0 oy
382 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (640 puan) tarafından

Eltim cocuguna herkesin icinde vurdu bende vurma ya üzüldü bak dedim ben senin cocugunla olan iletisiminze karisiyo muyum dedi üzüldüm uzulmekte haksız miyim sanki babamın çocuğunu dusundum herkesin içinde boyle aoyleyince rencide oldum siz ne düşünüyorsunuz çocuğu da 4 yaş bu şekil çok kaba çıkışları var doğumunm da yardimima gelmis falan falan sen bana gelmedinler ama aramuz da 4 ay vardi kolik gibi bebekle baş etmeye calisiyordum

9 Cevaplar

+4 oy
önce (31,900 puan) tarafından

Sen toplum içinde onun anneliğine müdahale etmişsin eminim o da rencide olmuştur 

önce (640 puan) tarafından

Ne alaka abartmasak mı altı üstü vicdan dusardan bakan birinin yorumu sende daha önceki yorumlarında böyle söylerim cevapları verdiğin için savunmani sağlıklı bulmadım aksine benim çocuğuma ben vurup kızdığım da birinin benim çocuğuma vurma kıyamam demesi xok tatlı kimi insanlar var biri çocuğunu dövdü mü biyik altinda gülüyor ben elti olmama rağmen kiyamadim

önce (31,900 puan) tarafından
+2

Alt tarafı ben senin çocuğunla olan ilişkine karışıyor muyum demiş bunda toplum içinde rencide olacak ne var Allah aşkına abartmasak mı ? Dayağa karşıyım tabiki herkeste karşı olsun zaten ama şu da bir gerçek ki anne ile çocuk iletişim sorunu yaşadığında çocuğa destek olmak sorunu daha da çözümsüz hale getirir anne olan herkeste bunu bilir 

Tabi ben çocuğun arkasında durmadım yüz bulmaz benden o arka da duracak biri olarak gireceği ben değilim onun bende aynı şekilde düşünüyorum ama 3 buçuk yaşında vurmasına üzüldüm ister istemez benim cocugumla herhangi iletisim olamaz henuz daha bebek bana demiş olsalardı hayır yüz bulsun istemiyorum ya da biz sınırlarımızı bu şekilde koruyoruz diyebilirdi ya da bir şey söylemek zorunda değildi konunun içine dahil olmadım aslında vurmasaydin keşke dedim

önce (140 puan) tarafından
+1

Prenses annesi sen iletişimlerine karışmadın. Ortada iletişim yok şiddet var ve çocuk kimin olursa olsun şiddet gören her çocuk için ses çıkarmalıyız. 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,275 puan) tarafından

Çocuğuna vurması, heleki herkesin önünde yapması çok yanlış. Uayrmakta haklısın ama zaten o anki sinirle sana çıkışması da normal. Sakin bir anda da söyleyebilirdin. Ya da kaynana/kayınpeder, büyüklerden biri müdahale etseydi daha iyiydi. 

0 oy
önce (4,680 puan) tarafından

Tepkinizde gayet haklısınız çocuk onun olabilir ama çocuga vurma hakkı yok doğuran olsa bile bu ona çocuguna vurma hakkı vermez çocuklar toplumundur o an susmayıp ağzının payını vermeniz gerekiyordu rencide olan siz değil o elleri kırılasıca kadın müsveddesidir

0 oy
önce (5,744 puan) tarafından

Yani insanız o an insanın içine oturur anlık tepki veriyoruz.toplum içinde çocuğunu döversen uyarılırsın

Ama tavsiyem hep bu şekilde sana kabayda mesafeli ol.

0 oy
önce (10,299 puan) tarafından

Malesef ben oşsam karışmazdım üzülerekte olsa 

Ama ben de laf olsun diye görüp üzülerek söyledim anneyim çocuğunun ağzına vurması üzdü 

0 oy
önce (827 puan) tarafından

Asla bir kadının anneli yargılanmamalı lakin toplum içinde çocuğunu dövdüyse hele ki 4 yaşındaki bir çocuğa böyle el kaldırdıysa uyarmak gayet de mantıklı ha toplum içinde ha toplum dışında hiç fark etmez sonuçta yaptığı gerçekten yanlış daha üç buçuk dört yaşındaki bir çocuğa sinirlenip de vurarak hırsını anca alabiliyorsa gelecek olan tepkiye de hazırlıklı olmalı

0 oy
önce (761 puan) tarafından

ben artık kimsenin biseyine karışmıyorum çünkü insanlar sanane diyip rezil ediyorlar ne halleri varsa görsünler 

0 oy
önce (3,308 puan) tarafından

Tamam onun yaptığı doğru bi davranış değil ama biri bana senin dediğin gibi  dese sadece o kadarla da kalmam. Ama benden sana tavsiye kime ne olursa olsun karışma 

0 oy
önce (33 puan) tarafından

Artık hiç kimseye karışmaya gelmiyor 

Ben de üzülürüm 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 201 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 547 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (2,012 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,191 göst.
21 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (2,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 393 göst.
12 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Miniminnak (5,115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,509 soru

24,697,561 cevap

368,723 kullanıcı

...