Subay olan kardeşimin ilk görev yerine nasıl alışırım?

0 oy
264 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,101 puan) tarafından

Kzlar çok mutluyum  biz 4 kardeşiz evimizin en minigi 2000 doğumlu  ve bugun Subay olarak mezun oldu Ankara'dan annem babam eşi kaç gündur ankaradalar resimlerini gördüm cok mutlu oldum hayali.hep polis olmakti polisligi hep denedi yazili sınavlarda geçti hep sozlude elendi.ama son girdiğinde hem polisligi kazandı sozlusunude geçti hemde subaylığı ve subaylığı seçti  1 yildr egitimdeydi  görev yeride şanlıurfa oldu sağ salim yapar inşallah aramızda 8 yaş var çocuk halini hatrliyorum daha

10 Cevaplar

0 oy
önce (5,261 puan) tarafından

Hayırlı olsun Rabbim pişman ettirmesin canım sağ salim görevini yerine getirmek nasip etsin 

önce (1,101 puan) tarafından

Aminnn canm Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
önce (592 puan) tarafından

Gözünüz aydın olsun canım Rabbim pişmanlık vermesin inşallah 

Allah razı olsun canm benim.

0 oy
önce (3,836 puan) tarafından

Hemen hayır sadakasi çıkar maşallah gözünüz aydın yolu bahtı açık olsun ne güzel bir duygu

Allah razı olsun canm

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım 

Allah razı olsun canm 

0 oy
önce (65,653 puan) tarafından

hayirli olsun canim

Sağol canm Allah razı olsun n yanında olamadım ama TV den izledim torenlerini resimlerini gördüm o da yetti

0 oy
önce (927 puan) tarafından

A Şanlıurfa merkez mi çok güzel merak etme çok rahat yapar

Vallah tam neresi bilmiyorumda bir kaç güne ev aramaya gidecek oraya  inşallah bulur istediği gibi daha memleketten ev tasiycak eşinin görev yerini degstrmeye calisicaklar çok işleri var

0 oy
önce (27,440 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun. Vatana millete hayırlı işler yapsın inşallah

Sağol canm

0 oy
önce (4,428 puan) tarafından

Hayırlı olsun vatan millet için görev yapan her evladın ayağına taş değmesin 

Amin sağol canm

0 oy
önce (3,772 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım insan böyle günlerini görünce duygulanıyor benim de benden küçükler biri geçen yıl avukatlık için mezun oldu ne kadar duygulandım anlatamam zaman ne çabuk geçiyor 🥺

Allah razı olsun canm gerçektende öyle 

0 oy
önce (3,044 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım benim :)) 

+1

Çok sağol canm

önce (3,044 puan) tarafından

❤️🙏🤗 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İlk görev yerine atanan subay kardeşime nasıl destek olabilirim?
İlk görevine başlayan subay kardeşinize destek olmanın en etkili yolu, onunla düzenli iletişim kurarak yanınızda olduğunuzu hissettirmektir. İlk atama dönemi hem fiziksel hem de psikolojik bir alışma süreci gerektirdiği için, ona baskı yapmadan günlük yaşamındaki küçük detayları dinlemek ve başarısıyla gurur duyduğunuzu ifade etmek motivasyonunu artıracaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Farklı bir şehre atanan subay kardeşim için neler yapabilirim?
Farklı bir şehre atanan kardeşiniz için yapabileceğiniz en önemli şey, onun yeni ev düzenine veya lojman hayatına uyum sağlamasına destek olmaktır. İhtiyaç duyabileceği ev eşyalarını veya kişisel gereksinimlerini planlı bir şekilde organize etmek, onun adaptasyon sürecini hızlandıracaktır. Ayrıca, sık sık görüntülü görüşmeler yaparak aile özlemini minimuma indirmesine yardımcı olabilirsiniz.
Subayların ilk görev yerlerine alışma süreci ortalama ne kadar sürer?
Subayların ilk görev yerlerine alışma süreci genellikle kişisel adaptasyon hızına bağlı olarak 3 ile 6 ay arasında değişmektedir. Askeri disiplin ve yoğun çalışma temposu, ilk haftalarda yorucu olsa da görev yerindeki sosyal çevreye ve iş rutinlerine dahil oldukça bu süre kısalır. Düzenli bir disiplinle hareket etmek, görev yerindeki zorlukların aşılmasını kolaylaştırır.
Görev yerindeki sosyal çevreye alışmak neden önemlidir?
Görev yerindeki sosyal çevreye alışmak, özellikle uzak bölgelerde görev yapan subaylar için moral ve motivasyon kaynağıdır. Yerel kültürü tanımak ve meslektaşlarla kurulan sağlıklı sosyal ilişkiler, görev dışındaki zamanın verimli geçmesini sağlar. Bu durum, subayın mesleki başarısını ve ruhsal dayanıklılığını doğrudan olumlu yönde etkiler.
İlk görev yerinde subay olmanın getirdiği zorluklar nelerdir?
İlk görev yerinde subay olmanın getirdiği temel zorluklar, yeni bir şehre taşınma süreci, askeri sorumlulukların ilk kez tam olarak üstlenilmesi ve aileden uzak kalmanın yarattığı duygusal boşluktur. Bu süreçte yaşanan en büyük zorluklar arasında değişen iklim koşullarına adaptasyon ve yoğun nöbet düzeni yer alır; ancak zamanla bu düzen hayatın doğal bir parçası haline gelir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 998 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 474 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 405 göst.
0 oy
1 cevap 163 göst.
3 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Oglummm (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,602 soru

24,737,826 cevap

371,358 kullanıcı

...