Gmail kurtarma e-postasına kod gelmiyor, ne yapabilirim?

0 oy
26 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (272 puan) tarafından

Kızlar eşimin sabah Gmail hesabına durduk yere kodlar gelmeye başladı eşimde şifresini değiştirmiş çalmaya çalışıyorlar diye ama sonrasında kendisi de giriş yapamadi ve kurtarma e postası benim maile gönderiliyor olarak görünüyor ama kod gelmiyor benim maile eşimin telefonuna da kod gitmiyor nasıl giriş yapicaz biz o hesaba 

1 cevap

0 oy
önce (506 puan) tarafından

Spam, önemli vs yerlere baktınız mı belki oraya düşmüştür 

önce (272 puan) tarafından

Baktım yok 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Gmail kurtarma e-postasına doğrulama kodu neden gelmiyor?
Gmail kurtarma e-postasına kod gelmemesinin temel nedeni, spam filtrelerinin bu tür otomatik iletileri engellemesi veya e-posta servis sağlayıcınızın Google sunucularıyla yaşadığı anlık bağlantı kopukluklarıdır. Ayrıca, kurtarma e-postasının doğru yazılıp yazılmadığını kontrol etmeli ve spam/gereksiz kutusunu mutlaka incelemelisiniz. Sorun devam ederse, e-posta sağlayıcınızın 'güvenli gönderenler' listesine google.com adresini eklemek bazen bu engeli aşmanıza yardımcı olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Gmail hesabıma giriş yapamıyorum, alternatif kurtarma yolları nelerdir?
Gmail hesabınıza erişemediğinizde Google Hesap Kurtarma sayfasını ziyaret ederek 'Başka bir yol dene' seçeneğini kullanmalısınız. Bu aşamada Google, hesabın size ait olduğunu doğrulamak için kayıtlı telefon numarasına kod gönderimi, daha önce bu cihazda giriş yaptığınız bir tarayıcıdan deneme veya hesabın kurulum tarihine ilişkin bilgiler sorabilir. Hesabınızı en son kullandığınız cihaz ve ağ üzerinden giriş yapmayı denemek başarı oranınızı önemli ölçüde artıracaktır.
Gmail şifre değiştirme sonrası erişim sorunu nasıl düzeltilir?
Şifre değişikliği sonrası giriş yapılamıyorsa, Google güvenlik mekanizmaları hesabı geçici olarak kısıtlamış olabilir. Bu durumda 24-48 saat boyunca hesabı zorlamadan beklemek, güvenlik riskini azaltarak Google'ın hesabınızı 'olağan dışı' olarak işaretlemesini durdurabilir. Bekleme süresinin ardından, şifrenizi unuttuysanız 'şifremi unuttum' bağlantısı üzerinden güncel telefon numarasıyla doğrulamayı tekrar deneyebilirsiniz.
Gmail güvenlik kodu telefonuma gelmiyor ne yapmalıyım?
Telefonunuza doğrulama kodu gelmiyorsa, operatörünüzün kısa mesaj (SMS) kısıtlamalarını kontrol etmeli ve hattınızın yurt dışı kaynaklı mesajlara açık olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca, telefonunuzdaki 'Rahatsız Etme' modunun açık olup olmadığını ve mesaj kutunuzun dolu olup olmadığını kontrol edin. Eğer kod hala gelmiyorsa, Google hesabınızdaki telefon numarası bilgisinin güncel olduğundan emin olun ve farklı bir doğrulama yöntemi (örneğin yedek kodlar veya güvenlik anahtarı) varsa onu kullanın.
Hesabımın çalındığını düşünüyorum, Google'a nasıl bildirebilirim?
Hesabınızın çalındığından şüpheleniyorsanız hemen g.co/recover adresine giderek Google'ın hesap kurtarma sürecini başlatın. Google bu süreçte sizden hesabın önceki şifrelerini, bağlantılı olduğunuz hizmetleri ve cihaz bilgilerini sorarak mülkiyet doğrulaması yapar. Eğer hesap hala bir başkasının kontrolündeyse, Google'ın sunduğu 'Hesabım saldırıya uğradı' destek sayfasındaki adımları takip ederek hesabınızı güvenlik altına alabilir ve yetkisiz erişimleri durdurabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 268 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (1,467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 153 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (1,467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,514,203 soru

24,693,960 cevap