Nasılsınız kızlar?
Keyfiniz yerindedir umarım 🌸
4 gündür köydeyim, doğup büyüdüğüm ev benimle yaş. Şimdi iki tosbiğimle burdayım farklı ve huzurlu hissediyorum elhamdülillah.
Bahçeli ev işleri yoğun oluyor telaşı çok oluyor ama çocuklar için çok isterdim müstakil evde oturmayı 🥰
Çocuklar uyuyunca yaptığım karamalar 🪻🌻
Maşallah çok güzel çizimlerin canım bayıldım ☺️🌹
Çok teşekkür ederim 💐🌸
Çok hoş ♥️ keyfin bol olsun canim
Teşekkür ederim 🌻🌸
Emeğinize sağlık keyifli günler
Teşekkürler ✨
ay çok şükür bende koydeyim 1 sene sonunda geldim şükür
insanlıktan cıkmak üzereyım valla...
cizimlerin cok guzel
Kendi evimde bende öyleyim ev işleri yetişmediği için çok daralıyorum
Teşekkür ederim ✨
Bayıldım cok guzel olmus ya bende isleri birazını yaptım makine bekliyorum camasir bulasik yıkanıyor kargolarım gelicek hevesle bekliyorum bi yandanda kizimla doktorculuk oynuyoruz ateşin var diyip koluma iğne yapti bide acıdımı diyip anlimdan öpüp iyileştirdi 😂😂😂
Çocuklar ve oyunları 🫶🏼
Allah kolaylık versin kargo günlerini bende çok seviyorum ufak bir şey olsa bile paket açmak iyi hissettiriyor🪻
Evde olunca tek motivasyon bu oluyo
A1 seviyesi çizim yeteneğim bile yok, böyle güzel reim yapanlara hep imrenirim 🌸 çok güzel olmuşlar.
Sabırlı olmasaydım ve bu sanatı sevmeseydim olduğum yerde sayardım
Merakın varsa yapabilirsin Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim 💐
Boyama yaparken de öyle saatlerce yapamam, bu konuda sabrım yok maalesef 🙈 Belki de bu yüzden, üstelemediğim için olmuyor. Ama bence yetenek de yok 😇
Anladım sabır yoksa kendini geliştiremezsin ama mutlaka seveceğin bir hobi vardır diye düşünüyorum 🥰
Çiçekler çok güzel😻
Nerde oturuyorsun
Sivas'ın köyünde oturuyorum canım
Ayy bayıldım hele lavanta 😍
Konya'nın köyünde misin
Teşekkür ederim 🌸
Evet ablam Cihanbeyliyi biliyor musun
Bilirim canım .
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende komple evleri silip supurdum çocukları uyuttum şimdi çamaşır serip balkonlari yikiyip oturucam.bakalim.uyanmazlarsa.hemen tabi köy hayatı daha bir başka havası kokusu
Ev işleri hic bitmiyor ben şimdi oturacağım diyorum bir bakıyorum kendime yeni bir iş çıkarıp çocuklarla birlikte benre uyuyorum
Ewt valla hiç iş bitmiyo ki bugün iyice temizleyen yapsan yarın aynısı oluyor birde çocuklu ev olunca ister istemez ev dagiliyo ewt başka işlerde cikiyo bu sefer de çocuklar uyunca sizde azıcık dinenin bende öyle yapmaya çalışıyorum çocuklar uyumadan önce komple evi supururum uyanmasinlar sese diye sonra uyuttuktan sonra da azıcık işlerim varsa da yapıyorum en son bnde uzaniyorum demeye kalmiyo kızm.hemen uyaniyor zaten çocuklarınız kaç yasinda
Maşallah canım afiyet şifa olsun
Yemek yapıyorum annemler geliyor bi kahve yapan olsa hayrına
Ne yemeği merak. Ettim kolay gelsin
Tarator canım
1,512,082 soru
24,664,739 cevap
366,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın