beni üzüyor çünkü bazen ama dayanamiyorum yine arayıp şirinlik yapıyorum ama baskalarina öyle değilim kaynanam olsun eşim olsun esimlede sakalasiriz çocukluk yapariz çocuk gibi konuşuruz yeri geldimi ama ağzımdan aşkım canım çıkmaz sevgimi gosteremiyorum ailesinede öyle arkadaşlarıma da aynı sekildeyim korktugum şey acaba çocuğum oluncadami böyle olacak ya korkarsam çünkü büyük sorumluluk ya sevemezsem çünkü oluyor böyle olaylar ben çok sevecen ve cana yakındim önceden sonradan böyle oldum yavas yavas en korktugum şey bu evlat sevgisi ya yapamazsam diye çok korkuyorum hep düşünüyorum hamile olduğumu bile unutuyorum bazen ya niye böyle oluyor

9 Cevaplar

+2 oy
(336 puan) tarafından
Yaşadıkların kolay şeyler değil..hayat acimasız gaddarlaştırmış olabilir seni..ama bence bebegin dogunca en cok onu seviceksin kendine yapılan haksızlıklar aklina geldikce daha cok sarılıcaksın bebegine..
tarafından
İnşallah canım umarim
-Reklam-
+1 oy
(725 puan) tarafından
Merak etmeyin bende de var ve hamilelikte normal hormonlardan kaynaklaniyormuş.. Ben şükür eşime karşı öyle değilim yani eşim hariç herkesten tiksiniyorum kimse evime gelsin istemiyorm o derece
tarafından
Değişik çok ya korkum bu yüzden yani :(
(725 puan) tarafından
+1
Korkmayin lütfen bebeğinizi etkiler hisleriniz.. Biraz pozitif olmayı deneyin derim ben bunu yapmaya çalışıyorum:)
+1 oy
(2,066 puan) tarafından
korkma cnm hormonlardan dolayı oluyor cokta güzel.anne olursun zamanla korkuya kapılıyor insan hepimizde oluyor  
tarafından
İnşallah. Yenerim bunlari
+1 oy
(397 puan) tarafından

O cocuk bi dogsunda ozmn gorcm seni. Sen onun kokusunu bi duy baklm bu kucagna al baklm dunyan sadece o oluyor. Biz esimle cok severek evlendk deli gibi asiktik. Smdi diyorm senin asknada neymis kizimin yaninda diyorm:D<3

tarafından
Hahaha evet canım önce can sonra canan demişler :)
(397 puan) tarafından
Aynen oyle smdi gozm bsyi gormez varsa yoksa kzim
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Inaniyorum ki bebegin seni eski sen yapacak. Eskiden oyleysen tekrar olmaman icin bi sebep yok. Tabiki yasadiklarimizin etkisi buyuk ama bir insan tamamen degisemez. Bence sen kendini oyle olmak icin sartliyosun canım. Diger postlarinida biliyorum genel olarak yazdiklarindan senin oyle biri olduğunu düşünüyorum. Vicdanli olmaktan korkuyosun zamaninda zarar görmüşsun bence oyuzden sert bir kadin rolu yüklemissin kendine. InsAllah bebegij gelince hic sıkıntında kalmaz kalbinde ferah olur. Melegin mucizesini gostersin sende insAllah canim benim.<3

tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim canım benim :)
0 oy
(2,344 puan) tarafından

Ben soğukkanlı biri değilim 22 yaşındayım annem bugüne kadar bi kere olsun kızım demedi bana ama çok düşkünüm anneme o da aynı şekil bana şakalaşırım çok severim falan ama sevgimi belli edemem kimseye eşim hariç :) kızım doğdu bende kızıma annem gibi davranmaktan korkuyodum ama öyle olmadı çok şükür herkesin yanında aşkım annem bebeğim falan diyorum ama niyeyse kızım diyemiyorum :( sende sıkma canını bi doğsun kokusunu içine çek her şeyi unutursun canım.

tarafından
Bende kaynanama anne kayinbabama baba diyemiyorum zorla baba diyorum oda nadiren kendi annemden başka kimseye anne demek istemiyorum çok değişik bi huyum var
0 oy
(1,421 puan) tarafından

Bu yasadigin duygular bence temkinli davranmakla ilgili canim daha cok kirilmamak uzulmemek icin kim olursa olsun mesafe koymussun arana bende eskisi gibi olmadigimi dusunuyorum mesela herkesin her seyine artik eskisi kadar uzulmuyorum ama cocuk baska olur o icinden gelen annelik duygusuyla ilgili bisey karsiliksiz sonsuz sevgi kararmsar olma bence :)

tarafından
Düşüncen için saol canım :)
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Kıyamam kuzum yaşadıkların seni hayattan insanlardan soğutmuş ama evlat sevgisi başka derler hiç bir karşılık beklemeden en çok sevdiğin olur hayatında merak etme tatlım 
tarafından
+1
İnşallah canım ya
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnn
0 oy
tarafından
Ben öyle eğlenceli öyle merhametiydim ki  eşimin ailesi yüzünden erol taş oldum
tarafından
Hahaha iyidi bu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler