İyi akşamlar çıtır ruhlu anneler🌸
Nasılsınız neler yapıyorsunuz
Eskisi kadar aktif değil buralar.sıkıldım biraz.gecenin sorusu olsun bu da.beni çevreden Hande Sorala benzetmişlerdi ama alakamız yok.sizinde benzeme zorunluluğunun yok en çok hangi ünlüye benzetiliyorsunuz
Ciguli 😀😀😀
Allah napmasın seni🤣🤣🤣
Kimseye benzemiyorum napim 😀😀😀
Güldüğüm zaman meltem cumbula benzetirler😅 Tüm dişlerim görünür çünkü.
Ya çokta severim çok sempatik bi kadın
Ben de çok severim, hele memoli de oynarken 😇
Kimseye benzeten yok 😀 tamamen kendimim
O da güzel😂z kara kaş kara göz olunca illa birine benzetiyorlar
Hiç bir ünlüye benzetmiyorlar kendime benziyorum 😁😅🤣😂
Farklı olmakta güzel
Konudan alakasız eski nickin neydi unutuyorum böyle nickler değişince
DELAL ASEL Canım
Küçüklüğümden beri brooke shields ama genç hali. Geçenlerde bella hadide benzettiler. O da 9 ekim doğumlu. 💅 İkisiyle de alakam yok bence.
Gözleri çok koyu mavi değildi açık mavi ve beyaz temliydi ya ne bileyim ben dedim Alaska hanım siz misiniz desem mi demesem mi diye düşündğm sonra ay değilse ay ayıp olur otur oturduğun yerde dedim kendime
Yok değilim o zaman benim gözüm ela yeşil merkezi heterokromi. Denizde ve ormanda ancak yeşil olur, kalan zamanlarda eladır.
Kız madem geliyorsun çam sakuraya bana da uğrasana ben şimdi kayaşehirdeyim daha yakınım hastaneye
Ay ne güzelmiş gözleriniz rabbim nazarlardan korusun hocam geldiğimizde oğlan hasta oluyor ay hastaneye gelmeyim de hususi bi gün geleyim inşaAllah nasib olsun çok isterim 💖
Ay mutlaka gel başım gözüm üstünde yerin var iki lafın belini kırarız. Çocuğunu da getir oynarlar bizimkilerle💗
Benimki biraz yaramaz hocam 🍉
Bence o bana benziyor haberi yok tabi benden 🤣 Bergüzar Korel derler genelde başta eşim demişti tabi altından başka şeyler aradım die bidaha demedi 🤣 sadece o çok uzun ya ben 165 im
Boşver o sana benzesin😂
Foto atsana merak ettim😃
Yok kuzu ben foto paylaşmoyorum ne burda ne başka yerde
En son melisa asli pamuk a benzetilmiştim 😂
Çok güzel bi kadın
Ben o kadar guzel degilim yakinindan bile gecemem benzeten kisiye de sasirmistim ☺️
Benzetmişlerse vardır bildikleri.açık halime Türkan Şoray derler alakam yok ama egomda okşanmıyor değil😁
Ay ahahjsskd gercekten iyi hissettiriyo 😂
Gençken Ebru Gündeş çok benzetirlerdi hatta giyim mağazasinda çalışırdım müşteri Ebru burdami derdi derdim abla Ebru dersen kimse benim göstermez ya adımı söyle 😄
O da yaşlandıkça daha da güzelleşti
Yüz gerdirmeye on milyon harcamış TL mı dolar mı bilmiyorum artık orasını güzelleşsin bir zahmet :)
Ahaha valla ya yok ben makyaj bile sevmiyorum 😊
Kürt bir sanatçı var Rojda herkes ona benzetir
Sesini çok seviyorum Rojdanın❣️
Bende sesini çok beğeniyotum yedi aylık kızım onun esmeramın şarkısıyla uyuyor.
Ya çok tatlı bi kızdı.hatta İkizi de vardı
Evet oda. Zeynep dizisinde oynamıştı annemle hep izlerdık;)
Hande soral Bengü hilary duff genelde benzetirler bir ünlüye bazen benzettikleri ünlünün adi gelmez ama benziyorsun birine derler. Bir tane yaşlı teyze vardi o hep gülsen kutlu m benim diye severdi.
Kız benzetilenler de hep birbirinden farklı.
yuvarlak hatlı yüzüm burnum falan ondan sanirim genelde yuvarlak hatlı herhangi birine benzetiyorlar
Büyük ablam hep sen hamde erçele benziyorsun derdi he alakam yok. Muhtemelen bir buğday tenimiz benziyor 😂 birde iri gözümüz
Kız estetikten önce bebek gibiydi.yine güzel ama masum yüzü gitti
Ünlü değilde
Lise de matematik öğretmenim İzmir de ünv arkadaşına benzettiğini söylemişti
Arkadaşı da katalog yüzüymüş
O zamanlar aklıma gelmedi ismi nedir diye sormak 😀
Merak ederdim bende.bi ara okul zamanlarında kırgın çiçekler Mesudiye benzetmişlerdi nasıl kızmıştım😂😂
Hahah Allah seni 😂
Ya o anda sınıf ooo felan yaptı 😂 sonra da dedi ama kendisini hiç sevmem diye öyle kaldı 😂
Beni hep Eda eceye benzetirler tesettürluyum açilsan aynısı olursun diyorlar ama o kadar değil tabi
Valla onun gibi pozitifsen yaşlanmazsın bende onun enerjisini sempatik oluşunu seviyorum
Zara, Zeynep tokuş, Sümeyye Erdoğan, Megan markle. Beni benzettileri bunlar.
Her kesime hitap ediyorsun kız 🤭
Herkes beğendiği kesimden birine benzetiyor.
Meghan a benzetmeslermiş iyiymiş.diğer kadınlar çok güzel
Hamilelikte cildimde lekeler oldu. O zaman benzetmişlerdi ona.
İlk cümleden sonra üzerime alınmadım :D soruyu
Niye kız
Çıtır ruhlu değilim çünkü🤣🤣
Beni hep Selin Genç e benzetirler hani şu bir zamanlar Çukurova dizisindeki Gülten karakteri
Evet biliyorum onu çok tatlı bi kıx
Esra bilgiç'e benzetildim ama alakam yok bence ben daha güzelim 😜
Tabiki canım 😁
🤣🤣🤣
Benzetilme değilde benzemeyi isteme Aslı Envere bir tane hoşlandığım çocuk vardı o benziyorsun demişti sanırım iltifat olsun diye
Aslında Elveda Rumelideki kizçelere benziyorum 😂
Başladığında daha küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum.ama hep başlamak istemişimdir.
Keşke benide Aslı Enver e benzetmeler kadının duru bi güzelliği var
tee univdeyken bi abi ıtır esene benzetmisti o zaman zayif sari uzun sacliydim bence alakamiz yok😀 baskada benzemiyorum öyle güzel biri değilim
Müthiş bir güzellik hele Aile Şerefi ve Bizim Aile filmlerinde bayılırım o kadına
evet cok guzel bir kadin ama iste ben ona benzemiyorum 😀
Genelde benzemeden ziyade yüz anımsatıyor
Ondan dolayı bence benzetiyorlar
1,514,777 soru
24,701,797 cevap
368,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın