Yolculuk öncesi evi temizleme stresini nasıl yönetirim?

+1 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (894 puan) tarafından

image

Yolculuk oncesı bır evı kaldırdım silip  sarayım annem kızıyor yola gıdıyon zaten ne dıye evı kaldırıyon dıye 😀

Ölümlü dünya belkı yolda bırsey oldu eve geldım bırsey oldu ev temız olsun dıyorum bak dıyorum ben ölürsem lutfen once evime bak sonra acını yaşa diyorum ıyıce kızıyor😁😁😁🤣

Sizde bır yere gitmeden  once evı 40 layanlardanmısınız

Bır kahve molası verdim daha cantam hazır degıl utu yapcam daha banyo yapacam ohoooo

Napıyorsunuz anlık olsun :)

23 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından

Kaynanamla yasıyoruz zaten bıyerede gıtmemısızdır sımdıye kadar hıc oyle bı endısem olmadı😂😂😂 zaten evde kaynanamlar kalcaksa temız kalması %-1000 o yuzden hiç temizliği düşünemem 🤷‍♀️ yemegı koydum kızı uyuttum kızla benım kıyafetlerı yıkamıstım katlanılcak onları katlayıp dolaba koyarım bendede bıraz bogaz agrısı var inşallah kız tam ıyılesmısken ona gecmez 

-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından

Evet bende böyle yapıyordum yolculuk bu belli olmaz diye ama yapmıyorum çünkü artık evim yok 😂

0 oy
(65,113 puan) tarafından

sandalyeleri tezgaha koyup heryeri kirklayacak kadar yapmiyorum elim hep evde geziyor ama saldigim zamanlar da oluyor mesela şimdi katlanacak camasir dolu cokta derdim degil 😀 ha ölünce istiyorsa evi poh götürsün cokta derdim olmaz 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Yolculuk öncesi ev temizliği nasıl kolaylaştırılır?
Yolculuk öncesi ev temizliğini kolaylaştırmak için öncelikle en çok kullanılan alanlara odaklanmak ve büyük işleri küçük parçalara bölmek gerekir. Rutin bir temizlik planı oluşturarak vakit kaybetmeden evi toparlayabilir, özellikle mutfak ve banyo gibi hijyenin öncelikli olduğu yerleri hızlı bir dezenfektanla temizleyerek süreci yönetebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Uzun süreli seyahatlere çıkmadan önce evde yapılması gerekenler nelerdir?
Uzun süreli seyahatlerden önce evde yapılması gereken en kritik işler; buzdolabındaki bozulabilecek yiyeceklerin kontrol edilmesi, tüm elektrikli ev aletlerinin fişten çekilmesi ve muslukların kapatılmasıdır. Ayrıca çöplerin boşaltılması ve pencerelerin güvenli bir şekilde kilitlenmesi, dönüşünüzde kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak temel önlemlerdir.
Seyahat öncesi ev toplama stresi nasıl yönetilir?
Seyahat öncesi ev toplama stresini yönetmenin en etkili yolu, işleri son ana bırakmamak ve gerçekçi bir zaman planı yapmaktır. Tüm işleri mükemmel yapmaya çalışmak yerine, sadece acil ve dönüşte ihtiyaç duyacağınız temel alanlara odaklanmak, yola çıkmadan önce kendinizi daha az yorgun hissetmenize yardımcı olacaktır.
Ev temizliği ve seyahat hazırlığı dengesi nasıl kurulur?
Ev temizliği ile seyahat hazırlığı arasındaki dengeyi kurmak için, valiz hazırlığını temizlikten önce bitirmek veya iki işi birbiriyle bütünleştirmek oldukça pratiktir. Örneğin, çantalarınızı hazırlarken eşyalarınızı düzenlemek, evin genel dağınıklığını azaltmanıza yardımcı olabilir ve zamanınızı daha verimli yönetmenizi sağlar.
Neden seyahate çıkmadan önce evi temizleme ihtiyacı duyarız?
Seyahate çıkmadan önce evi temizleme ihtiyacı, eve döndüğümüzde temiz ve düzenli bir alanla karşılaşma isteğimizden kaynaklanan psikolojik bir rahatlama yöntemidir. Dinlenmiş bir şekilde döndüğünüzde temiz bir ev, tatil modunun bozulmamasını sağlar ve günlük sorumluluklara daha hızlı uyum sağlamanıza yardımcı olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 696 göst.
17 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Esma& (894 puan) tarafından soruldu
+5 oy
30 cevap 4,500 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,783 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 840 göst.