24 haftalık hamileyim, oğluma hala isim bulamıyorum normal mi?

0 oy
148 göst.
önce Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından

İsim beğenemiyoruz normal mi bu kizlar 24+1 im şu an asil ismini begendim ama başka hani sıradan isimde istemiyorum kulağa güzel gelen anlamı güzel olan hiç isim bulamyoruz :/

9 Cevaplar

0 oy
önce (610 puan) tarafından

Ayyy asil ismi çok güzel bizde asil mert koymayı düşünüyoruz.  Mert dayısının ismi öyle bir jest yaptık dayımıza tabi Allah nasip ederse. 

Ben asil ismini çok beğeniyorum 

önce (360 puan) tarafından

Evet asil ismi cidden çok hos mertde güzel

önce (610 puan) tarafından

Sağlıkla doğsunlar inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (739 puan) tarafından

Merak etme ben doğumdan  sonra  isim koyduk  çünkü bulamadık eşimle😂

Ne koydunuz peki :))) kızımda hemen bulmustuk oglanda bulamyorum

önce (739 puan) tarafından

Samet koyduk. Son dk oda kimlik için lazımfı😅

0 oy
önce (1,584 puan) tarafından

Arel

Göktuğ 

Alaz efe

Barlas 

Uras

Aklima gelenler bunlar

Göktuğ güzel ama yiyenimin ismi :)

0 oy
önce (745 puan) tarafından

Bizde 20 haftaligiz aynı durumdayız. Bizimki ikinci oğlan o yüzden bulamıyoruz diye düşünüyoruz (kız bekliyorduk 😂 )

0 oy
önce (631 puan) tarafından

Ben Dağhan Muhammed koymayı dusunuyordum aslında🌺 ama kızım olucak🌺

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Alperen çok güzel oğluşumun adı ❤️

önce (12 puan) tarafından

Alperen çok güzel 😍 

önce (147 puan) tarafından

Evet canım herkes çok beğeniyor

önce (12 puan) tarafından

Benim oğlumda Alperen 😀🤗🌸

0 oy
önce (2,187 puan) tarafından

Aybars koyacaktim oğlum olsaydı anlamı çok güzel ay gibi temiz parlak demek 

0 oy
önce (93 puan) tarafından

Benm iki kızım var oğluma hamileyim 24 haftalık bn büyük kızıma hamileyken bile eşimle oğlumuz olrsa metehan diyoduk iki kızımız var üçüncü kızımı kaybetim şuan oğluma hamileyim Metehan olacak kararlıyız sağlıkla kucagimiza alalım inşalah 

0 oy
önce (5,659 puan) tarafından

Biz de işim seçerken cok zorlandık ama benim kriterlerim vardi en uygun isimi biraz zor bulduk

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

24 haftalık hamileyken bebek ismi seçememek normal mi?
24 haftalık hamilelikte bebek ismi seçememek oldukça normal ve sık karşılaşılan bir durumdur. Birçok anne adayı, bebek isminin anlamı, kulağa hoş gelmesi ve özgün olması gibi kriterler arasında karar vermekte zorlanabilir. Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bu karar süreci üzerindeki baskı artsa da, doğumdan sonraki süreçte veya bebek kucağa alındığında isme karar vermek çok daha kolay hale gelebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebek ismi seçerken nelere dikkat edilmeli?
Bebek ismi seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar, ismin anlamının güzel olması, soyadıyla uyumlu tınısı ve ömür boyu kullanılabilecek zamansız bir tercih olmasıdır. Sıradan isimlerden kaçınmak istiyorsanız isim sözlüklerini inceleyebilir, aile büyüklerinin isimlerini modernleştirerek kullanabilir veya ses uyumu analizleri yaparak size hitap eden seçenekleri listeleyebilirsiniz.
Henüz isim bulamadım, bebek ismi arama süreci nasıl hızlandırılır?
İsim bulma sürecini hızlandırmak için önce beğendiğiniz isimlerden oluşan kısa bir liste hazırlayarak başlayabilirsiniz. Beğenmediğiniz veya sıradan bulduğunuz isimleri eleyerek seçenekleri daraltmak karar vermenizi kolaylaştırır. Ayrıca eşinizle ortak bir liste oluşturup birbirinizin tercihlerini değerlendirmek, ortak bir noktada buluşmanıza yardımcı olur.
Oğlum için modern ve anlamlı bebek isimlerini nasıl bulurum?
Oğlunuz için modern ve anlamlı isimler bulmak adına güncel isim sözlüklerini, sosyal medya platformlarındaki isim tavsiyelerini veya popüler olmayan ancak kökeni derin olan isimleri araştırabilirsiniz. İsim seçerken sadece popülerliğe değil, ismin size hissettirdiği enerjiye ve anlamının derinliğine odaklanmak, ömür boyu memnun kalacağınız bir karar vermenizi sağlar.
Kaçıncı haftada bebek ismine karar vermek gerekir?
Bebek ismine karar vermek için yasal bir sınır olmasa da çoğu ebeveyn hamileliğin 30-35. haftaları arasında kararını vermiş olur. Ancak doğumdan sonraki ilk günlerde karar vermek de oldukça yaygın ve sağlıklı bir süreçtir. İsim konusunda kendinizi kısıtlanmış veya baskı altında hissetmemeniz, bebeğinizle bağ kurmanız açısından çok daha değerlidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 978 göst.
15 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde melike2 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 668 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Snöz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 725 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
5 Mayıs 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,705 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,072 soru

24,664,532 cevap

366,909 kullanıcı

...