Tek bir 10-12 gram Ajda bilezik kolda nasıl durur?

0 oy
239 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (837 puan) tarafından

Benim biraz gram ve ceyreklerim var hesaplayinca bı tane 10-12 gram Ajda alabilirim 

Ama tek bı tane kolda nasıl durur çok mu kötü 

Yoksa ufak ufak biriktirmeye devam mı etmelym 

Şuan takabilecegim hiç bilezigim de yk 

9 Cevaplar

0 oy
önce (9,860 puan) tarafından

Fena durmuyor 2 tane daha güzel duruyor ama yatırım yatırımdır tak giysin onuda bulamayan var

önce (837 puan) tarafından

Dimi yoksa gram çeyrek kalmıyor ister istemez bozdryz öyle öyle oda bitiyor malesf 

Düşüncem 2 tane den yana ama şimdilik bı tane alabiliyrm 

Sonrasında yine gram çeyrek le birikime devam edip bı tane daha yanına ekleyebilirim

önce (9,860 puan) tarafından

Aynen herkes gidişte 4 5 tane birden almiyorki benim ablam altin sevmez mesela zorla ona 2 tane yaptirdim tak dedim şimdi kolundan çıkarmıyor birde müdür 😂😂

Çoğu kişiden duyuyorum Ajda bağımlılk yapyo 

Vede bereketli dye bakalm 

Bende bi taneyle başlayayam inş illerki zamanda bı tane daha yapabilirim 

önce (6,385 puan) tarafından

Dogru 1 taneyle başladım şimdi 3 tane ajdam var 😂 4 5 e tamamlayacağım inşaAllah 

Hadi inşallah 5 e tamamlrsn 

İlkini koluma takip bende 2. Ye niyetlncm gibi 

Nasip kısmet diyelim ♥️ 

-Reklam-
0 oy
önce (14,996 puan) tarafından

şimdi bunu al daha sonra bi tane daha alırsın

Çok sağol canım baya kararszm bı tane kötü durur dye almak ya istemiyordm 

Ama yine gram çeyrek biriktirip 1 tane daha alabilirm

0 oy
önce (31,775 puan) tarafından

Bence al ben ajdanin bereketine inanıyorum. İnşallah zamanla daha da çoğalır ki tek takınca da kötü durmuyor 

Öğrenemedim canım. Biraz nazlı çıktı gakiba iki kez gittim geldim şu an iyiyim şükür rahat zamanlara geçtim tatile de girdik iyiyiz şükür. Parça parça altın kaybolur bozulur gider diye çok sevmiyorum inşallah zamanla daha fazlası da olur iki iken bile çok güzel ben genelde günlük hayatta iki tane takıyorum 

Nedense içimden erkek geçiyor 

Bende de 3 Oğlan var büyükler Okul a gidiyor 

Malum yaz tatili enerjileri bitmiyo 

Küçüğü de 8.5 aylık emekleme aşamasında 

Genellikle 3 aydan sonra bı rahatlama oluyor mide bulantısı halszlk bı nebzede olsa geçiyor 

Sağlıkla zamanında kucağına al inş 

Evet parça parça oldu mu bozdryrz vs en iyisimi Ajda alaym zamanla bı tane daha yapabilirsem çok iyi olur 

Yapamazsmda sağlık olsun ♥️ 

Aynen canım. Bende öyle düşünüyorum ama göremedi doktor o yüzden acaba mı dedim kız kendini göstermez geç anlaşılır hurafesi var ya :) iki sonuçta hakkımızda hayırlısı inşallah 

Amin inşallah ♥️ 

Kaç haftalık oldu benm ilk oğlum da hep arkası dönüktü doktor bı türlü göremyrdu 7. Ay da öğrendim cinsiyeti 

Şu an 16 bakalım bir iki hafta sonra tekrar gideceğim o zaman öğrenirim 

0 oy
önce (9,400 puan) tarafından

Kötü durursa dursun çokta takılmam 

Ama kibrit alırsan daha tok duruyor bide koluna oturanı al ozamn sırıtmaz. Mesela zor girmesi lazım koluna

Çok sağol canm kuyumcuya gittiğimde söylycm koluma tam olan dye 

0 oy
önce (361 puan) tarafından

Annem tek takiyo öyle kötü de durmuyo bence altın altındır tek çift farketmez bence  😂

Zamanla ins çoğalır diyelim 

Bende alcm gibi yoksa ceyrekler i bozdryz

0 oy
önce (27,183 puan) tarafından

Daha önceki gün aldım. Günüm vardı. Gelen altınladı bilezik yaptım 10 gr. Tek bilezik taktım koluma. Hiç önemsemem. Gayet de güzel. Zamanla yanına başkaları da gelir 

Hayırlı olsun 😘 

Bende alcm gibi zamanla da ins bı tane daha ekleriz

0 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Yani aslında çok kötü de durmaz ama güzel de durmuyor açıkçası benim de 20 Gr olacak şekilde ceyreklerim vardı bozdurdum bitane yerine ikitane 10ar Gr aldım daha güzel duruyo. Tabi imkanlarin buna yetiyor ama yine takılır yani yatırım sonuçta 😀

Bende farkndym istediğim görüntü olmuycak ama en azndn bı tane de olsa yapaym 

Zamanla bı tane daha yapabilirsem de çok iyi olur 

Olmasada sağlık olsun diyelim ♥️

0 oy
önce (4,552 puan) tarafından

Yatırımlık mı düşünüyorsunuz yoksa kullanmak için mi

Hem kullanmak hemde yatırımlık istyrm Canm 

önce (4,552 puan) tarafından

Bilezik yatırım için işçiliğine göre değer kaybettirir ilerde bozdurursanız zarar edersiniz bunu göz önünde bulundurun sorunuza gelince ben bilezik takı filan sevmem tercih etmem ajda tek başına güzel durur

Çok sağol 

0 oy
önce (942 puan) tarafından

Benim su an 1 tane kaldı bir de orta kalinlikta bilekliğim var ikisini bir takiyorum bence guzel duruyor 10gr. 

4 taneyken ses yapiyordu takmiyordum. 1 veya 2 tane 10 gramlik iyi oluyor abartida durmuyor.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Tek bir 10-12 gram Ajda bilezik kolda nasıl durur?
10-12 gram ağırlığındaki tek bir Ajda bilezik, ince yapısı nedeniyle kolda oldukça zarif ve minimal bir görünüm sergiler. Eğer ince bir bilek yapınız varsa tek başına kibar duracaktır, ancak daha gösterişli bir tarz tercih ediyorsanız zamanla yanına bir tane daha ekleyerek kombinizi tamamlayabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ajda bilezik biriktirirken tek mi yoksa set halinde mi alınmalı?
Bütçeniz kısıtlıysa tek bir 10-12 gram Ajda bilezik alarak başlamak, altın birikimi yapmanın en pratik yoludur. Zamanla bütçenizi denkleştirdikçe yeni bilezikler ekleyerek kolunuzdaki görüntüyü zenginleştirebilir, tek bir bilezikle kalmayıp koleksiyonunuzu kademeli olarak büyütebilirsiniz.
10-12 gram Ajda bilezik alırken nelere dikkat edilmeli?
10-12 gram Ajda bilezik seçerken bileziğin işçiliğinin az olmasına ve ileride bozdururken zarar etmemek için 22 ayar olmasına dikkat etmelisiniz. Ajda modelleri düz ve sade yapıda olduğu için günlük kullanıma oldukça uygundur ve kıyafetlerle kolayca kombinlenebilir.
Tek bilezik takmak yerine altın biriktirmeye devam etmek mantıklı mı?
Eğer şu an hiç bileziğiniz yoksa, tek bir 10-12 gram Ajda bilezik alarak hem takı ihtiyacınızı karşılayabilir hem de altın birikiminizi somut bir şekilde başlatabilirsiniz. Parayı nakit olarak tutmak yerine altın şeklinde biriktirmek, uzun vadede değer kaybını önleyerek yatırımınızın korunmasına yardımcı olur.
Günlük kullanım için 10 gram Ajda bilezik uygun mudur?
10 gram ağırlığındaki Ajda bilezik, hafif yapısı ve düz tasarımı sayesinde günlük kullanım için en ideal modellerden biridir. Gün içinde hareketlerinizi kısıtlamaz, kıyafetlere takılmaz ve sade görüntüsüyle diğer aksesuarlarınızla kolayca uyum sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 865 göst.
0 oy
9 cevap 999 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevim_aydin (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,063 göst.
0 oy
6 cevap 409 göst.

Kategoriler

1,513,586 soru