Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten cok zormuş
Ailende olsa kardeslerinde olsa muhtaç kalmak o kadar zor ki
Elimizde para bile kalmadı annemgilden istemekten utanıyorum artik, kiz kardeslerimin kargaları bitmez Maaşallah durumları cok iyi bi günden bi güne sormadılar biseye ihtiyacın varmi diye
Halbuki ben olsam elimde son para olsa onu veririm
Cidden Rab'bim kimseye muhtaç etmesin:((
Paylaşmak istedim
Bosanma tamamlandımı
Daha görülmedi ki kuzum adli tatilin bitmesini bekliyorum
Avukat acti bugün daha cok is var
Yardımlara yazıldim Red cikiyor
Bunu dara düşmeden anlasaydik herşey farklı olurdu bacım ama sohbette hoca çok güzel konuştu dediki bak bugün olan sıkıntı dün yoktu yarında düzelebilir gerçekten öyle bizim akraba illeti ben doğum yapicam şehir degistiricem felan hep bekledilerki onlara muhtaç olalım ama Allah çok büyük hiç kapılarına gitmeyi bırak aramadım bile aslada atamam çocuklarıma bile amca dayı yok hala bunlar boş hayat böyle değil hep söylüyorum neyse Allah büyük geçer hepsi duanda hep hayırlı olanı iste böyle olmasa insan etrafındakileri tanımaz
Oyle tabi canim, inanıyorum zaten bi gun bunlarda geçecek
Ama insanın zoruna gidiyor işte
En zor zamanında ailen yok yanında
Rab'bim kimseye muhtaç etmesin
Elbet geçecek bu günlerde
Oğlum ağlamıştı hiç unutmam kardesimde bu ne ya bunların evi yokmu yatamıyorum demişti bı laf için ben davadan döndüm bazı şeyler yaşanıyor ama unutulmuyor şuan evli çocuğu var aramiznyok ama eminim boynuma sarılıp ağlamak istiyor ama geçti gitti boş Allah büyük peygamber efendimiz bile ne sınavlar vermiş biz kimizki🥺🥺
O eşiniz neden hiç para vermiyor? Arayın ailesini şikayet edin. Size para versinler
Oyle olmuyor canim o işler maalesef
Suan davayı bekliyorum inşallah tedbir nafakasi alacagim o zamana kadar da sabrediyorum
Ailemin evine 3 maaş giriyor hala ona yetmiyor buna yetmiyor diyor
Bu da zoruma gidiyor
Allah'ım kimsye muhtaç etmesin çok zor bizde çok zor günler geçiyoruz bakıyorum herkes iyi gun dostuymus şimdi kimse yok Allah'ım sanada yardım etsin zor
Geçen gün en iyi avukat kim bana en iyi avukati bulun diyordun bacım şimdi de parasızlıktan bahsediyorsun en iyi avukati çiçekle mi tutacaksin sana bunu sağlayan baba para vermiyor mu
Şuan o kadar zor durumdayiz ki amin . Bana da dua et muhtaç olmak hatta dilenmek uzereyiz
1,517,869 soru
24,741,080 cevap
371,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın