Doktorum ameliyat için aramadı, randevusuz gitsem olur mu?

+1 oy
116 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (594 puan) tarafından

Kızlar ben ameliyat olucaktım kızlık zarı kalıntısı doktor  temmuz da arıyıcam dedi aramadı acaba gitsem beni randavusuz içeri alır mı yoksa tekrar randavu mu almam lazım konuşmak için

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,969 puan) tarafından

ameliyatinin gunu saati belli degilmi. bi saat o ceden gidip hastanede hazir buluncan iste yatisin yapilcak ghazirlancan ameliyata alincan. tkrar aramazlarki

önce (594 puan) tarafından

Degildi doktor bana arıyocam dedi telefon numaramı verdim aramadı saat tarih vermedi temmuzda aryıcaktı 

-Reklam-
0 oy
önce (1,787 puan) tarafından

Almazlar aramadan. Çünkü boşluk bekliyorlar aramak için. Yengem de ameliyat olacaktı fitiktan aradılar gitti acil ameliyat geldiği için geri gönderdiler yer olmadığı için bir hafta sonra tekrar çağırdılar öyle aldılar. Bide devlet hastanesi ise hiç almazlar. 

önce (594 puan) tarafından

Telefon numaramı verdim seni temmuzda arıycam dedi artık Ağustos sonuna geliyoruz randavu alıp tekrar gidicem 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Doktor randevu vermediği için hastaneye randevusuz gitsem içeri alırlar mı?
Hastanelerde poliklinik hizmetleri genellikle Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu ile yürütülmektedir. Randevusuz gittiğinizde doktorun yoğunluğuna ve hastanenin işleyişine bağlı olarak muayene olmanız zor olabilir; ancak doktorun sizi özel olarak çağırdığı bir durum varsa, durumu danışmaya veya ilgili poliklinik sekreterliğine belirterek görüşme talebinde bulunabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ameliyat süreci için doktorum arayacağını söyledi ama aramadı ne yapmalıyım?
Doktorunuzun sizi arayacağını belirttiği süre geçtiyse, hastaneyi arayarak ilgili poliklinikten sekreter aracılığıyla bilgi almanız en sağlıklı yoldur. Sekreterlik, doktorun ameliyat programını kontrol ederek size randevu oluşturabilir veya doktorunuza mesaj ileterek dönüş yapmasını sağlayabilir.
Kızlık zarı operasyonu öncesi doktor görüşmesi için tekrar randevu mu almalıyım?
Planlanmış bir cerrahi işlem veya operasyon öncesi görüşme için aksama yaşandığında, süreci resmiyete dökmek adına yeniden randevu almak en garantili yoldur. Mevcut randevu sisteminde yer yoksa, hastanenin ilgili biriminden 'ameliyat öncesi bilgilendirme' veya 'muayene sonrası kontrol' kapsamında destek isteyebilirsiniz.
Hastanede randevusuz muayene olma ihtimali nedir ve nasıl işler?
Randevusuz muayene olma şansı, doktorun o günkü hasta yoğunluğuna ve randevusuz hasta kabul edip etmemesine bağlı olarak değişir. Genellikle acil durumlar dışında randevusuz hasta kabul edilmez; bu nedenle hastaneye gitmeden önce mutlaka telefonla veya hastane portalı üzerinden bir randevu oluşturmanız önerilir.
Ameliyat randevusu takibini hastane üzerinden nasıl doğru yapabilirim?
Ameliyat takibini doğru yapmak için ilk adım, cerrahi planlamanın yapıldığı bölümün sekreterliğiyle doğrudan iletişime geçmektir. Randevunuz sistemde görünmüyorsa veya doktorunuz sizi aramadıysa, sistemdeki kayıtlarınızı sorgulatmak ve güncel randevu tarihini teyit etmek için hastanenin hasta hakları birimi veya ilgili poliklinikten destek almalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,343 göst.
28 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 464 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 841 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,538 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,966 soru

24,742,101 cevap