TikTok profilime baktığım kişi bana mesaj attı, ne yapmalıyım?

0 oy
504 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından

Benim tiktok hesabım fake bir hesap kendi adım resmim gakip ettiğim beni takip eden birileri yok yada ne bileyim bir paylaşımım yok. Okudupum kitap editleri kpss ekleri yada futbol seviyorum futbolla ilgili içerikler tiktokta diğer yerlere göre daha geniş yemek tarifi falanda tiktokta daha geniş ve kısa anlatımlı. 

Bugün tiktokta gezerken eşimin teyze oğlunu keşfette önüme çıktı 2. Eşinden 1 ay önce boşandı. Arkada manidar bir sözle kendini paylaşmış. Bende merak edip hesabına girdim 1 2 gönderisine baktım çıktım. Tiktokta biri hesabına bakımca bildirim gidiyor.

1 dk sonra beni takip etti. Ben onu takip edenlerden geri çıkarttım hesabım açıktı gizliye aldım . 1 dk sonra geri istek atıp mesaj attı. Merhaba tanışalım mı diye. Hesapta profil yok simsiyah bir ekran paylaşılan bir gönderi yok. Bomboş bir hesap. Eşime gösterttim bak teyzenin oğlu hesap fake( eşim fake olarak kullandığımı biliyor) ama istek atıp mesaj attı. Eşim sildi mesajı isteği engelledi hesabı ama ne bileyim bana tuhaf geldi. 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (14,759 puan) tarafından

eşinden boşanmış yeni maceralar arayan tipik erkek, tuhaf değil normal aslında. bildirim de gidiyormuş işte sen girince o da belki tanışırız diye denemiş şansını 

önce (1,935 puan) tarafından

Ama kafın mı erkek mı olduğumda belli değil ki aimsiyah bir profil belki erkeğim

önce (14,759 puan) tarafından
+1

işte şansını deniyor 😅 karısızlık canına tak ettiyse 😂😂 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,292 puan) tarafından

Eşinin teyze oğlunun hesabından sanane ne diye bakıyorsun ki bana göre çok yanlış şeyler 

Nesi yanlış instagram da takip ettiğim biri zaten çok sık olsa da arada görüştüğümüz biri

önce (1,292 puan) tarafından

Eşinin senin teyze kızının hesabına bakmasını normal karşılar mısın ? 

önce (3,434 puan) tarafından

Tiktok başlı başına normal değil asla indirilmemesi gereken bir uygulama oğlum köyde indirmişti gece dedim dur bakayım ne bu bir girdim sanal fuhuş yeri gibi asla kullanılmamalı bana göre eğer kullanıyorsan her teklifede açılksın bana göre 

+1 oy
önce (5,543 puan) tarafından

Yani belki kasıtlı olarak baktığınızı düşünmüş olabilir

Tanıdık biri diye düşünüp mesajı o anlamda atmıştır.genellşkle fake hesapla stalk yapanlar oluyor bilerek yazmıştır.

Belkide

0 oy
önce (6,103 puan) tarafından

Eşinin kuzeni diye tuhafına gitmiş ama sosyal medya zaten böyle değil mi. Bunu yapan X bir yabancı olsaydı , ne sapıklar var deyip geçerdik. Aynısı yani. 

Hani desem fake bir profil var ona yazıyor simsiyah bir profil belki erkeğim nerden bilecek

önce (6,103 puan) tarafından

Şansa bırakmış işte, yarı yarıya sonuçta. 

0 oy
önce (6,986 puan) tarafından

Neyi tuhaf geldi tiktok böyle erkeklerle dolu boş profil dolu profil fark etmiyor  demekki adam arayış içinde benimde tiktok hesabim var aktif kullaniyorum günde en az 10-15 mesaj fix geliyor yaninda çocuğu olan eşi olan fark etmiyor ahlaksiz heryerde aynıdır 

Simsiyah bir ekran yani ne bileyim belki erkeğim bı tuhaf gelmiyor mu size 

önce (6,986 puan) tarafından

Yok gelmiyor daha 3 gün önce kadın isminde bir kullanıcı yazdı bana hangi bezi kullaniyorsunuz dedi bnde çocuğu için soruyor sanıp yazdım kendi için ped soruyormus engelledim 

0 oy
önce (9,766 puan) tarafından

Telefon rehberindekiler tiktokada düşüyor seni ordan görmüştür 

Numarası bende yok benimde onda yok çok sık görüştüğümüz biri değil

önce (9,766 puan) tarafından

Belkide ekli degilmiydi Facebook insetegram tarzi yerlerden hiç bir bakınız yokmu çünkü tanıyor olabileceklerini çıkıyor karsina

0 oy
önce (13,734 puan) tarafından

Bana tuhaf gelmedi oltayı atmış ya tutarsa hesabı

Bilmiyorum tanıdığım biri olunca belki de tuhaf geldi bana

önce (13,734 puan) tarafından

Olabilir tanımadığın olsa bu kadar garip gelmezdi 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

TikTok profilime bakanların bildirim gitmesini nasıl engellerim?
TikTok uygulamasında profil görüntüleme geçmişi özelliğini kapatmak için ayarlar ve gizlilik menüsünden profil görüntülemeleri sekmesine giderek bu seçeneği devre dışı bırakmanız yeterlidir. Bu özelliği kapattığınızda, başkalarının profiline baktığınızda onlara bildirim gitmez ve sizin profilinize kimlerin baktığını da göremezsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
TikTok'ta tanımadığım birinin profilimi görüntülemem sonrası mesaj atması ne anlama gelir?
TikTok'ta profil görüntüleme bildirimi açıksa, birinin hesabına baktığınızda karşı taraf bu etkileşimi görebilir ve sizinle iletişime geçmeye çalışabilir. Profiliniz gizli olsa bile, takip isteği göndererek veya mesaj atarak sizinle etkileşim kurmayı hedefliyor olabilirler. Bu durum genellikle merak veya sosyal etkileşim kurma isteğinden kaynaklanır.
TikTok'ta fake hesap kullandığım anlaşılabilir mi?
TikTok'ta profil fotoğrafı, paylaşılan içerik veya takip edilen kişi listesi bulunmayan hesaplar genellikle fake hesap olarak tanımlanır. Eğer hesabınızda kişisel bilgilerinizi paylaşmıyorsanız, profilinize bakan kişiler hesabın gerçek bir kişiye ait olmadığını kolayca anlayabilir. Gizlilik ayarlarınızın açık olması, bu tür hesapların etkileşimini kısıtlamak için en etkili yoldur.
TikTok'ta istenmeyen mesajlar nasıl engellenir?
TikTok'ta tanımadığınız veya mesaj almasını istemediğiniz kişileri engellemek için profil sayfasına girip sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayarak engelle seçeneğini kullanabilirsiniz. Engellediğiniz kişi size mesaj atamaz, takip isteği gönderemez ve profilinizi görüntüleyemez. Ayrıca gizlilik ayarlarından mesaj alma iznini sadece arkadaşlarınızla sınırlayabilirsiniz.
TikTok keşfet algoritması kişisel aramalarımı nasıl etkiliyor?
TikTok algoritması, izlediğiniz videolar, etkileşimde bulunduğunuz hesaplar ve yaptığınız aramalar üzerinden kişiselleştirilmiş bir keşfet sayfası sunar. Eğer bir hesabın profilini ziyaret ettiyseniz veya gönderilerine baktıysanız, sistem bu ilgiyi kaydederek o kişiyi veya benzer içerikleri keşfet sayfanızda daha sık karşınıza çıkarabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,294 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 932 göst.
9 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 652 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 462 göst.