Oha arkadaşlar uygulamda ne oluyor Koray denen hesap ne paylaşıyor böyle neler oluyor admini hepiniz etiketleyin admini lütfen göğüsleri açık kadın paylaşıyor @admin
Sende silsen mi artık bu fotoyu görmek zorunda miyiz yaa
@admin görene kadar silmek yok
İnşAllah geç olmadan görür ve müdahale ederler
Sacma sapam adam paylastı diye laf edip siz niye paylasıyorsunuz. Sizin yaptıgınzda edepsizlik.
Admine ss alıp at ozman. Biz buna şahit olmak zorunda mıyız. Senin yüzünden günaha girmiş olduk bizde. Sende her bildirimde görüyosun, belliki memnunsun bundan. Miden alıyo
Sevgili @admin bu kullanıcı daha önce kayıtlı olan buradan biri mi acaba yoksa bildiğimiz erkek görünümlü **.şherefsiz biri mi?
Daha neler görcez acaba
Uygulamanın tadı kaçtı iyice ya. Burada kadınların kendilerini paylaştığını filan mı sanıyor bu erkekler nedir. Alt tarafı soru sorup sohbet ediyoruz onunda içine ettiler. Allah ın cezaları.
Sorma bacım ya valla giresim gelmiyor artık
Bi de o kadar isimlerimizi erkek ismi filan yaptık 😄 yine rahat yok anasını satayım. Zaten az giriyorum artık hiç girmicem galiba
Onlar takip ediyor uzaktan biliyorlar bizi bacım 😂
Uygulamanın çivisi iyice çıkmış
Ajahaha tövbe kız ben kadınların şekeri oluyumsadece
Napiyon nasılsın nasıl geçiyor ülke günlükleri.
Bende 21i çıkıyorum Allah'ın izniyleeee
Muhteşem geciyo ama son 2 haftam
Ya güzel geçmesi de çok guzelll
Kız hani sen bu sene gitmiycektin
Kuzenimin düğünü var hemde burun ameliyatı olma kararı verdim. Zaten olcaktimda ben bu yıl olsun istedim. Bide belki abime söze gidicez
Şimdi bunun suçlusu da bız oluruz emin ol
Tövbe ya
1 saat önce açmış hesap pislik herif ayy vallahi buraninda tadı kaçtı
Oha yaa
Şimdi girdim erkek ismi ve resmini görünce girmedim kim bilir hangi sapık ne koydu diye cesaret edemedim
Bilemiyorum artık giremicez buraya heralde
Hesaba girmedin yine gördün göreceğini bende sıralı bakıyorum durumlara karşıma çıktı
Kızlar bize yol göründü gibi erkekler daha çok burda
Bencede erkekler kulübü olsun eniyisi
İğrenç gerçekten bide kendi resmini koymuş arsız sapık
🤮
Kızlar herkes engellesin ben öyle yaptım ne onun attıklarını görürsünüz ne de o pislik sizin attiklarinizi göremez
Hayır görebilir yönetici her kim ilgileniyorsa bunu düzeltmeleri lazım birini engellesen bile uygulamdan çıkınca yine görebiliyorsun ya da o görebiliyor aslında bu böyle olmamalı güvenlik için bunu da düzeltmeliler
Yaaa öylemi ben şuan görmüyorum canım ama engellesikten sonra
Bacım hangi birini engellicez engelledikçe türüyo bunlar
Bilmem artık buraya girmemek heralede eniysii
******** sapık
Hemde ne *******
Burası artık güvenini yitirdi baksanıza daha neler görücez
Kesinlikle bacım
Allah kahretmesin gördüm bende ama açmadım pis sapik
Etiktleyin admini
Kız bu ne ben görmedim storıyı manyak pislık canı sıkılıyor heral
Kaldırdı şimdi
Pislik ya manyak mı nee
İğrenç şey ya sapıklar
🤮🤮🤮🤮🤮
Kendinize başka bir uygulama bulsak topluca çok iyi olur yeni ve temiz
Aslında bu yönetim admin elinde birini engelliyorsun yinede storyni dışarıdan gorebiliyorlar yada istediğin kişinin görmesini istersen o görsün die bişi de yok güvenlik açısından herkes TC yle girse böyle olmazda
Adminde bişey diyince hemen savunmaya geçiyor ben anlamadım eğer yapamıyorsa başkası olmalı yönetimde bana göre gecenki reklam postumda özelden yazmış bana işte sizin internetle alakalı diye tamamda uygulamada başkalarındada çıkıyor bu bir ikincisi telefonda başka hiçbir yerde çıkmıyor sadece burada çıkıyor ama ben int ortak kimle kullanıyorsam onlari araştırmam lazımmış daha ne diyim
Oyle bırsey var ben hep oyle yapıyom sadece takıp edenler goruyo hıkayemı paylasım yaparken verıyo o seçeneği
Pislik ya sapkın herif banada mesaj atmış selam diye terbiyesiz
Harbi mi oha yaa bu nedir 1 saat içinde siteyi ele geçirmiş mal
Bır gırdım kaosa yetiştim skskjs
Hamile halimle yemek yememe az kala bu cikmamaliydı karşıma 🤦🏻♀️
Allah'ın cezaları
Bu nedir nasıl böyle açık açık paylaşabilir ya
Yapabiliyorlar maalesef
Yaaa bide geri zekalı Allah la ilgili post açmış.
Ne zmn açmış ya
Bi kaç saat önceydi
Ne zaman yaptı kız bunu hiç gözükmüyor engelledim
Kaldırdı canım
Ay iğrenc sapıkkk heriff pislik yaaa boku cıktı buranında
Aynen vallaa
1,517,611 soru
24,737,983 cevap
371,361 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın