0 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,865 puan) tarafından

Hayirli sabahlar ciceklerim napiyosunuz uyandiniz mi 

Biz erkenciyiz bugun 7de uyandi beyefendi uyudun diye cok ugrastim ama dagitti bi kere uykuyu esim de rahatsiz geldi isten uyumam lazim iyi hissetmiyorum dedi islerimiz vardi ama yarinda evde nasilsa dedim bende kendi islerimi yaparim ufak tefek o uyanir cocuk uyur kalkinca aksam uzeri 2 oda yapsak kardir 

Bi kahve yapanim yok ki icsem kalkar yaparim simdi sonra balkonu yikayim diyorum oranin cami yikaniyo carpcam suyunu kolay olcak bi posts da camasir yikanir sererimsalonla kucuk odanin perdesini sokeyim 1e dogru makinaya atarim esim uyaninca assin belkide hic ugrasmam biz uyaninca da su yaparim duvarini siler kucuk odanin ora aradan cikar 

Salonaki koltuklara kilifini takayim mobilyalarini ciflicektim onlarla ugrasiyim sineklikci gelmeden oranin camini silemem zaten 

Mutfaga gecerim bulasik makinasini bosaltir cikan bulasiklari yerlestiririm dunden yemegim de kaldi yetmezse makarna yapariz bi sekilde gunu bitiririz bakalim neler gelecek başımıza 

Siz neler yapiyosuniz uyandiniz mi plan program ne bugun gonul istiyo ki hafta sonu programi deyince bi piknik yapalim soyle bi gezip tozup alisveris yapalim ama bizde bu sefer boyle oldu 

7 Cevaplar

0 oy
önce (14,480 puan) tarafından

Günaydın canımm😂🤗

benim kız bugün şaşırttı 8.30 da uyandı 7de kalktı bu hafta hep en geç. 

eşim de maça kalkmış, onda da yenilmişiz elenmişiz, söyleniyordu boşa erken kalktım diye😂

kahvaltı yaptık yeni. 

bugün çamaşır günü olacak herhalde 6-7 defa çalışır bugün 😂

bakalım günün geri kalanı nasıl olur bilemem

önce (1,865 puan) tarafından

Biraz fazla abartiliyo bu futbol isi ya esim koyu fener bahceli siz yine milli maclarda yasiyosunuz bunu ben bi sezon cekiyorum 😂😂 hayir israrla paketi de yeniletiyo kapattirmiyo da digiturku kurtulamadim bu sezondan umitliyim aziz yildirim ve ismail kartal geldi insaAllah bi sampiyonluk yasarlar da kurtulurum her mac sonrasi ugrasmaktan 

önce (9,166 puan) tarafından

He ya sadece milli olunca izledi merak etti yoksa izlemez normalde 

En guzeli valla benim esim acayip fanatik cok koyu bastan bilseydim bu kadar koyu taraftar oldugunu evlenmezdim 

önce (14,480 puan) tarafından

benimki de fanatik ve işin garip yani sadece adanademirsporlu ama nerde hangi maç var hepsini izler. digiturk, eurosports falan hepsi var. önceden stada da gider izlerdi, kombine bileti vardı, deplasmanlara giderdi. kulüpte kongre üyesiydi falan bir ara😂😂 

neyseki demir spor düştü, düşüyor 😂 seyir keyfi vermiyor diye gitmiyor bayadır 😂

kızımın adının mavi olmasının sebebi de demirspordur 😂 oğlum olsa adı demir olacaktı 😝 fanatiklik deyince kocam önde gider😂😂 

Yok gozden benim o kocam fanatik degilmis 😂😂

-Reklam-
0 oy
önce (3,408 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canim Günaydın 🤗 okurken yoruldum 😁 ne yapayım kahvaltı bulaşık falan derken yemeğimi de koydum ocağa aradan çıksın dedim çamaşır attım makineye bir sil süpür kaldı çok şükür şimdi miniğim uyandı emziriyorum sonrada kalkıp kalan işlerimi hallederim inşallah 🤗

Ay sabah sekerim taze anne masaAllah sana Rabbim guc kuvvet versin inşallah ♥️ sen bana bakma hala koltuktan kalkamadim not defteri gibi buraya yazdim ama yapacak miyim acaba 😂😂

önce (3,408 puan) tarafından

Canımsın çok teşekkür ederim balım Allah razı olsun 💜 yaparsın yaparsın acele etmeden Rabbım kolaylık versin canim 🤲🤗

İnsaAllah ablacim 

0 oy
önce (115 puan) tarafından

Günaydın Cnm benim de çocuklar saat 8 o geçerek uyanmislar ama beni uyandirmadilar.hic saate bir baktım ki 9 bucuga geliyor hemen kalktım evi topladım yattigimiz yeri şimdi kahvaltı yapiyorum eşim ise gitti 6 da anca gelir bende şimdi mutfagi toplayim hemen komple bir evi silip supurucem çocukları uyuturum öğlen balkonları banyo tuvalet yıkanacak yemeklerde yenmesi akşama da yemek var gibi bakalm oyle yani

Sağol Cnm sana da kolay gelsin bulaşık makinasıni şimdi bosalticam bulaşıkları dişlerim derken akşamı ederim valla hiç iş bitmiyor ki Allah tan eşim calisiyo da rahat rahat evi supururum yoksa hiç bir iş yaptirmiyo sıcak hava zaten hep otur dinlen yat diyo ah yatabilsek.oyle.isler kaldı mı gözümde buyuyo valla seninde çok işin varmış Allah kolaylık versin Cnm biter bakalm hersekilde işler 

Inan listemin islerimin yarisi bile degil seninde isin cok erkekler anlamiyo yap isini otur dinlen diyo sanki is bitiyo bi de benimki gibiler var yapma bosver dinlen diyen o daha kotu is de bitmiyo zaten yapasin yok aklin celiniyo 😂

Aynen valla öyle işler bitmiyo ki mesela ben mutfakta zaman geçiyor biraz mutfağı bitirdikten sonra tozunu alıp öyle cikiyorum yada çocukların dolabınin tozunu alıyorum bi gittin gelmedin diyo diyorum bende iş bitiyo mu sanki en azından çocuklar duruyoken veya uyyyorken yapayım ki temiz olsun diyorum balkonlar yıkanacak diyim yine kirleniyo.oyle kalsın diyo balkona cikiyoruz çocukların ayakları ister istemez toz oluyo diyorum ev sahbi felan cikiyo yukarı diyorum temiz olsun diye ama erkekler bilmiyo ama🥰🥰 bende şimdi tüm halıları kaldırdım.supurmeye başladım bakalım 🥰🥰

Oh ellerine saglik 

Şimdi çocukları uyuttum çamaşır attım onları sericem şimdi balkonları yıkayıp çocukların dolabini tozunu alıp oturucam inşallah 🥰

0 oy
önce (2,701 puan) tarafından

Günaydın normalde sabah 7 de kalkar çocuklar ama bugün 9 kadar uyumuşuz bir sürü de işim var akşama da çaya misafirim gelecek son dakika haberim oldu ev leş gibi 5 aylık oğlum durmadığı için 1 haftadır temizlik yapilmiyordu aksi gibi bugün de durmuyor nasıl çıkacam işin icinden bilmiyorum 

Misafiri kabul etmeseydin keske en azindan dinlendin 

önce (2,701 puan) tarafından

Emrivaki gibi birşey oldu gelmeyin diyemedim aslında yabancı değil teyzelerim ile annem gelecek ama insan yine de evinin tertemiz olmasını istiyor 

Seni cok iyi anliyorum kim olursa olsun dip kose olsun istiyorum bende haklisin 

0 oy
önce (31,400 puan) tarafından

İş yapmak istemeyen ben iş listesini okumaktan sıkılıp bıraktım. Kendim yapacakmışım gibi yorgun hissediyorum. Benim evimde çok dağınık ama yapmam gereken öncelik listemde evrak işleri var o yüzden elimi sürmüyorum 

önce (668 puan) tarafından

O sırada tüm evrak işlerini geçen hafta içi halleden ben rahatlığı 😎🤓

Edebilsem ederdim bizim sınavlar daha dün oldu maalesef :(  Nefret ediyorum böyle kalmasından 

+1

Evet canım haklısın eşim de sen gibi branş hocası o da uğraşıyor daha. Benim ilkokul olduğu için sınav yok ondan erken halledebildim

+1

Ah ne güzel. Bugün yarın hallederim inşallah pazartesi de daha telafi sınavı yapacağım ben cumaya yetişir inşallah 🤣🤣

Offf ogrenciye ayri ogretmene ayri dusununce veliye ayri zulun oldu bu okullarin uzatilmasi annem temizlik personeli olarak calisiyo o ds bunaldi iyice ne gerek vardi acaba buna ev isinden daha zor evrak kurek isleri Allah yardimcin olsun kolay gelsin 

Sağol canım İnşallah sorunsuzca bitiririz. 

0 oy

Günaydın aşkım 🌸 ayyy bugün pert oldum yaaa. Sabah kahvaltı yaptık ardından tüm evin tozunu aldım sildim süpürdüm banyo lavabo falan hepsini yıkadım bayaaa detaylı bir Temizlik yaptım bence. Şimdi mutfak dolapları falan kaldı sadece ama bir kahve molası verdim. 

Akşama ne yemek yapacağım bilemedim fikir verin kızlarrrrrrrr

Oh masaAllah bitirmissin kiz bana ds beklerim 😂 aksama benim dunden mercimek corbasiyla dolmam var az ama yeter ya yetmezse azda makarna yapariz bugun yogunum kimse kusurs bakmasin begenmeyen disardan soylesin bende yiyim 

Yakındaysen geleyim aşkım 😂 herkes der jet hızıyla iş yapiyorsun diye. Ne yapayım anam enerjim yüksek 🤓 yürürken bile koşarak yürüyorum 🤣Ben de eşime dedim çorba kısır yapacağım beğenmedi😂 dedim o zaman dışardan söyle tamam diyip kıyma Tava yaptıracakmis ben de yanına cacık yaparım artık.

0 oy
önce (143 puan) tarafından

bız 4 ten sonra uyumadık ateşlendı 39a kadar cıktı grip oldu sanırsam burnu akıyor ishal kusuyor bugun bi planım yok kızım iyileşsinde ev  işi olmasada olur bugun 

Ben hastalik zamani saliyorum evi barki hem cocukla ilgilenmek icin hem kendim de gucten dusmemek icin grcmis olsun  

önce (143 puan) tarafından

işte evde kaynanayla kayınpederle yasıyoruz onlarla yasarken daha zor atlatıyorum bu hastalık zamanı sımdı ıyıler ama 1 2 saate onlarda hasta olur ben kızla ılgılenıyorum yemek ev ısı yapmamak için kızdan daha cok hasta sozde 

Ayyy bacim Allah yardimcin olsun daha sana destek olacaklari sirada bi de kulfet mi oluyolar kiyamam 

@mismis5346 çok geçmiş olsun aşkım. Dikkat et daha küçük kuzucuk

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 363 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 580 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde curious (1,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 217 göst.
14 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde curious (1,721 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,010 soru

24,663,635 cevap

366,865 kullanıcı

...