Bayadir yapmıyorduk yapalım hadi oğlumun 2 ismi de var ve aşırı zor bir çocuk inşallah büyüdükçe düzelir ☺️😇
Sizin bebelerin adı varmı kızlar? ☺️🌸
var var gercekten oyle saclarima ak düştü 29
ensede cook var onlerde 6 7tane var bende boya taraftari degilim boyadikca çoğalıyor cunku
Benimde önlerde var arkada hiç yok boya bende sevmiyorum kendi rengi boya gibi zaten de beyazlar işi bozuyor ☺️
önler detten beyazlarmis ense zmani geldigi icin derler aciksan belli oluyosa ayni tona boya ne olacak cnm
Kız dert bende çuvalla 😀😀 Allah bundan aşağı etmesin ☺️
aynen öyle bendede coooook fazla icime at at enson patlarim
Adı yabancı olduğu için liste'de yok uzun yaşayacam demek ki 😂😂
AAbooooowww çok erken başlamış paşa 😂😂
ismi ne cocugunun neden yabancı isim canim
Eşim yabancı türk değil yurtdışında yaşıyoruz
Adını merak ettim ben de
Theodore efe idi mahkeme kararı ile sadece theodore oldu
Sadece annelerini değil öğretmenlerini de. Hele o Efe Yiğit Emir üçlüsü yok mu çok fenalar
Efe demeyeydin iyiydi bacım 😂
İki ismide var 9 yaşında erken ergenlik sendromundayız cok zorlanıyorum bazen kendimi bağırırken buluyorum
Ahaha bende öyleyim valla hatta bazen sinirimden aglıyorum sinir stresten saçlarım beyazladı 33 yaşındayım daha tabi sadece cocuk yuzunden değil beyazlaması farklı sebelerde var🤣
Benim oglandan sonra beyazladi tamamen oğlumun eseri 😀😀 ağlama günlük oluyor zaten ya çocuklara bağırdım diye ya da sinirim geçsin diye 😂
Biz kesin ikiziz 🤣🤣🤣
3 yaş büyüksün benden ikizim 😂😂
Ahaha. 🤣🤣🤣🤣
Efeeeeeeeeeee
Sendede mi Efe var ☺️
En yaramazindan 😀
Her ikisi de var 😅🤦🏻♀️
Yazıktır bize 😂😂
Büyük oğlum buğra kerem 2. İsmi kerem
2. Oğlum çınar 😂
3. Oğlum doğacak Asil mert olacak bakalım nasıl olacak 🤩😀
Çınarlar bence çok sakin akıllı benim tanıdığım bütün çınarlar öyleydi de ☺️
Bizimkisi çok aşırı akıllı kırk bin kere maşallah ama yaramaz Ve çenebaz
Olcak o kadar da annesi
Canım oğlum 3 Cü sırada maşallah 🤩🥳
4 yaş olunca zorlamaya başladı
Kızım 2 yaştan sonra zorlamaya başladı oğlan doğdu doğalı 😂
Benimkinin iki ismi var ama şükür biri bile listede yok 😂😂 ben zaten birini selim koydum bilerek diğer isimden bı yaramazlık gelirse selim ismi onu dizginlesin diye😂 şuanda cidden arada delirtse de öyle yaramaz bir çocuk değil şükür masalllah diyeyim yarın sabah güncellenmiş şekilde uyanmasın 😂😂
Kız benim oğlan 9 aylık doğdu doğalı yaramaz bebek nasıl yaramaz olur derseniz oluyormuş bende şoktayım kızımdan sonra büyük şok 😱
Hahahhaha oluyor inanırım çünkü benimde kız şimdi dokuz aylık olacak zaptedemiyorum 😂 ben de ondan tırsıyorum. Bugün dışarı gezmeye gittik arabada sürekli kucak istiyor kucağıma alıyorum oturmak istemiyor ayağa kalkıyor yere inmek istiyor kendini kaydiriyor. Babası şoför koltuğunda ona doğru gitmek istiyor . Oğlum yavrum yanımda kuzu gibi oturuyor 😂😂
Benim oğlanlar yok bu listede olsa şaşıardım zaten 😂
Alparslan yiğit Emir Efe Yusuf ismi çok var çevremde ve evet aşırı yaramazlar ya
Efe deme deme 😂 Alparslan fena
Var ikinci oglum gerçekten de yaşlandırıdı beni
Benide oğlan yaslandirdi kızımla yeniden doğmuş gibiydim halbuki
Oğlumun adı Emir yerinde durmayan alıngan bide 12 yasinde Ergen Ergen tripler
Kız Emirler fena gerçekten
Hemde nasıl
Yusuf ve Emirhan
Ağzıma ediyorlar akşama kadar.büyüğü 3 yaşında daha bana gelmiş doğurmasaydın diyor.küçüğü başını yere vuruyor istediği olmadığında.ben nerelere gidem hangi taşa vuram başımı
Yusuflar akıllı çok bilmiş olur aslında hiperaktifte aynı zamanda
Olmaz olur mu Ömer'imm♥️ bugünlerde herşeye kızar oldu yaş 1 😁
Daha hayatın başındasın dur hele 2 yaş olunca 1 yaşı geri getirin, 3 yaş olduğunda 2 yaşı geri getirin diye kendini duvardan duvara vuracaksın 🤣
Neden kız ama şöyle bak 13 aylık tam olarak ne zaman çok çok anneye düşkün olurlar benimkisi evde düşkün dışarıya başkasının yanına gidince öyle değil 🥺
Keşke benim kızda öyle olsa donla g*T gibiyiz 🤣 bebeklik dönemleri Melek dönemleriymiş 😁
Bugünü anlatayım mesela. Sabah kalktı anneeee diye ağlamaya başladı sabah sabah koca ayı , miyav(kedi videoları) aç diyor açmadım diye mutfak çekmecesini açtı bardak kırdı 🤣
Daha sonra parka gidelim dedim neyse hazırlandık çıktık parka geldik, anne kaydıraktan kayalım dedi tamam annecim in bisikletinden dedim neden öyle dedim diye çığlık çığlığa ağlamaya başladı terliklerini çıkardı fırlattı kendini yerlere attı . Öyle yaptı diye ceza olarak aldım eve geri getirdim bir daha bu şekilde tavır sergilersen parka gitmeyeceğiz dedim 🤣
Eve gelene kadar çığlık çığlığa delirdi yani.
Eve geldik anne miyav aç dedi kumandayı aldım elime tam açarken anneee miyavv diyip çığlık çığlığa delirdi ağlamaya başladı geri kapattım televizyonu cezalısın falan filan akşama kadar böyle Çıldıra Çıldıra geçti
Sendrom zımbırtıları bitmiyor anam eskiden ağzımızın ortasına çakarlardı susardık şimdi vuramiyoruz 45 cmlik veletlere 😁
Kız bu bebelere ne oluyor erkenden kızma derdinde benimki biz yürüyoruz kendi yürümüyor diye kızıyor şaka gibi 😂😂
Oğlum yok ama @Atlaskalbim 'i etiketleyesim geldi 🤣🤣
Hep diyor ya ben yaşlıyım çocuğum da uslu 😂
Genelde uslu sadece meraklı.herseyi öğrenme zamanında oda normal 😁
olmaz mı, benimki 11.ci sırada:)
İlk 10 dan yirttin yinede 😂
Benim iki çocuğumun da ismi hiç bu listelere giremiyor😅
İsimleri ne ☺️
😮💨🫣 Öhö Öhö öhöö
3 kızım var. Benimde gördüğüm kadarıyla oğlu olan anneler daha zorlanıyor. Allah yardımcıniz olsun kızlar
Kızımda zorluyor su aralar ama bebekken çok sessiz sakindi ☺️
Oğluşumun ismi yok listede beni üzmüyor çok şükür uslu bir bebek şimdilik Allah huylarını güzel etsin Oğluşumun ismi Musab Taha
İnşallah annesi amin 🩷
İki kızım var oğlum olacak inşalah Metehan olacak 🩵🩵
Metehan var listede ama yinede sen bilirsin 😂
Var diye yazdm ztn kiz
1,514,310 soru
24,695,208 cevap
368,604 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın