Bebek eşyalarımı ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştırabilirim?

+2 oy
372 göst.
önce Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından

Oğlumun bir sürü bebek eşyaları 1 yaşa kadar sanırsam yazlık kışlık kıyafetleri var hamile olan ihtiyacı olan var mı ? Göndermek istiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (15,789 puan) tarafından

alırım deyip almıyorlar, buradakilere kızgınım çok 😑 

önce (9,681 puan) tarafından

Ben ihtiyacı olup olmadığına bakmıyorum ya burda 2 komşum var benden sonra doğum yaptı onlara verdim tabi önce sorarım giydirirsen vereyim die onlarda kabul etti 

Görümcem le sırayla doğum yaptık önce o bana verdi sonra ben ona verdim.. onun hele hiç ihtiyacı yok .. karı koca maşallah zenginler. Ama olsun ne gerek var yeni yeni duruyor hepsi . 

Burdan biri birine gönderdiği kargo bin lira tutmuş sonra cvp vermemiş msjlara ondan dedim 

önce (15,789 puan) tarafından

öyle verecek, değiş tokuş yapacağım birini bulsam buraya sormam hiç. öyle giyilmiş falan demem giydiririm bende kızıma ama hiç yok çevremde🤦🏼‍♀️

bizde öyle büyüdük, yeğenlerimden benim kızıma çok şey kaldı ama benden sonra yok. doğurmayı da düşünmüyorum 😅 

önce (1,705 puan) tarafından

Bence ihtiyaç meselesi değil bu ya. Benim de kızım küçükken yengem bana çok verdi yeğenimin küçülenlerini yani temiz kullanildiysa tekrar kullanılır yani ihtiyacım yoktu ama gidip aynı şeylere para vermektense onları kullanmak daha cazip geldi doğrusu :) 

önce (9,681 puan) tarafından

Aynn canım bizler öyle büyüdük teyze kızım benden 2 yaş büyüktü okul önlüğümü bile o vermişti mavi önlük giyen son nesillerdendik😅

önce (3,793 puan) tarafından

Kız çocuğu dedik belki onun kısmetini almak olmaz dedik bilseydim almiyacaklar bana gönder derdim benimkiler baya küçüldü Allah'tan yazda olanlar hemen kuruyo nasip işte  insallah idilde bulur yollar Allah hayrını kabul etsin önündeki sıkıntıları yok olsun inşallah 🤲🏻 

-Reklam-
0 oy
önce (3,164 puan) tarafından

kargosu çok fazla tutar. otobüsle yollarsan belki daha ekonomik olur. ben şahsen böyle uğraşmaktansa belediyenin gönülden gönüle mağazasına veriyorum

önce (792 puan) tarafından

Ben kargo parasını karşı tarafa ödetmiyorum 

0 oy
önce (234 puan) tarafından

Yer neresi acaba bir abla var 5 aylık hamile ihtiyacı var göndermek istersen onun için alırım 

Ben konyadayım ama nerdeyse gönderebilirim 

İstanbulda oturuyor

Özelden ulaş bana 

Yazdım teşekür edrrim

0 oy
önce (757 puan) tarafından

Allah hayrını kabul etsin post yukarı çıksın belki ihtiyaç sahibi biri görür 

0 oy
önce (146 puan) tarafından

Ya ciddi bir alıcı olarak soruyorum , kızlar oto koltuğu satacak olan var mı temiz kullanılmış ve kullanışlı 

Benim oto koltuğum var joie marka 36 kiloya kadar aparatları da mevcut 

Bundan 

image

0 oy
önce (934 puan) tarafından

Benim oglum yok ama bir yakınımın eşi intihar etti , 4 cocukla kaldı kadın , 20 günlük bebegi var göndermek istersen 

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Belediyelerin kıyafetleri alan ve seçip dağıtan birimleri var. Bizim belediyemizin var yani. Bir sorun isterseniz

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kullanılmış bebek kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştırabilirim?
Kullanılmış bebek kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yerel belediyelerin sosyal yardım birimlerine, Kızılay şubelerine veya bebek ürünleri kabul eden yardım derneklerine başvurabilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki ihtiyaç sahiplerini belirlemek için yerel forumlarda veya Facebook gruplarında paylaşım yapabilir, kargo ile göndermek isterseniz de güvenilir yardım platformlarını tercih edebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İkinci el bebek eşyası bağışlarken nelere dikkat etmeliyim?
İkinci el bebek eşyalarını bağışlamadan önce kıyafetlerin temiz, lekesiz ve yırtıksız olduğundan emin olmalısınız. Tüm giysileri mutlaka 60 derece sıcaklıkta yıkayıp ütüleyerek hijyenik hale getirin. Ayrıca kıyafetlerin mevsimsel özelliklerini ayırarak paketlemek, ihtiyaç sahibi ailelerin işini kolaylaştıracaktır.
1 yaş bebek kıyafetlerini bağışlamak için en güvenilir yerler nerelerdir?
1 yaş bebek kıyafetlerini bağışlamak için en güvenilir yerler, resmi kurumlar olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlar, yerel belediyelerin sosyal marketleri ve Çocuk Esirgeme Kurumudur. Bu kurumlar dışında, kıyafetleri doğrudan ihtiyaç sahibi bir aileye ulaştırmayı tercih ediyorsanız, mahalle muhtarlıklarından veya bölgenizdeki kadın sığınma evlerinden yardım talebi olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.
Bebek eşyası yardımı yapmak için hangi kriterler göz önünde bulundurulmalı?
Bebek eşyası yardımı yaparken ürünlerin kullanım ömrünün dolmamış olması ve bebek sağlığına uygun olması en önemli kriterdir. Özellikle kıyafetlerin kumaş kalitesinin bozulmamış, düğme veya fermuar gibi parçaların eksiksiz ve güvenli olduğundan emin olmalısınız. Hijyenik açıdan risk oluşturabilecek iç çamaşırı gibi ürünlerin yeni veya çok az kullanılmış olması tercih edilmelidir.
Bebek kıyafetleri bağışı için kargo gönderimi nasıl organize edilir?
Bebek kıyafetleri bağışı için kargo gönderimi yapacaksanız, öncelikle alıcı kişi veya kurumun kargo kabul edip etmediğini teyit etmeniz gerekir. Gönderim sırasında eşyaları düzenli bir şekilde kolilemek, kıyafetleri yaş gruplarına göre paketleyip üzerine etiket yapıştırmak teslimat sürecini kolaylaştırır. Birçok yardım kuruluşu karşı ödemeli kargo kabul etmediği için gönderim masraflarını önceden konuşmak faydalı olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 555 göst.
15 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 482 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sedefff58 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 924 göst.
9 Ocak 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,138 soru