Hamile soru cevap bölümünde biri cinsel organını atmış inanılır gibi değil. Böyle bir şey çıktı normal mi diye... Platforma acil değişiklikler şart sorular onaydan geçtikten sonra mı yayınlansa? Resmen şok oldum
Hanım hanım norml mi dye sormuş kaldrmyoda
Oysaki Google düşüyor
Erkek lerde kullnyo bu platform u
Ben onun erkek ya da eskort falan olduğunu düşünüyorum. Aklı başında biri hiç nete cinsel organını atar mı ya
Şaşırmışlar gerçekten benim midem kaldırmıyor ya öyle şeyleri ben peride uygulaması da kullanıyorum orada birisi erkekmis pislik şeyinin resmini atıp 22 cm hanımlar isteyen varsa özelime gelsin diye yazmıştı 😬 şok olmuştuk Allah'tan admin hesabı hemen kapattı
Ohaa tövbe tövbe kız diyemedin mı anana bacna göster o kadar büyükse gotune sok diye
Böyle insanları duyunca başıboş köpekler aklıma geliyor onlardan farkları yok böylelerin hatta köpek bunlardan daha değerli benim için
Sapıklar her yerde
bana link at, editörüm orda
Gir bak başta sabit zaten
gizledim, görmez olaydım 😂
Daha neler göreceğiz acaba
Bu platform u 2018 den yana kullnyrm neler okudum neler
var var böyle manyaklar, anüsünü atan var vajinasını atıp kaç cm açılmam vwr deyip atan var 😂
Allah akıl fikir versin , geçen de bi gebe şey demişti
Kendim kendimi muayene ediyrm kaç cm açılmam olmuş biliyorum diyodu 🤣🤣🤣
Kız nerede gördün 😐😮
Hamile soru cevap bölümüne attı. Eskort falan mısın diye azarladım anandır eskort diye cevap verdi
Benim ordada hesabım var baktım görmedim ne diye post açmış
35 haftalık hamileyim normal mi bu yazmış bir girdim vajinasını çekip atmış midem bulandı
Ohaa tövbe tövbe kafayı yemiş her al
Evet yaaa ben de gördüm. Ama bilmeden açtım. Hatta ona da yazdım böyle bir şey atılır mı diye. Adı Su gibi miydi neydi. Yok artık dedim yani ..
Bir de tepki veren birine yazmıştı eskort anan diye. Ben de öyle düşündüm öyle yazınca. Yani gerçek anlamda cehaletmidir sapıklık mıdır inanın çözemedim.
Evet o kişi bendim bana dedi
Aaa pardon. Sadece okuduğum için isme dikkat etmedim. Yani hani bir cehalet ile yaptığını varsayarsam bile yanlış olduğunu bir kaç kişi söylüyorsa insan dikkate almaz mi . Hâlâ saldırıyordu
Bununkisi farklı bir yanlış artık cinsel organını sosyal medyaya atmak.nedir kafayı yemiş
Hâlâ gözümün önünden gitmiyor 🙈 beyazda bir parça sarkmış. Unutmam lazım unutmam lazım . Biz Dr a bile bişey gösterirken, sorarken utanıp sıkılıp yerin dibine giriyoruz. Millet milyonlara fotoğraf atıyor. Bir de üstüne uyaranlara saldırıyor..
Boşuna demiyor peygamber efendimiz.. HAYA İMANDANDIR.
🤣🤣🤣 ay çok güldüm ya, ben görmedim 🤣 Allah akıl fikir versin
Amin amin
Omen tanrimmmm😱😱papazın enigi itin dogurmayip sictigiiii gavataaaa bakk pezevenkkk çük görmek istesek gider kocamizi açar bakarız ağzına devenin sictigi
🤣🤣🤣 Şuan sesli gülüyorum bacı ne güzel saydiriyosun 🤣
Ama. Sinir oldum ırzıni siktiminnn pezevengine nedir bu ya bize bir rahat yok evleniyoz kocamiz rahat bırakmıyor doguruyoz bebemiz bırakmıyor bu nedir ya surda iki kafa dagitiyoz ondada ciklerini atıyor durzuler kopsun insallah
😂😂 Vala aynen öyle bacı ben peride uygulamasında rastladım o şey gösterme olayına Allah'ım şok olmuştuk hepimiz gavat şeyinin fotosunu atıp birde altına hanımlar 22cm isteyen özelime gelsin demişti o görüntüyü unutamıyorum 🙈😂 Allah'tan admin hemen devreye girip kullanıcıyı ve postu kapatmıştı
Onlarında anasına bacisina atan vardir merak etme Allah kimsenin yanına bırakmaz edep yoksunlari
1,512,933 soru
24,676,094 cevap
367,556 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın