0 oy
398 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından

Napıyorsunuz kızlar işleriniz bitti mi yemekler yapıldımı? NELER YAPTINIZ 

Ben tavuk sote, pirinç pilavı, salata hazırladım kenara koydum 

Benim evde tadilat var ben bir tek salonu topladım kalktım yemek yaptım çocuk odasına girişicem eşim uyansın yardım istiycem. 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (39,797 puan) tarafından

Ellerine sağlık. İşimi yeni bitirdim. Kalkıp öğle namazını kılacam daha kalmadım. Akşama kuru fasulye pilav salata yapacam. 

önce (1,041 puan) tarafından

Seninde ellerine sağlık. 

önce (65,248 puan) tarafından

piknik isini ne yaptin kiz

önce (39,797 puan) tarafından

Daha bişey yapmadım canım. Eşimin evde olduğu bir güne ayarlayacam. Eşim mangalda ısrarcı olursa pikniğe çağıracam. Yoksa evde agirlayacam.

-Reklam-
+1 oy
önce (5,177 puan) tarafından

Yarım saat iş yaptım şimdi iki saat dinlenmem lazım 😅 29 haftalığım hiç enerjim yok 😔

Ayyy sorma o enerji bitikliği bende erken başladı 22 haftalığım bende 

önce (5,177 puan) tarafından

Sıcaklardan  etkileniyoruz galiba 

+1 oy
önce (1,366 puan) tarafından

Az önce bir post gördüm hamburger ile ilgili 😀canım o kadar çekti ki kızımla önce terziye gittik bir kaç parça elbisem vardi kısaltılacak 4 parça bin lira istedi o ayrı hala aklımda da 😀 neyse ordan markete uğrayıp hamburger ekmeği ve nugget aldım evde de daha önce yapıp buzluğa attığım koftem var yapacam ohhh mis gibi yicem o postu okurken bile ağzımın suyu akmıştı 😀

Afiyetle yiyin 

+1 oy
önce (13,990 puan) tarafından

100 cmlik bir cadı için bu sıcakta içli köfte yapıyorum köfte köfte sayıklıyor 1 haftadır 

+1 oy
önce (6,233 puan) tarafından

Oğlumu yatırıyorum öğlen uykusuna biraz dah uyumazsa delireceğim evin içinden geçti mübarek

önce (933 puan) tarafından

Bizde de akşam olmuş gece uykusuna yatırıyoruz canım 

+1 oy
önce (65,248 puan) tarafından

top yemeği derdik biz sulu kofte mi deniyor kofte çorbası mi neyse iste ondan vardi kendime kabak dolmasi esim ve kizima yesil mercimek yemeği 

0 oy
önce (528 puan) tarafından

Sadece kahvaltı yaptık 😁 ev işleri ve yemek beni bekliyor mutfak almış başını gidiyor bende totomu yaymış yatıyorum 

önce (1,145 puan) tarafından

😃😃😃 haha aynı ben 

Yatamıyorum işler birikti benimde mecbur dinlene dinlene yapıyorum 

0 oy
önce (29 puan) tarafından

İşlerim bitti eşimle çarşıya gittik.benimde evimde tadilat var karniyarik yaptım pilavla cacık kızım uyanınca yapar gece nöbet idi sabah uyudu

0 oy
önce (3,619 puan) tarafından

Saat 2den oğlumu uyutmaya calisiyorum saati gectimi çok huysuz oluyor evi sil süpür yaptım mutfak çamaşır banyo beni bekliyor ortada yemek yok makarna yapicam galiba uf saat kaç oldu 

Birşey olmaz bir makarna yap salata karpuz birşeyler yiyin gitsin 

önce (3,619 puan) tarafından

Aynen öyle 

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Sabah sekizden beri ayaktayız ama yaptığımız elle tutulur birşey yok. Bir corbam var öğlen yapmıştım oğlum içsin diye sonra ailecek market alışverişi yapıldı onlar yerleştirildi simdi kızımı uyutuyorum eşim birazdan ise gitcek oğlumla bana ne yapcam bilmiyorum makarna bugün yeni bitti 😂 market alışverişi de eksik kaldı eşim diğer markete gitmeye usendi gıdım biraz eve yatayım sonra alırız dedi. Bı aklım diyor o gittikten sonra çocukları al sen bebek arabasila hallet işini yarını bekleme bakalım 😂

Aman kız yorulmadın mı yarın alınır eksikler 

Ya kahve unutmuşum Türk kahvesi iki gündür içmiyorum artık deli olcam 😂😂 sırf onun için aslında 😂 senin de ellerine sağlık canım sen yükü atmışsın darısı başıma inşallah karar vercem ne yapacağıma😂 

Geç değil mi aşkım kızını uyutmak için benimki bu saatte uyusa geceyi zehir ediyor bize

Canım kızım sekiz dokuz ay civarı diyeyim bu ara o kadar huysuzki hiç uyku saati düzen falan yok buraya yazdıktan on dk sonra uyandı zaten ama gece zaten erken de uyutsam uyutmasam da ayakta 

Eşim hatta bu sabah takiliyordu kızım gece bizlesin yatmiyorsun sabah bizden önce sabahın köründe kalkıyorsun sen ne zaman uyucan adam akıllı diye ☺️ 

Anladım canım zor bebekli ailelerin işi ya. Allah sağlık sıhhat versin inşallah 🙏 ama burnumuzdan getiriyorlar

0 oy
önce (85 puan) tarafından

Dün gece uyuyamıyordum geç uyudum erken uyandım. Görümcemle dışarı çıktık geldim uyudum daha yeni uyandım beynim çalışmıyor ve ecel terleri döküyorum buzluğa koyduğum suda buz olmuş içemiyorum

0 oy

Oh eline sağlık canım 🌸 ben de türlü ( tırşık), tavuklu pilav ve salata yaptım. 

Canım patates salatası istiyor ama kilo almamak için güç bela kendimi tutuyorum 

0 oy
önce (605 puan) tarafından

Kolay gelsin ve afiyet olsun sana. Ben görümcem de yaprak sarması ve tatlı yedim o yüzden tokum kızıma da krep yapmayı düşünüyorum onu yer doyar 

önce (4 puan) tarafından

Eline sağlık sicakdan bişey yapmadım yok valla kahvaltılık yapacam hafif şeyler 😂sıcakta yemekte yenmiyor dogru

önce (605 puan) tarafından

Öyle oluyor biraz 

0 oy
önce (472 puan) tarafından

Bu saat oldu daha evde Tekim eşim işten 6 da çıkmış bu saatte kadar dışarda Fink atıyor arıyorum nerdesin diyorum eee mahledeyim ya evine gel ya valla bıktım bu adamın huyundan ne zaman yeğeninin yanına gitse böyle 

Çok haklısın kızmakta 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,514,540 soru

24,698,163 cevap

368,759 kullanıcı

...