yorgunluktan ve düşünmekten uyuyamayanlar burdamıı neler yapıyorsunuz hanımlar
Iyi akşamlar canım bende bugün yorgun ve kırgınım biraz eşim sağ olsun canımı sıktı bugün baya kızım beşikte uyumaya çalışıyor bende uzanıyorum
o eşler zaten kırmaktan dökmekten baska bırsey bılmıyorlar
Hem yorgun hem yorucu bır gunun ardından 5 gunde acaba 2.3 kılo verırmıyım dıye dusunuyorum be yapsam
ben öyle yaptıgımda hepsını gerı alıyordum ya sağlıklı beslenıp spor yaparsan daha güzel kilo verırsın
Diyet degılde diyete 1 hafta sonra baslıcam da
2 tane kap aldım aslında oldu da sadece sankı 2 3 kılo versem bıraz daha duzgun durur 😀 Perşembe seher dışına cıkıcam
hmm zumba ıyı verdırıyor zamanın varsa bı dene 😂
Yorgunluktan uyuyamayan ben varım
tatlı yorgunluk senınkı canım yerlestınmı evıne naptın
Şükür çoğu bitti azı kaldı kuzum
Çocuklari yatırdım yarın kızın jimnastik kursu var çantasını hazırlayacağım bklm Pedikür kaş bıyık düşünüyorum duşa gireceğim en son
Çocuklar la evi topladık süpürdük sildık kafam rahat işim yok bügun ayı anca bi saate gelir
Rahatlar uyursun inşallah allah gönlüne kalbine ferahlık versin canım
oo küçük hanımefendiye kolay gelsıın ne guzel dinlenirsin sende inşallah valla bakalım 💜
Bir bardak çay icemedim bugün çok sıkıcı geçti bugün büyük oğlum eşim öfff bide küçüğüm az önce kafasını yardı onu bahane ettim bir guzel agladim iyi geldi çocuk bilmiyorki içim şişmiş anne acımıyor bişey olmaz diyo öyle işte küçüğüm hala ayakta yatarsa bir bardak çay içmek istiyorum
Ayy çok geçmiş olsun
ayy gecmıs olsun canım yarın ıstersen bı doktorada goster bırsey olmasın bazen aglamak ıyı gelıyor benımde ıcım doldu bakalım benımkı ne zaman gelır bılemıyorum
Sağolun canlarım dk şuan zor gidemem biraz uzak ama baktım yabi ışıkla derin olsaydı hemen ambulans arardim ağri olmasın diye sürüp icirdim yattı
derın degılse ıyı ozaman nasıl becerdı düştümü
Kapının önünde düşmüş biraz bayır yuvarlanmış taşa gelmiş herhalde evet çok derin gözükmüyor ama kulağı kan dolmuştu baya kanamis
Bir yorgun uykusuz ve bitkin biride benim 😵
Bebeğim ateşlendi kusma ishal biri iyileşti diğeri başladı eşim evde değil tek başıma uğraşıp duruyorum ateşten korkuyorum gece umarım uyanırım sık sık kontrol ederim 😢
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda ıyılesır eşler zaten ihtiyacın oldugu zaman yanında olmaz böyle zamanlarda olmıycaklarsa nıye evlendıkkı bız zaten 🤷♀️
Allah razı olsun eşim şehir dışında aslında yarın gelecek şükür söz konusu hastalık ve çocuklarda yardımcı oluyor şükür
Cano çok küçük değilse ağzına sirke damlat hemen düşer ateşi inşallah
Abla 11 aylık sirke aniden düşürüyor ve buda tehlikeli diye biliyorum sabahı zor ettik acile götüreceğim büyük ihtimalle
Panik atak krizleri geçiriyorum 1 hafta olmadı acile gittim bugün yine acildeyim çarpıntım vardı özele gittim hızlı kontrol edilsin ataksa rahatlayayım diye ekg çekildi ritim bozukluğu varmış şehir hastanesine yönlendirdi geldim gözlem'e yatış verildi kan alıyorlar 40 dk da bir 3 defa alacaklarmış bakalım neler olacak rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah 🤲🤲
Geçmiş olsun canım benım gorumcemde evde baygınlık gecırmıs ondada ritim bozuklugu varmıs oda tedavı oluyor
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun 🤲 nasıl bir tedavi uyguluyorlar?
tedavı hakkında pek bılgım yok ya anlatmıyorlar annesı bılmesın dıye
Anladım canım teşekkür ederim 🤲
Yarın misafirlerim gelecek ve ben bu saat oldu mutfağımı çiçek gibi yaptım 😁
Bari batirmasalar mis gibi olmuş🤭
Ellerime sağlık 😁😁 batırırsalar gene temizlerimm annemler gelecek onların canları sağolsun 😍
❤️
İyi geceler bitanem ❤️
1,512,009 soru
24,663,617 cevap
366,864 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın