PTT kargo gönderilerim için nasıl uyarı alabilirim?

+2 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından

Posta nasıl uyarı veriliyor ? Bilmiyorum bilen biri söyleyebilir mi ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,407 puan) tarafından

Çok puanın olması gerek 

(151 puan) tarafından

Hmm puanı olanlar yapıyor yani anladım çok teşekkür ederim ben üyeyim ama 2 3 senedir bi türlü anlamamıştım. Peki puan için ne yapmam gerek ?

(1,407 puan) tarafından

Bol bol yorum yap🥲

(151 puan) tarafından

Tamamdır çok sağolun 👍

-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Cevap yazan yerin karşısında ünlem işareti var ordan yapılıyor ama belli Bi puanda olman lazım sanırım 

(151 puan) tarafından

Aynen puanım yokmuş ben de 148 yazıyor  teşekkür ederim 

0 oy
(14,993 puan) tarafından

image

buraya basarak
(151 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 💐

(151 puan) tarafından

Ben de çıkmıyor puanım az diye

(14,993 puan) tarafından

o zaman yorum yap puanın artsın 😅 

(151 puan) tarafından

Tamamdır 👍 yapayım inş.

0 oy
(187,518 puan) tarafından

500 ve usti puani olan veriyo

(151 puan) tarafından
+1

Hmm ben de 148 puan yazıyor 

(151 puan) tarafından

Maşallah ne kadar puanınız var nasıl yaptınız ?😅

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

PTT kargo gönderilerinde uyarı bildirimi nasıl açılır?
PTT kargo gönderileriniz için uyarı bildirimi almak istiyorsanız PTT'nin resmi internet sitesindeki 'Gönderi Takip' ekranını kullanmalısınız. Gönderi barkod numaranızı girdikten sonra ilgili takip detay sayfasında bulunan 'Bildirim Al' veya 'SMS/E-posta ile bilgilendir' seçeneklerini işaretleyerek hareket güncellemelerinden anlık haberdar olabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
PTT gönderi takibinde uyarı sistemi ne işe yarar?
PTT gönderi takip uyarı sistemi, kargonuzun dağıtıma çıkması, şubeye ulaşması veya teslim edilememesi gibi durumlarda size otomatik olarak SMS veya e-posta gönderilmesini sağlar. Bu sistem sayesinde gönderinizin nerede olduğunu sürekli takip etmek zorunda kalmaz, kargonuz hareket ettiği anda bildirim alarak süreci kolayca yönetebilirsiniz.
PTT gönderilerinde SMS ile bilgilendirme ücretli mi?
PTT kargo işlemlerinde SMS ile bilgilendirme hizmeti genellikle gönderi oluşturulurken tercih edildiğinde standart hizmet kapsamında sunulur. Eğer gönderici kargo verilirken iletişim bilgilerinizi sisteme doğru girdiyse, kargonun tüm aşamaları ücretsiz olarak kayıtlı telefon numaranıza kısa mesaj yoluyla iletilir.
PTT kargom yola çıktığında nasıl uyarı alabilirim?
Kargonuz yola çıktığında otomatik uyarı almak için kargo kabulü sırasında cep telefonu numaranızın gönderi sistemine mutlaka kaydedilmesini sağlamalısınız. Eğer numaranız tanımlıysa kargonuz varış merkezine ulaştığında veya dağıtıcıya verildiğinde sistem tarafından otomatik olarak bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
PTT kargo bildirimleri gelmiyorsa ne yapmalıyım?
Eğer PTT kargo bildirimleri telefonunuza ulaşmıyorsa öncelikle gönderi takip ekranından iletişim bilgilerinizin doğru girilip girilmediğini kontrol etmelisiniz. Bilgiler doğru olduğu halde bildirim almıyorsanız, PTT müşteri hizmetlerini 444 1 788 numaralı telefondan arayarak barkod numaranız üzerinden durumunuzu sorgulayabilir ve iletişim tercihlerinizi güncelleyebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 363 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
7 cevap 548 göst.
3 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Yamukprenses (2,952 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 530 göst.
4 Kasım 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,545 soru

24,684,519 cevap

367,989 kullanıcı