Hay Allah iyiliğini versin yaaa çok güldüm gece gece 😄😄😄 geçen birisi reklam önlemek icin bir link paylaşmıştı onu yaptım artık çıkmıyor bende reklam. Rahatım valla 😄
Bende olmadı denedim eee ben bunu görmek zorundamiyim bütün gün bu çıktı saçmalık ötesi
Aldıkları reklamlara dikkat etmeleri gerekiyor bencede çok rahatsız edici. Kullanılmaz hale getirdiler burayı.
Biz kullaniyoruz ama söyleyince suçlu oluyoruz yani ben bu uygulamada bu reklamı görmek istemiyorum yap arkadaş bez mama kadın makyaj malzemesi felan eyvallah bu nedir
@Delirik abla istersen özelden atayım sana nasıl yapıldığını nurellam da yapamamisti geçen söyledim yaptı bazı telefonlarda farklı yazıyor ondan bulunmuyor
Ayyy o neydi kiZZ TOVBE tövbe🤣🤣🤣 bende çıkmıyor canım
Saçmalık ya reklam diye niye bu çıkıyor yani sonrada sapik var diyoruz bide
Hahahah Hiç beklemediğim yerden geldi
Senin post kapanmis hep senin yüzünden açtım gece gece😂
Hahahahahahaha
Bende de çıkıyor bu got
Sinir bozucu degilmi
Ay yok artık ne kadar sapıkça bir şey nasıl bunun reklam olmasına izin vermişler
Bu reklamlarında bir işe yaramasi lazım yani
Yani reklamın iyisi kötüsü olmaz derler bu iki gruba girmiyor müstehcen içerik bir şey ne işe yarayacak gruba kadın kılığında giren erkek sapıklara yarar sadece
Reklamları engelle
Olmuyooo
Kimin götü bu 🥹
😂😂😂gece gece
@admin bu ve benzeri reklamlar neden var?
Valla ikea baktim en son o cikti baktiginiz seye gore urunler cikiyor
Hisssst delirik nehaber yawrummmmm nasılsın anaaaammmm senin de böyle dik dolgun ekleyince ses getiren gotunnn olsun istermisin sana da yaptırayım mi evet dersen yapalim yavru kuşum sexi kadinimmmm ateşli bayannnnn ama yaptirirsam da sen den bir kez isteğim olur bana bikere verirsin demi yavrummmmmmmmm
Kız dur dur sovmeee benim ben 4 çocuklu nezireeylul
Tam da küfür edecektim sapık diye 🤣
Okuyunca yine bir sapık dedim😂
Kız durun etmeyin dünkü postun birine sogrulari yazınca kadın beni engelledi bende iki dk cevap yazmak için bunu açtım o arada post denk geldi az sapitayim dedim ama İnanki kendimden igrendim bu erkekler nasıl yazıyor ya
Töbe töbe bende yok şükür de cıkabilir Allah korusun 😂😂😂😂
Ay gerçekten çok çirkin bir reklam @admin rica etsek bı bakar Msn.
Benimde en az üç reklam çıkıyor bu görsel ve altın reklamı
Tövbe yarabbim 🤣😅
Çıkıyor ben paylaşmıştım bunu burada reklamı. Malesef çıkıyor
1,516,742 soru
24,726,776 cevap
370,500 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın