İyi akşamlar kızlar.
Nasılsınız iyimisiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.benim küçük bebe uyudu büyüğü babaannesinde kuzenleri gelmiş onlarla oynuyor hala babasına orada.bende uzandım koltuğa sessizliğin tadını çıkarıyorum.kalkıp kahve yapmak istiyorum ama çok sancım var.uzun zamandır normal post açamıyorum malum.biraz dertlerden uzak konuşmak istiyorum.şöyle sizi kendine hayran bırakan yazar,oyuncu şair farketmez öyle biri varmı.ben Yaşar Kemal ve Zülfü Livaneli nin kalemini çok seviyorum.anlatım dilini okurken olayların içine çekmesini çok seviyorum
Bugun hava 43 dereceeee 🥵🥵🥵🥵 yandik bittik hissedilen 46 47 arasiydi mahvolduk kavrulduk
Ohaaaa sıcağı burdan hissettim bizde 29 olduğunda taniyom diyorum ben de
Gerçi ülkede geçen yaz hep kirkti
Ya bugünlerde Konya da çok sıcak.balkona çıkıyorum püfür püfür esiyor evin içi cehennem çukuru.Allah dışarıda çalışanlara,sokaktaki hayvanlara yardım etsin
eşim belcika dogma buyumr hayatim boyunca boylr sicagi ilj kez gordum diyo okullar yarim gune dusuruldu 18 kisi ölmüş sicakdan nefes alamiyoruz resmen
Ay Allah korusun.her sene dahada zorlaşıyor sqnki.ülkeye ejderha sıcakları gelecekmiş daha.Adanaya gidesim var ama korkumdan kıpırdayamıyorum.
Kucugum uyudu kizlwr uyucak birazdan bende mutfagi topladim uzandim yoruldum gibi
Benim küçükte yeni uyandım geri uykusunda balkona kahve içmeye çıkacam
Ben dün akşam bu saatlerden beri hiç iyi değilim
Dün akşam kızımı uyuturken bizim evin alt sokağında çığlık ambulans polis sesleri geldi ne olduğunu anlamadım yerimden fırladım eşim bile içerden koştu geldi biz hasta veya kavga var sandik kostuk hemen eşimle kavga. Veya kötü biseyse yardımcı oluruz gibisine
Allah'ım gitmez de görmez olaydım komşumuzun 7 aylık bebegi var kadın akşam saati uyutup beşiğine koymuş sonra yemek yapmaya gitmiş neyse yemeği vs yapıyor sofra kuruyor bebekten hala ses yok büyük kızina diyor kardeisne bı bak hala uyanmadı mi kız bir gidiyor ki Bebek beşikte yüz üstü dönmüş yüzü kapanmis mosmor olmuş vefat etmiş😭😭😭😭 o bebeği ben öyle cansız gördüm annesinin kucağında dünyam yıkıldı nefesim kesildi kadının çığlıklari allahimmmm sen kimseye yaşatma rabbim içim paramparca elim ayağım tutmuyor çocuklarıma baktıkça ağlıyorum böyle acı böyle feryad nasıl dayanacak o anne ben bir anne olarak yıkıldım o kadın nasıl yaşayacak
Ay Allahım Rabbim sabır versin.kimsenin ciğeri yanmasın.ben bi kere bi hata yaptım daha ondan sonra tövbe gözümden sakındım.oğlum daha 2 aylık filanda.sabah kahvaltı için eşim acele ettiğinde yataktan nasıl fırladıysam yorganın bi kısmını yüzünü kapatmış.ağlamış duymadım odaya tekrar geldiğimde farkettim çok şükür Rabbime bana bağışladı
Neolur dikkat edin benim kızım 3 yaşında uyurkn kaç kez başına geliyorum bilmiyorum heleki dün gece kafayı yemiş gibi başından ayrilamadim şuan yanımda uyuyor bense agliyorum diğer çocuklarım kocaman oldu her gece başlarına defalarca gidiyorum evlat başka bişey hani derlerya insan her acıya dayanirmis ama evlat acısı başka bir aciymis rabbim yaşatmasın kimseye gözümün önünden gitmiyor cesaretimi toplayipta gidemiyorum oraya
Offf rabbim sabır versin nasıl bir acı bu ya. Okuyunca çok kötü oldum bir de siz şahit olmuşsunuz. Benim de bu ara kızım sekiz aylık oldu çok ani hareketleri var dönüyor falan uykusunda o kadar artık derin uykuya dalmiyorumki kızım beşikte ufacık dönse hemen uyanıp bakıyorum refleks olmuş bu tarz şeyler daha önce de duymuştum. O bebek acaba daha küçük muydu suan mesela kızım yüz üstü dondugunde genelde hemen ağlıyor ama ya da annesi mi duymadı acaba
7 aylıkti evdede insan vardı ama ömrü yokmuş yaşayacak kuzunun demekki😭 o bu pis dünyadan kurtuldu Melek oldu ama ailesi bitti oda yetmez gibi bebeği otopsiye aldılar 😔
Benim kızım da sekiz aylık olacak rabbim korusun zaten uykusuzdum onu takip etmekten çok da uyanıyor zaten ama bundan sonra daha da temkinli olacam rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını🤲🏼
Avmyi turlayip geldim dehşet uykum var yatağa geldim gözler yumulsada post okuyom ahaha
Bende uyumadan önce burda takılmayı seviyorum daha rahat uyuyorum öyle
Şemsi Tebrizi der gecerim şuan bahçe suluyorum arklam orman 3.5 Ata ata😂
Bende gece iş yapmayı sevmiyorum bi korku geliyor.ama karanlıkta otururken filan bişey yok
Normalde korkmam ama Arkam sık orman ana bitti hele şükür biber ektim kacgundur sulamadim solmasinlar dedim
Niyeyse okurken Aklıma oyuncu olarak Fırat Tanış geldi bir de İsmail Hacıoğlu Zülfü Livaneli ah serenad benim okumaktan bıkmadığım kitabım
Liseli ergeni oynadığı dizilerinden beri takip ederim ama özellikle Cem Karaca Şarkıları söylemesi ve şarkıyı hissetmesi bambaşka bir şey. Kesinlikle hakkı verilmeyen isimlerden biri hangi dizi bu arada bahsettiğin ?
Serenadı iki kez okudum biraz unutunca üçüncüye okuyacağım inşallah
Beyaz Gelincik dizisi.Erkan Petekkaya başrolde.kendisi daha 18 li 20li yaşlardaydı.
Onu hiç izlemedim yaz tatilinde izleyecek eski dizi ariyorum ona bakabilirim teşekkür ederim ☺️
Adanada geçiyor güzel bi dizi bende geçenlerde başlamıştım
Beyaz Gelincik te biz ona o Ceyda Düvenci ye hayrandı. N günlerdi 😁 Cem Karaca yı süper oynadı gerçekten
İyi aksamlar Cnm iyiyim diyemicem eşimle çok kötü kavga ettik kızımı beşiğinde sallıyorum oğlumda ayağımda uyutucam şimdi ışığı kapttim öyle düşünüyorum acaba ne yapsam da iyi olur diye
Sıkma canını canım.zamana bırak.hallolur inşallah
İnşallah Cnm inşallah bişi sorucam.oglumun tırnağı kapıya sıkışmış bende dustaydim.esim bakıyordu bende parmağına bakayım bir dedim bir az önce tırnağın içi böyle azıcık morarmış sanki oje sürmüş gibi olmuş icim bir tuhaf oldu öyle ama tırnağı çıkmaz değil mi çünkü bebekkende böyle sıkışmışti çekmeceye ve sonra tırnağı tamamen çıkmıştı ondan korkuyorum valla ben de
Vikis sür daha çok morarmadan hem sızıyı alır.valla geçen aylarda benim olanda ayağına demir vurdu tırnak dibine denk geldi.mosmor oldu.çok şükğr düşme filan olmadı.benimde tırnağıma taş düştü ama yanlardan filan açıldı da tırnak öyle çürüdü.siznki üstü hasar almış galiba
Sanırım tam tirnanginin içi CNm.yada öyle yapayım süreyim az bişi şimdi uyuttum inşallah çıkma felan olmaz ablası bir anda kapıyı kapatmış sanırım oğlumun elide tam kapının oradaymış heralde bir anda eşimin bağırma sesine geldim baktım ikiside birden agliyo ondan sonrada zaten kıyamet koptu çok teşekkür ederim cnm sizede çok geçmiş olsun
Salman khan sevginin gücü diye film var ne zaman izlemesen tüyler diken diken
Khaled hosseini. Kitaplarında güzel tavsiye ederim
Bende sevmiştim filmi.uçurtmayı vurmasınlar kitabının yazarı değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum
Aynen uçurtma avcısı yazarı
Bugün yine çoook sıcaktı. Görümcem geldi, dışarı çıktık vs, o yüzden güzel bir gün oldu.
Yazarlar kısmına girersem o kadar çok var ki😌
Ama hep düşünürüm, mabel matizle aynı masada oturup sohbet etsek, şarkılar söylesek ne hoş olur. Şarkıları, duyguları, çok güzel. Enerjisi de kafa adam dedirtiyor.
Mabet Matizi bende severim hatta son bi kaç gündür durmadan gök nerede şarkısını dinlerim billur sesimlerde eşlik ederim öyle🤣
Hepimizde var o billur gibi ses 😅
Yazar olarak Sabahattin Ali çok iyi geliyor bana.
Bende onu pek sevemedim.aslında kürk mantolu Madonna yı abartıldığı kadar beğenemedim.konu güzeldi ama alıştığım bi anlatım dili kullanmıyordu.
Oglan uyudu esimde sabaha gitcem dedi erken yatti gun icinde de gebermistim disardaydim kosturdum baya uzunca bi sure dinlendim makinaya camasir attim o yikanana kadar sagi solu topladim mutfak cok kotuydu onu topladim simdi dinleniyorum camasiri serip zibarcam
Ay bacım Allah kolaylık versin.ev işi bitmiyor.bende sancıdan kalkasım gelmiyor.1.gün ve heryerim ağrıyor.benim büyük oğlanda abimle yatacam deyip gelmedi.içim bi buruk.yatağını boş görünce gözlerim doldu.balkona çıktım belki kaynanam alırda getirir diye onlarda uyumuş.sabahı zor ederim daha
Kiz sen bu cocuklari neden kaynanana yalniz gonderiyon hem soyle kotuler boyle kotuler diyon hem cocukladi gonderiyon benim oglum daha 1 gun bensiz gitmedi babanesinin evine gecen kaynanam ikinci dogunca basedemezsen babana soyle muhammedi bize getirsin bi kac saat durur getiririr dedi yok dedim benim olmadigim yerde cocugumun da isi yok nasil alisirsa oyle gider bi de yatili gonderiyon
Halasıyla çocukları burdaydı.aynı avludayız kaynanamla.akşamüstü babasıyla oradaydı.sonradan burda uyuyacam eve gelmem demiş.eşim zorlayıncada çok ağlamış.eşim eve geldiğinde de getirmesini söyledim ama kalsın gelirse susmaz ağlar deyince bişey diyemedim.birde bazı durumlarda mecbur yine kaynanama bırakıyorum.ameliyatlık durumumda var.2 çocuk mecbur birine kaynanam bakacak.
Hayatim seni anliyorum ama istemiyosan gondermemen lazim bende doguma gitcem esimle evde kalacak cocuk asla izin vermem suan biz esimin ailesiyle iyiyiz ama iki taraf icinde aliskanlik haline gelirse onunu alamam diye izin vermiyorum ben cocuk aksam evinde yatmasi gerektigini bilmek zorunda bence en azindan ki ben gunduz bile yalniz gondermem babasiyla da gondermem sen kaynanandan cok sikayet ediyosun ben senin icin soyluyorum
hamılemısın ki benımde kızım hasta olmustu cumadan berı daha yenı yenı ıyılesıyor derken benım bogaz agrım basladı ustune uykusuzluk yorgunluk bınınce cok kötü oldum bi yerden sonra vae olupta destek olmayınca cok zor oluyor gercekten
Ay Allah korusun regli oldum 1.günü sancım ondan kaynaklı.sizede çok geçmiş olsun
he sancım var dıyınce hamılesınız sandım benımde gecıktı 4 gun olcak korkuyorum test yapmaya 🙈🤦
Bugün baya yoğun bir gündü kalktığımdan beri oturmadim saat onda oğlumu uyutmustum şimdi de kızım uyudu şükür yeni oturdum telefonu elime aldım
Ben böyle kitap okuma merakına Ahmet ümitle İstanbul hatirasi kitabiyle başlamıştım. Beni baya suruklemisti. Polisiye türünde yaziyor ve benim polisiye çok hoşuma gidiyor. Ve geçen gün tesadüf İstanbul hatirasinin dizisinin çekildiğini duydum çok sevindim ama inşallah diğer saçma diziler gibi olmaz kitaptaki heyecanı verir bakalım 😊
Ya polisiye türünü bende severim.okurum bende inşallah
1,512,891 soru
24,675,448 cevap
367,509 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın