Threads hesabımı Instagram'dan nasıl silebilirim?

0 oy
180 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (72 puan) tarafından

Meraktan indirip bakim dedim instagram hesabıma baglandı nasıl silcem

6 Cevaplar

0 oy
önce (72 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hanımlar silemedim hesabı theads da kullanıcı adımı değiştirince instagram biografimden silindi

-Reklam-
0 oy
önce (733 puan) tarafından

Nasıl bu yer nedir o ya 

0 oy
önce (8,170 puan) tarafından

herhalde hesabi silersen istagramda siliniyor biliyorum

0 oy
önce (926 puan) tarafından

Ayarlardan hesapları yonet bolumunur gir sileceğin hesaba tıkla bende yükledim sildim Instagram silinmiyor alakası yok 

0 oy
önce (1,644 puan) tarafından

Bemde indirdim anlam veremedim zorla buldum sildim hesaplari yonet kismindan

0 oy
önce (9,779 puan) tarafından

Yav benim oglanda indirmiş nerden girmiş yapmis sürekli karşıma çıkıyor 

önce (72 puan) tarafından

Yazdm

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Threads hesabımı Instagram hesabımı silmeden nasıl kapatabilirim?
Threads profilini silmek için uygulama içerisinde Ayarlar menüsüne giderek Hesap sekmesine tıklamalısın. Burada yer alan Profili Sil veya Devre Dışı Bırak seçeneğine dokunarak işlemini gerçekleştirebilirsin. Bu işlem Instagram hesabındaki verilerini etkilemez; sadece Threads üzerindeki içeriklerini ve profilini kaldırır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Threads hesabımı silersem Instagram hesabım etkilenir mi?
Threads hesabını sildiğinde Instagram hesabın silinmez veya kapanmaz. Threads, Instagram altyapısını kullanan bağımsız bir platform olduğu için profilini silmek Instagram verilerine veya takipçilerine herhangi bir zarar vermez. Instagram hesabın olduğu gibi kalmaya devam eder.
Threads profilini tamamen silmek yerine nasıl dondurabilirim?
Threads profilini kalıcı olarak silmek istemiyorsan, Ayarlar menüsünden Profili Devre Dışı Bırak seçeneğini seçebilirsin. Bu işlem profilini, yanıtlarını ve beğenilerini diğer kullanıcılardan gizler. Tekrar giriş yaptığında ise hesabın kaldığı yerden aktif hale gelir.
Threads hesabını sildikten sonra veriler ne zaman kaybolur?
Threads profilini silme talebini onayladıktan sonra verilerin sistemden kaldırılma süreci hemen başlar. Genellikle bu süreç içerisinde tüm gönderilerin ve etkileşimlerin platformdan tamamen temizlenir. Silme işleminin geri dönüşü olmadığını ve profilinle birlikte tüm içeriğin kaybolacağını unutmamalısın.
Threads profilimi silmek için hangi menü adımlarını izlemeliyim?
Threads uygulamasını açıp profil sayfana git ve sağ üst köşedeki iki çizgi simgesine dokun. Ardından Hesap sekmesine girerek Profili Sil veya Devre Dışı Bırak seçeneğine tıkla. Eğer profilini tamamen kaldırmak istiyorsan, ekrandaki talimatları takip ederek silme işlemini onaylaman yeterlidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
7 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde terslale (4,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 410 göst.
0 oy
2 cevap 234 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 336 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elifklcc27 (93 puan) tarafından soruldu