3 buçuk yaşındaki kızım için kreş kıyafetlerini nasıl seçerim?

0 oy
288 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,352 puan) tarafından

Eylülde kreşe başlıcak 3 buçuk yaş kız çocuk için ne kadar kıyafet almalıyım? 

Geçen seneden hiç kıyafeti yok ?

1 yağmurluk 

1 deri ceket 

1 mont 

2 kot ceket 

2 kapüşonlu sweatshirt ceket

2 kot pantolon 

1 kot salopet

1 kot etek aldım şuana kadar 

Kışlık olarak neler almalıyım ne kadar almalıyım?

8 Cevaplar

+1 oy
önce (2,837 puan) tarafından

kizlara tayt ve tshirt yada ince swwtshirt uzunlolli biseler. erkeklere ust ayni sekil altina esofman. . baska seye ihtiyac yok yani mint su bu ayri tabi de. icerde giyecekleri en rahat seyler bu. vc gidip

ust basini toparlama en kolay bunlarla. bize kizlara etek giydirmeyin zor oluo diolardi tayt en guzeli alt ust takim tayt

önce (1,352 puan) tarafından

15 takım alsam yeterli olur mu ki okul öğle uykusundan sonra yeni kıyafet giydiriyormuş yani günde 2 takım olarak düşünürsek

önce (5,226 puan) tarafından

Eve gelımce yıkayacan ztn cok fazla o kadar takım

Öyle mi diyorsunuz

Evt benım kız 5 saar duruyordu çantasında ekstra takım olurdu ben eve gelınce ustunu cıkarır yıkar kurutur aynı haftadada 2 kez gıyerdı onu yenı kalıtelı bırsey almana gerek yok hoca bıle dedı rahat olsun cocuklar tuvalet gıdıcek ben tekım cocuklar kendısı cıkarabılsın dedı ben hatta hoca seslense o kadar yakındım 5 6 takım yeter bence pazarda olur ya tayt fln onlardanda al ıkı uc tane 

önce (2,837 puan) tarafından

aynn hocalar dio  ozellikle rahat olsun suslu puali ozellikle kizlari giydirmeyin rahat edemiolar diye. dedigi gibi senin yikama sıkligina bagli . ben ozel olarak okul icin bise almam cinku eski olmayan tengi solmamis yirtiksiz sokuksuz lekesiz  misafirlikte sagda solda giydirdigim herseyle okula gidebilir. zaten cogunluk annem dikiyor habire. fazla fazla gelio bize olan kiyafetler. kuculdukce annem yeni dikio yada surekli aliyorum zaten bisey begendikce ettikce. o yizden krese okula su kadar alt sukadar ust yeter diye bir fikrim yok sayı bilemiyorum.:)) 

-Reklam-
0 oy

Kreş için rahat kıyafet ıstıyorlar yenı olmasın çünkü cocuklar boyama etkınlık yapıyor ben hep spor gıydırdım tuvalet gıtmesı zorlamasın dıye ona gore gıydırdım 

Haftada bir gün elbise günü etek günü varmış onun dışında rahat ikili takımlardan düşünüyorum ama ne kadar alacağımı bilemedim 

Yukarı yoruma yazdım

0 oy
önce (2,157 puan) tarafından

Ben geçen sene 7 takım kıyafet almıştım toplu olarak evde olanlarda vardı.  üstüne de avm ye gittikçe beğendiklerimiz oldukça aldık. Gayet yeterli geldi 

Oda mantıklı aslında 

0 oy
önce (10,213 puan) tarafından

Herelde ben allah ne verdiyse alirdim😂😂 

Ahahah kendimi tutamamaktan korkuyorum bana kalsa her gördüğümü almak istiyorum 

0 oy
önce (1,749 puan) tarafından

Ben okul için hiç almadım evde olanlardan giydirdim hep sadece okul içinde giymesi için terlik aldım 

Evde hiç yok geçen seneden o yüzden mecbur alcam

0 oy
önce (20,506 puan) tarafından

Tayt tayt tayt...üste de oversize sweatshirt bir yedek çantaya bir üstüne o şekil hesapla

Evet bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi adet olarak fikir almak istedimm🌸

önce (6,598 puan) tarafından

Yetmeyecek belki ama 7 alt eşofman tayt karışık,7 üst. İl etapta bunlar yeterli olur belki.

önce (20,506 puan) tarafından

Gördükçe de alıyor insan canım sakin sakin yap alışverişini elde kalmasin

0 oy
önce (65,579 puan) tarafından

eşofman tarzı daha rshat eder bizim ogretmen eski giydirin boya yapıyorlar kirlenmesin diyordu once baslasin duruma göre alirsin

0 oy
önce (869 puan) tarafından

Farklı renklerde al renk etkinlikleri oluyor mağazaya koşmak zorunda kalma canım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

3 buçuk yaşındaki kreş öğrencisi için yedek kıyafet sayısı kaç olmalı?
Kreş düzeninde 3 buçuk yaşındaki bir çocuğun günlük aktif kullanımına göre en az 3-4 takım yedek kıyafet bulundurmak idealdir. Çocukların oyun saatlerinde kirlenme veya tuvalet eğitimi süreçleri göz önüne alındığında, her gün için temiz bir takımın dolapta hazır olması hijyen açısından önemlidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kreş hazırlığında mevsimlik kıyafet seçimi nasıl yapılmalı?
Kreş ortamında kat kat giyinebilen, kolay giyilip çıkarılabilen kıyafetler tercih edilmelidir. Eylülden itibaren hava değişimlerine uygun olarak alt üst takım eşofmanlar, yumuşak dokulu sweatshirtler ve kolay hareket edebilecekleri esnek yapıda pantolonlar çocukların öz bakım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.
Okul öncesi dönemde kreş kıyafetlerinde nelere dikkat edilmeli?
Kreş kıyafetlerinde en önemli kriter kıyafetin düğmesiz, fermuarsız veya kolay açılabilir pratik tasarımlı olmasıdır. Çocuğun kendi başına giyinip soyunabilmesini kolaylaştıran lastik belli pantolonlar ve basit yakalı üstler, özgüven kazanması ve öğretmenine bağımlılığının azalması için kritik bir rol oynar.
Kışlık kreş kıyafeti alışverişinde mutlaka alınması gerekenler nelerdir?
Kış dönemi için mutlaka 3-4 adet polar içlik, termal çoraplar, kalın ama hareketi kısıtlamayan eşofman altları ve dış mekan aktiviteleri için hafif ama sıcak tutan bir mont edinilmelidir. İç mekan ısısı değişimlerine karşı hırka veya yelek gibi kolayca giydirilip çıkarılabilen üst giyim seçenekleri kışın kreş hayatında en çok ihtiyaç duyulan parçalardır.
Çocuğumun kreş için kıyafetlerini seçerken hangi detaylara odaklanmalıyım?
Kreş için kıyafet seçerken odak noktanız çocuğun rahatlığı ve kıyafetin yıkanabilirliği olmalıdır. Pamuklu, nefes alan kumaşlardan üretilmiş, oyun oynarken yırtılmayacak dayanıklılıkta ve çocuğun tuvalet alışkanlıklarını destekleyen basit tasarımlı kıyafetler seçmek günlük kreş rutininin en büyük kolaylaştırıcılarından biridir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 704 göst.
0 oy
2 cevap 215 göst.
0 oy
6 cevap 554 göst.
30 Temmuz 2026 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (9,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 342 göst.
9 Haziran 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde Terzianne (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,036 soru

24,730,513 cevap

370,795 kullanıcı

...