Uygun fiyatlı sağlam dikey süpürge önerisi arıyorum

0 oy
119 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar Uygun sağlam Dikey Süpürge arayışındayım öneriniz var mı büyük kablolu var bazen çıkarması çok ağır geliuo böyle hemen makinelim hafif olsun istiyorum ama uygun bişey onvo yorumlar iyi ama burda kaç kişi bozuldu dedi yui var oda hiç duymadım ama güzel çekiyo video da gördüm Sinbo kiwi öneren var sizce 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,339 puan) tarafından

Bosch unlimited 9 aldım 3 4 ay oluyor agır olması dısında çok memnunum

önce (8 puan) tarafından

Bende de belde fıtık var 25 yaşındayım daha hafif ve uygun istiyorum evde İhlas clan Max var çok ağır ya 

önce (2,339 puan) tarafından

Philips 8000 serisini istiyordum ben aslında o hafif

Ama onda da yorumlar çok hassas narin oldugu yönündeydi

Bir arkadasımda var oda öyle dedi hatta kırılmıs borusu ile aparat takılan yer çok narin davranmak gerekiyor demişti  yorumlara bakınca cogu kişi de bu şikayetten yakınmıstı

Ama bunu almasaydım yine de philipsten şaşmazdım 

-Reklam-
0 oy
önce (147 puan) tarafından

Benim Fantom var menmunum ama oynar baslikliklisini alcam bundan

image

önce (8 puan) tarafından

Fantom çok övülüyo ama fişe takılıyor ya şarjlı istiyorum şarjlı olsaydı tereddüt etmezdim 

0 oy
önce (203 puan) tarafından

Ben BİM'den Arnica solara aldım çok memnunum ama üstüne biraz daha koyup ekstra başlıklı yedek bataryalı şarj standlisi daha mantıklı olur ben kendim fişe takıyorum 

0 oy
önce (33,494 puan) tarafından

Arçelik dik süpürgem var memnunum 10 bine almıştık eşimede kızmıştım ne gerek var diye şimdi kendime kızıyorum iyiki geri göndermemişim kurtarıcı resmen

önce (2,796 puan) tarafından

Hangi serisi 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Uygun fiyatlı dikey süpürge seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Uygun fiyatlı bir dikey süpürge seçerken ilk olarak emiş gücüne ve pil ömrüne odaklanmalısınız. Günlük kullanım için en az 150 watt emiş gücü ve 30-40 dakika kesintisiz çalışma süresi sunan modeller oldukça yeterlidir. Ayrıca cihazın ağırlığının hafif olması, süpürme işlemini konforlu hale getirmek için kritik öneme sahiptir. Filtreleme sisteminde HEPA filtre bulunması ise toz alerjisi olanlar için mutlaka aranması gereken bir özelliktir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Dikey süpürge alırken kablolu mu yoksa şarjlı model mi tercih etmeliyim?
Dikey süpürge seçiminde kullanım alışkanlıklarınız belirleyicidir. Kablolu modeller sınırsız güç ve yüksek çekim performansı sunarken, şarjlı modeller ev içinde kablo derdi olmadan hızlı ve pratik bir temizlik sağlar. Eğer geniş bir eviniz varsa ve priz değiştirmekle uğraşmak istemiyorsanız şarjlı modelleri, ancak daha derinlemesine ve uzun süreli temizlik yapmak istiyorsanız kablolu dikey süpürge seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.
Dikey süpürgelerin çekim gücü klasik süpürgeler kadar iyi mi?
Güncel teknolojili dikey süpürgeler, gelişmiş motor yapıları sayesinde klasik süpürgelerin sağladığı çekim performansını yakalamış durumdadır. Özellikle dijital motorlu yeni nesil dikey süpürgeler, sert zeminlerde ve halı üzerindeki tozları etkili bir şekilde temizleyebilir. Ancak tam performans almak için cihazın çekim gücünün (Pa veya Watt cinsinden) yüksek olmasına ve başlık tasarımının zemine tam uyum sağlamasına dikkat edilmesi gerekir.
Şarjlı dikey süpürgelerin batarya ömrü ne kadar sürede tükenir?
Şarjlı dikey süpürgelerin batarya ömrü, kullanım yoğunluğuna bağlı olarak genellikle 2 ila 4 yıl arasında değişmektedir. Lityum iyon bataryalar zamanla şarj tutma kapasitesini kaybedebilir; bu süreyi uzatmak için cihazı tam şarj olduktan sonra şarjdan çıkarmak ve tamamen bitmeden şarja takmamak önemlidir. Kaliteli markaların birçoğu, batarya ömrü sonunda değiştirilebilir batarya seçeneği sunarak cihazın kullanım ömrünü uzatmanıza yardımcı olur.
Evcil hayvan besleyenler için dikey süpürge seçimi nasıl olmalı?
Evcil hayvan besleyenler için dikey süpürge seçiminde en önemli kriter motorlu turbo başlıkların bulunmasıdır. Bu başlıklar, halı ve koltuk üzerine yapışan evcil hayvan tüylerini mekanik olarak söküp atmak için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca cihazın toz haznesinin kolay boşaltılabilir olması ve içinde bulunan gelişmiş filtreleme sisteminin tüy kaynaklı alerjenleri hapsetme kapasitesi, süpürgenin performansını belirleyen ana unsurlardır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,369 göst.
0 oy
1 cevap 183 göst.
1 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Burcin12 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 540 göst.
0 oy
1 cevap 798 göst.

Kategoriler

1,517,324 soru