Şuan canım acayip dolu dolu gün tabağı çekti keşke bir yapsa beni çağırsa yaa
Sizler neler yapıyorsunuz bacılar nasıl gidiyor hayat
Benim de öyle ya ama işin kötüsü yiyemiyorum ben :(
Aa niye ki rahatsızlığın falan mı var
Evet bağırsak sorunum var o yüzden yiyemiyorum
Allah şifa göndersin canım 🥰
Hastaneden geldim oğlunu uyutup evi topladım şimdi bizde kuru sebze kavurmasi derler onu yapıyorum oğluma sünnet için haftaya gün aldım öyle işte çamaşırlar beni bekliyo bende pinekliyorum😊
Gün tabağı bende severim ama kabalık olucak yoksa tadi cikmaz
Bende oraya götüreyim en iyisi
Hangi şehir desin sen
Bitlis Tatvanda
He tamam direk üroloji den randovu al ona götür bakalım ne diycek
Öyle yapıcam
Annemin yarın günü var buyur gel ☺️
Ne güzel konum at bacım geliyorum
Bursa bla bla ☺️
Temizlik yapıyom dün evde değildim de evim elden gidiyor bir gün yapmasam çok dağılıyor
Kolay gelsin canım valla öyle bende bir gün yapmazsam bir hafta işin içinden çıkamıyorum
vi sürü işim var bende boş boş mutfakta oturuyorum hiç bir şey yapasim yokkkk🥲
Sıcaklardan insanın hiç bir şey yapası yok valla
Kolay gelsin ve afiyet olsun
Hamilelik ve sona yaklaştıkça yapmam gerek temizlik var ama asla yapamıyorum valla biri gelip yardım etse hiç fena olmaz şu an çok fazla bel ağrım vajina ağrısı ve yanmasi var öyle klimanın önünde uzanıyorum
Allah yardım etsin canım valla ben zor bir hamilelik geçirdim için o zaman hiçbir şey yapamıyordum sağ olsun görümcem yanımdaydı
Keşke yakın olasydik yardıma gelirdim 🥹
Valla benimkiler birşeye ihtiyacın varmı diye sormaz bende hiç demem zaten kendi işimi kendim görürüm herzamn
Valla benimkiler gerçekten çok iyiler Rabbim senden de onalrdan da razı olsun
Var bazen böyle insanlar
Mesela teyzemin bedensel engelli bir oğlu var 5 tane çocuğu var hepside küçük ben bekarken sürekli yardım ederdim sürekli yanındaydım hiçte gocunmazdım aksine daha ne kadar destek olurum diye düşünürdüm neyse işte bunun bide eltisi var düşman başına teyzem birgün merdivenleri süpürmese kıyameti koparır senin sıranda da ben temizliyorum diye destek olmuyorsa en azından köstek te olamasa keşke
Ev iş güç bide hamilelik ilk haftalar bulantilar yeni yeni basladi bende kahve icmek istiyorum ama azalttim zarar olmasin diye
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına bence de içme fazla ne olur ne olmaz diye
Bende şimdi pilav pişiriyorum esim sanayiye gitti bende çocuklarla oturup yemek yicem evimi topladım çocuklar uyudu uyandı bende duşa girdim çıktım burda da çok güzel ince ince yağmur yagiyo
Kolay gelsin canım
Ohh şimdi ne güzeldir toprak kokusu
Teşekkür ederim cnm ewt miş gibi koktu toprak kokusu şimdi durdu ama🥰🥰
1,517,872 soru
24,741,143 cevap
371,557 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın