Eşimle evde yaşadığımız tartışmada hangimiz haksızım?

+1 oy
417 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (983 puan) tarafından

Eşim işten bir poşet getirmiş içinde flash bellek bazı kağıtlar var ambalaj içinde içine de bardak su koymuş o poşeti çekyatın üzerine koymuş ( kapalıydı bardak su ) bende farketmedim oturdum poşetin üstüne su patladı ama hemen çıkardım içindekileri dünya laf söyledi yani bilerek yapılan birşey değil zoruma gitti oturdum ağladım ben mi çok abartıyorum o mu yada hamilelik hormonlarımı ön planda ağlamaya yer mi arıyorum. Bende kızdım bir kaç laf söyledim.. Yani ne yırtıyorsun ki kendini bilsem oturur muyum madem bellek kağıtlar var mantıksız herif ne diye bardak suyu içine koyuyorsun poşetin kendi aklını kullanma sonra bana kız.. ayy kızlar bu erkekler ne kadar herşeyi büyütüyor kendi hatalarını hemen bize atmaya ne meraklılar ya... !! 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (5,732 puan) tarafından

Poşettekiler önemli belliki niye kaldırmamış gelişigüzel koltuğa koymuş.boşver ağlayana kadar yapıştır lafı sıra verme.

önce (983 puan) tarafından

Hayır madem önemli dediğin gibi ne diye o dosyaların içine bardak suyu koyuyorsun kendi hatan yüzünden niye dünya laf söylüyorsun sinir etti beni ya 

-Reklam-
0 oy
önce (15,215 puan) tarafından

bu kadar kıymetliyse ulu orta bırakmasın 🤷🏼 üstelik su var ortamda kendi kabahati 

Yok neymiş evde başka oturacak yer mi yokmuş üste çıkacak ya !

0 oy
önce (4,670 puan) tarafından

Su ve elektronik alet aynı poşette ay bayramda şu erkeklere kesinlen kurbanların beyinlerini nakletmek lazımdı

Umut fakirin ekmeği bir umut işte 😂😂

önce (403 puan) tarafından

acaba erkeklerınde boyle bızım gıbı konustugu bı yer varmı acaba onlarda bızı konusuyorlarmıdır ki gerçi buraya bıle damlıyorlar da😂 

+1

Diğer ülkemde evet var redditteler bazen karnıma ağrılar giriyor gülmekten geçen gün biri yazmış karıma hamilelik hediyesi aldım ağlayıp beni evden gönderdi bu kadar para verilir miymiş filan diye erkekler fena yardıdrdı kadına 😂😂😂

😂😂 burdada öyle bişey olsada bızde okusak kadınlar hakkında ne dıyorlar dıye belkı bızde erkek gıbı ıntıkal edıp kendımızı kötüleriz arada erkek kılığında 😂😂😂 

Belki vardır biz bilmiyoruz

0 oy

hem koltugun ustune gelısı guzel koyup hemde oturcak yermı yok dedı cıdden bu erkeklerın aklı nasıl calısıyor acaba madem poşettekıler onemlı ıcıne ne dıye su koyarsınkı 🤦 

Olur mu ölse hatasını kabul etmez 

hangi erkek hatasını kabul ederkı zaten illakı bı yalan bulur sıyrılır ısın ıcınden 

0 oy
önce (357 puan) tarafından

O kadar madem icinde önemli şeyler var niye ulu orta yere koyuyor ki böyle erkeklerde var ya kendini haklı çıkarması için elinden geleni yapıyorlar madem çok önemli başka yere kaldirsaymis kalp kırmaya degdimi simdi

0 oy
önce (917 puan) tarafından

Kız boşver kusura bakma de geç başka da duyma bile

0 oy
önce (32 puan) tarafından

Eşin haksız tabiki 

0 oy
önce (9,317 puan) tarafından

Tabiki eşin hatalı çok önemli bir şeyse kaldırsın içinde suyun ne işi var 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evlilikte yaşanan tartışmalarda haklılık payı nasıl belirlenir?
Evlilikteki tartışmalarda haklılık payını belirlemek için yaşanan olaya duygulardan arındırılmış, objektif bir bakış açısıyla yaklaşmak gerekir. Olayın sorumluluğunu tek tarafa yüklemek yerine, her iki tarafın da niyetini ve durumun bir kaza mı yoksa ihmal mi olduğunu değerlendirmek sağlıklı bir çözüm sunar. İletişimde 'ben dili' kullanarak duyguları ifade etmek, suçlayıcı bir tutum sergilemekten çok daha yapıcı sonuçlar doğurur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hamilelik döneminde duygusal hassasiyet neden artar?
Hamilelik döneminde artan hormon seviyeleri, özellikle östrojen ve progesteron değişimleri, anne adaylarının duygusal tepkilerini doğrudan etkiler. Bu süreçte beyindeki nörotransmitterlerin dalgalanması, stres faktörlerine karşı daha hassas ve duygusal tepkiler verilmesine yol açabilir. Bu durum tamamen biyolojik bir süreç olup, kişinin olayları algılama biçimini geçici olarak değiştirebilir.
Eşler arası iletişimde yaşanan tartışmalar nasıl yönetilir?
Eşler arası tartışmaları yönetmek için en önemli adım, öfkenin zirve yaptığı anlarda konuşmayı erteleyerek sakinleşmeyi beklemektir. Tartışma anında suçlayıcı cümlelerden kaçınarak, sadece o an yaşanan durumun yarattığı hissi paylaşmak iletişimi koparmadan sürdürmenizi sağlar. Hatalı olunduğunda özür dilemek ve birbirini dinlemek, tartışmanın kavgaya dönüşmesini engeller.
Ev içindeki kaza sonucu eşimin gösterdiği sert tepkiyle nasıl başa çıkarım?
Eşinizin gösterdiği sert tepkiyle başa çıkmak için öncelikle bu tepkinin sizin şahsınıza mı yoksa yaşanan kazanın maddi kaybına mı yönelik olduğunu anlamaya çalışmalısınız. Eğer tepki çok şiddetliyse, sakinleştiğinde konuyu sakin bir dille, 'bu şekilde konuşulması beni kırdı' diyerek kendi pencerenizden aktarın. Karşılıklı beklentilerin net bir şekilde konuşulması, gelecekteki benzer durumlarda daha anlayışlı olunmasına yardımcı olur.
Tartışma anında eşime verdiğim sert karşılık doğru bir tutum mu?
Tartışma anında verilen sert karşılıklar, genellikle olayı çözmekten ziyade savunma mekanizmasını tetikleyerek tartışmayı büyütür. Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüzde bile, karşınızdaki kişi suçlayıcı bir tavır takındığında aynı sertlikle yanıt vermek yerine, sorunu daha sakin bir dille ifade etmek aradaki gerilimi azaltır. Öfke anında verilen tepkiler genellikle pişmanlık yaratan ifadeler içerebilir, bu nedenle derin nefes alıp durumu değerlendirmek daha sağlıklıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 558 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (11,996 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 400 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 516 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.