Bu tencere setini kullananlar memnun mu?

+1 oy
344 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (128 puan) tarafından

Kizlar markası falan nasıl kullanip memnun kalan var mı bide fiyatı nasıl 

image

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,662 puan) tarafından

Anneme almistim bu setten guzel ama tek eksisi kulplari isiniyo elbezi gibi seylerle tutmak zorundasin ondan haric gayet iyi 

önce (128 puan) tarafından

Elimizi yaka yaka öğreniriz heralde 😂 kalitesi önemli benim için 

önce (1,662 puan) tarafından

Kalitesi cok guzel hic yapisma yapmiyo ağır kaliteli 

-Reklam-
0 oy
önce (2,156 puan) tarafından

4 gün önce sadece sahan setini aldım kullandım şimdilik memnunum

Benim hepsine ihtiyacim var o yüzden böyle set alayım diye düşündüm inşallah iyi çıkar 

0 oy
önce (4,124 puan) tarafından

Bende kullanıyorum memnunum canım

Ozaman alayım 

0 oy
önce (13,644 puan) tarafından

2 kere garantiye gitti sen düşün 

Ben memnun değilim hâlâ da değilim 

önce (741 puan) tarafından

Yıkama koşuluna uyarak mı yıkıyorsun canım ? Makineye atıyor musun?

önce (13,644 puan) tarafından

Hayır makineye hiç atmadım 

Düşün sarı olan sünger bile kullanmadım 

0 oy
önce (741 puan) tarafından

1 senedir kullanıyorum çok aşırı memnunum fakat bunların yıkama koşulu var, ona uymazsan yıpranır çöp olur bilginiz olsun 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Tencere seti alırken nelere dikkat edilmeli?
Kaliteli bir tencere seti seçerken öncelikle malzemenin türüne, taban kalınlığına ve ısıyı iletme kapasitesine odaklanmalısınız. Paslanmaz çelik setlerde 18/10 krom-nikel oranı aranan en önemli kriterdir, çünkü bu oran tencerenin paslanmaya karşı direncini ve parlaklığını belirler. Ayrıca, kapakların tam oturması ve ısıyı hapsetmesi pişirme performansını doğrudan etkiler.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Granit tencere seti nasıl temizlenmeli?
Granit tencerelerin uzun ömürlü olması için ilk olarak kesinlikle metal kaşık veya spatula ile temas ettirilmemesi gerekir. Temizlik aşamasında ise bulaşık makinesi yerine elde, yumuşak bir sünger ve aşındırıcı olmayan deterjanlar kullanmak kaplamanın çizilmesini önler. Sıcak tencereyi doğrudan soğuk suyun altına tutmak ise ani ısı şoku yaratarak tencerenin yapısına zarar verebilir.
Çelik tencere seti fiyatları neye göre değişir?
Tencere seti fiyatları kullanılan çeliğin kalitesi, markanın bilinirliği ve üretim teknolojisine göre farklılık göstermektedir. 3 katmanlı kapsül taban teknolojisine sahip profesyonel setler, standart tabanlı setlere göre daha yüksek maliyetlidir. Ayrıca setin içerdiği parça sayısı ve ergonomik kulp tasarımı gibi ek özellikler de fiyat seviyesini doğrudan belirleyen ana unsurlar arasındadır.
Tencere setlerinde yanmaz yapışmaz özellik nasıl korunur?
Yapışmaz yüzeyli tencerelerin ömrünü uzatmak için pişirme esnasında orta ısı ayarlarını tercih etmek en etkili yöntemdir. Aşırı yüksek ısı, yüzeydeki kaplamanın zamanla özelliğini yitirmesine ve gıdaların yapışmasına neden olur. Ayrıca yemek pişirirken sadece silikon veya ahşap mutfak gereçleri kullanmak, yüzeydeki mikro çizikleri engelleyerek tencerenin yapışmazlık performansını yıllarca korur.
Yeni tencere seti alırken set mi tekli mi tercih edilmeli?
İhtiyacınıza karar verirken günlük yemek yapma sıklığınızı ve mutfaktaki saklama alanınızı değerlendirmeniz gerekir. Geniş bir set almak tüm ihtiyaçlarınızı bir kerede karşılamanızı sağlar ancak kullanmadığınız parçalar dolapta yer kaplayabilir. Eğer küçük bir aileniz varsa, 3 veya 4 parçalık temel bir set başlangıç için çok daha verimli bir tercih olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 665 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde _Ada_ (4,673 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 588 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 596 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 288 göst.
9 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Maviyesil (1,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,038 soru

24,730,521 cevap

370,796 kullanıcı

...