0 oy
278 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,313 puan) tarafından

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten cok zormuş 

Ailende olsa kardeslerinde olsa muhtaç kalmak o kadar zor ki 

Elimizde para bile kalmadı annemgilden istemekten utanıyorum artik, kiz kardeslerimin kargaları bitmez Maaşallah durumları cok iyi bi günden bi güne sormadılar biseye ihtiyacın varmi diye 

Halbuki ben olsam elimde son para olsa onu veririm 

Cidden Rab'bim kimseye muhtaç etmesin:((

Paylaşmak istedim 

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,017 puan) tarafından

Bosanma tamamlandımı

önce (7,313 puan) tarafından

Daha görülmedi ki kuzum adli tatilin bitmesini bekliyorum 

Avukat acti bugün daha cok is var 

Yardımlara yazıldim Red cikiyor

-Reklam-
0 oy
önce (3,869 puan) tarafından

Bunu dara düşmeden anlasaydik herşey farklı olurdu bacım ama sohbette hoca çok güzel konuştu dediki bak bugün olan sıkıntı dün yoktu yarında düzelebilir gerçekten öyle bizim akraba illeti ben doğum yapicam şehir degistiricem felan hep bekledilerki onlara muhtaç olalım ama Allah çok büyük hiç kapılarına gitmeyi bırak aramadım bile aslada atamam çocuklarıma bile amca dayı yok hala bunlar boş hayat böyle değil hep söylüyorum neyse Allah büyük geçer hepsi duanda hep hayırlı olanı iste böyle olmasa insan etrafındakileri tanımaz 

Oyle tabi canim, inanıyorum zaten bi gun bunlarda geçecek 

Ama insanın zoruna gidiyor işte 

En zor zamanında ailen yok yanında 

Rab'bim kimseye muhtaç etmesin 

Elbet geçecek bu günlerde 

önce (3,869 puan) tarafından

Oğlum ağlamıştı hiç unutmam kardesimde bu ne ya bunların evi yokmu yatamıyorum demişti bı laf için ben davadan döndüm bazı şeyler yaşanıyor ama unutulmuyor şuan evli çocuğu var aramiznyok ama eminim boynuma sarılıp ağlamak istiyor ama geçti gitti boş Allah büyük peygamber efendimiz bile ne sınavlar vermiş biz kimizki🥺🥺

0 oy
önce (3,070 puan) tarafından

O eşiniz neden hiç para vermiyor? Arayın ailesini şikayet edin. Size para versinler 

Oyle olmuyor canim o işler maalesef 

Suan davayı bekliyorum inşallah tedbir nafakasi alacagim o zamana kadar da sabrediyorum

Ailemin evine 3 maaş giriyor hala ona yetmiyor buna yetmiyor diyor 

Bu da zoruma gidiyor 

0 oy
önce (173 puan) tarafından

Allah'ım kimsye muhtaç etmesin çok zor bizde çok zor günler geçiyoruz bakıyorum herkes iyi gun dostuymus şimdi kimse yok Allah'ım sanada yardım etsin zor 

0 oy
önce (7,553 puan) tarafından

Geçen gün en iyi avukat kim bana en iyi avukati bulun diyordun bacım şimdi de parasızlıktan bahsediyorsun en iyi avukati çiçekle mi tutacaksin sana bunu sağlayan baba para vermiyor mu

0 oy
önce (937 puan) tarafından

Şuan o kadar zor durumdayiz ki amin . Bana da dua et muhtaç olmak hatta dilenmek uzereyiz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 1 gösterim
4 saat önce Diğer kategorisinde zeynos1234 (7,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 430 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,268 göst.
0 oy
8 cevap 644 göst.
29 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu