MEB onaylı online sertifika nasıl alırım?

0 oy
136 göst.
önce Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından

Meb onaylı sertifika alan arkadaşlar var mı acaba nereden aldılar küyem üzerinden mi ?? Alan arkadaşlar hangi eğitimler tercih etti ne kadar sürede programı bitirdiler acaba

2 Cevaplar

0 oy
önce (4,368 puan) tarafından

Terzi olarak usta belgem var iş yeri acabilir belgesiyle.(meslek lisesi)

önce (21 puan) tarafından

Yok meslek lisesi değil online eğitimler var ya onlardan alan arkadaşlar var mı diye sordum yine de teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
önce (21 puan) tarafından

Bilgisi olan yok muuu

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

MEB onaylı online sertifika programları hangileridir?
MEB onaylı online sertifika programları, genellikle üniversitelerin sürekli eğitim merkezleri (SEM) veya MEB tarafından yetkilendirilmiş özel kurslar üzerinden alınabilir. Bu eğitimlerin geçerli olması için e-Devlet üzerinden sorgulanabilir bir sertifika numarasına sahip olması ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın bilişim sistemlerine kayıtlı bir kurum tarafından verilmesi gerekir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
MEB onaylı sertifikamı e-Devlet üzerinden nasıl görebilirim?
Eğitiminiz tamamlandıktan sonra sertifikanız sisteme işlendiğinde, e-Devlet kapısı üzerinden 'Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama' hizmetini kullanarak belgenize ulaşabilirsiniz. Sertifikanızın MEB onaylı olması durumunda, burada barkodlu ve doğrulanabilir bir belge olarak görüntülenmesi gerekir.
Online MEB onaylı bir eğitim programını kaç günde bitirebilirim?
Eğitim programının süresi, seçilen kursun içeriğine ve saatine göre değişiklik gösterir; bazı programlar 40 saatlik modüllerden oluşurken bazıları çok daha uzun sürebilir. Genellikle online platformlarda günlük çalışma sürenize bağlı olarak 2 hafta ile 3 ay arasında bir sürede programları tamamlamanız mümkündür.
MEB onaylı sertifika veren kurumların güvenilirliği nasıl anlaşılır?
Bir kurumun MEB onaylı sertifika verme yetkisi olup olmadığını anlamak için kurumun web sitesindeki MEB ruhsat bilgilerini kontrol etmeli ve e-Devlet sistemine kayıtlı olup olmadıklarını teyit etmelisiniz. Özellikle 'küyem' gibi üniversite bünyesindeki Sürekli Eğitim Merkezleri, resmi bir statüde oldukları için en güvenilir eğitim noktaları arasında yer alır.
Hangi alanlarda MEB onaylı online eğitim alabilirim?
MEB onaylı online eğitimler; bilgisayar işletmenliği, muhasebe, yabancı dil, kişisel gelişim ve mesleki teknik branşlar gibi çok geniş bir yelpazeyi kapsar. Hangi alanda sertifika alırsanız alın, belgenin resmi geçerliliği için eğitim sonunda yapılan sınavdan başarılı bir sonuç almanız zorunludur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 214 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 680 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
0 oy
0 cevap 155 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gammzz (290 puan) tarafından soruldu