Gelecek hayallerimi gerçekleştirmek için neler yapabilirim?

0 oy
349 göst.
önce Diğer kategorisinde (31,253 puan) tarafından

Kızlar gelecek hayalleriniz neler ? Yapılacaklar listeniz var mı? Allah nasip ederse gerçekleştirmek istediğim bir yapılacaklar listem var bazı beceriler öğrenme bazı yerler gezme gibi :) buralar çok sessiz azıcık sohbet edelim canlarım 

28 Cevaplar

+5 oy
önce (13,623 puan) tarafından

Hayal kurma yeteneğimi kaybettim gelişine yaşıyorum 🫣

önce (31,253 puan) tarafından

Ne yaşanıyorsa hayırlısı ile yaşansın 

önce (13,623 puan) tarafından

Amin olanda hayır vardır Rabbim çiçek beklerken bahçesini nasip etsin 💐

Amin inşallah 

-Reklam-
+3 oy
önce (3,330 puan) tarafından

Babamdan sonra asla plan yapmıyorum canım sadece evlatlarımı sağlıkla büyütmeyi yuvalarını görmeyi hayal ediyorum 🫠

İnşallah canım anne olan herkesin ilk hayali odur zaten. Başın sağolsun 

önce (3,330 puan) tarafından

❤️🙏

+2 oy
önce (846 puan) tarafından

Liste kabarık ama zaman ne gösterir bilemem 

İnşallah her şey gönlünce en hayırlı şekliyle olur 

+2 oy
önce (5,606 puan) tarafından

Maalesef bu ülkede yaşamak tüm hayallerimi soldurdu. Sağlıkla sıhhatle evlatlarımı yetiştirmekten başka hayalim yok.

Akıl ve beden sağlığım ve aile bütünlüğümüzü korusak yeter 😂 

önce (5,606 puan) tarafından

Gerçekten o konuma gelmiş durumdayız. 

+2 oy
önce (1,874 puan) tarafından

Ben hayırlıca bir işe girmek istiyorum en büyük planım bu

İnşallah yapabilirsin canım. 

+2 oy
önce (5,969 puan) tarafından

Şu, bu diye özel olarak belirlediğim bir listem yok. Olurda gerçekleştirmezsem hayal kırıklığı yaşamayayım diye 😌 Ama bildiğim tek bir şey var, yarınımın bugünden daha iyi olacağı. 

İnşallah canım ben çok becerikli değilim köy ortamında ekonomik darlık ile büyüdüm şu an imkanlarım var işte ne bileyim yüzmeyi bisiklet sürmeyi bile bilmiyorum bu sene ehliyete niyetlendim yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum 

Hepsini yaparsın kız, endişelenme. Çevrende havuz varsa abonelik ile bayağı uyguna geliyor. Oğlunla beraber yazılırsın, yüzme dersi de talep edebiliyorsun. Bisiklet için de çok hafif bir yokuştan kendini bırakarak dengede durmayı, sonra da sürmeyi öğrenirsin. 

Ehliyet için de başarılar 🌸 

Teşekkür ederim işte şu an hamileyim bu süreç geçince hepsini adım adım gerçekleştireceğim inşallah 

Ay bunu unutmuşum 🫠🙈 O zaman azıcık daha bekle. 

+2 oy
önce (6,835 puan) tarafından

Basit şeyler lazere yazilmak ombre yaptirmak ehliyete yazilmak gibi 1 seneyi kapsayan küçük mutluluklar 

İnşallah yaparsın canım küçük büyük fark etmiyor benim mesela zayıflamaktı bir ara sonra hamile kaldım 

+2 oy
önce (4,298 puan) tarafından

Silivri çatalca arsalarının hepsini satın almak

Canımın yarısı kardeşim adına çocuk esirgeme kurumu açmak 

Canımın yarısı adına kreş anaokulu ilkokul ortaokul lise yaptırmak

Yeni Zelanda vatandaşlıgı almak

Evlat edinmek

Bir an önce Oğlumun dil sorununu halledip defolup gitmek

Ayy çok güzel hayaller varmış. Benimde var bir iki böyle hayalim ama bana çok imkansız geliyor ya :( 

Hiçbirşey imkansız değil şu dünyada sadece zamanı değildir

önce (9,592 puan) tarafından

Suan sen  turkiyedemisin

Evet burdayım

+2 oy
önce (651 puan) tarafından

Allah'ım can sağlığı versin sonra kızımla Türkiye turu yapmak istiyorum büyüyünce cimcime kızım 

Ay inşaallah canım benim de Türkiye de inşallah mutlaka görürüm dediğim bir kaç tur rotam var. Nasip olursa çocuklar azıcık büyüdüğünde gerçekleştireceğim 

önce (651 puan) tarafından

aynen bende bekliyorum büyüsünler 

+2 oy
önce (4,337 puan) tarafından

Anneliği bir kenara bırakırsam ben evvela öğrenmek sonra eğitmek istiyorum. Bir sürü kitap okumam lazım, vaktim yok. Liste kabarık o yönden bakarsak.

Annelikle beraber tüm bunlar çok zor ben evlenmeden çocuk yapmadan atandığım için şükrediyorum şimdi olsa o kadar planlı programlı olamazdım. Kendimi hem alanimda hem kişisel olarak geliştirme planım var ama şu aralar enerjim yetmiyor 

+2 oy
önce (9,044 puan) tarafından

İlk önce kendimi tıp gibi görmek 65 inmek suan 76.8 im nisan başı 70 e kadar inmiştim ama basımdan bir olay gecti sağlık problemım oldu aldım ikşncisi sağ salım saglıklı bir evladım daha olması ve evim olsun istiyorum benimde gezmek istediğim yerler var ama rabbım önce sağlık versin  gerisi halolur

Maddiyatta en çok istediğim şey sahili olan bir şehirde müstakil ev ve gezmek ama zayıflamak benimde hayallerimden biri ilerde inşallah ( şu an hamileyim)  onun dışında kendimi geliştirmek için yapmak istediklerim var 

İnşallah gönlünce ve hayırlı olur her şey 

önce (9,044 puan) tarafından
+1

Amin canım sorma ya ramazan bayramında gören herkes nasıl zayıfladın diye sordu bende saf saf anlattım nazar mı ettiler ne ettiler hamıle kaldım o da dış gebelik oldu hormonlardan kg aldım ya ben şimdi vercem diye gene cabalıyorum çok moralım bozuk hem kucagım bos hem kg aldım rabbım sağlık versin ama çok zormuş dış gebelik . Sahil kenarında ev olsa insan tüm yazı orda geçirir mis gibi ama bahçeli olcak apartman değil 😊

Nasipse inşallah olur. Sana da tez zamanda hamilelik haberi aldırsın Rabbim ben geçen yaz boş gebelik geçirdim o bile darmadağın etti beni :( bu sene şükür tekrar hamilelik nasip oldu. İkinci çocuğum olacak inşallah 

+2 oy
önce (2,230 puan) tarafından

Tek bir hayalim var kızlarımin güzel bir geleceğinin olduğunu görmek mezuniyetleri olsun bir meslekleri olsun güzel bir hayatları olsun çok istiyorum 

Rabbim isteyen herkes içinde benim içinde bu dileği hayalî kabul etsin inşallah 🤲 

+2 oy
önce (7,713 puan) tarafından

En büyük hayalim çok zengin olmak.

+2 oy
önce (27,055 puan) tarafından

Bol bol ağaç dikmek. Hatta öyle ki ülkenin heryerini yemyeşil yapmak. 

Mesleğimi yapmak

Kendime araba almak. 

Anne babama ev almak 

Şimdilik maddi hedeflerim bunlar. 

+2 oy
önce (6,018 puan) tarafından

Önümüzde ki 1 veya 2 yıl içinde 2. Çocuğu da yapıp Türkiye’de olmak annemlerle yazlıkta keyif yapmak maddi olarak daha iyi konuma gelmek amin ve orada eşim geldikten sonra bol bol gezip yiyip içmek. Arada da kaynanama uğramak Mardin’e 😂❤️

+2 oy
önce (6,382 puan) tarafından

Maddi olarak istediklerimi yazacağım.

Her yıl bir yurt içi,bir yurt dışı tatili.

Kendime ait bir araba. 

Geliri bana ait olacak bir tane fazladan ev. 

Kenarda birikim olarak duran 1 kilo altın.

Şöyle geniş 3+1 deniz manzaralı lüks bir ev.

Bi se çocuğumu özel okulda okutabilmek.

Yani anlayacağın benim hayalim,helalinden,doğru yoldan şaşırtmadan,sağlığımdan etmeden sahip olacağım en az 50 milyona sahip olmak.

+2 oy
önce (327 puan) tarafından

Şuanki 2 hayalim tek var kızlarım okuyup meslek sahibi olmamları 

Bide kenime ait evv 

Başka şeyde gözüm yokk 

+2 oy
önce (484 puan) tarafından

Nasip olursa iki oğlumla eşimle bir köy evinde yaşamak istiyorum ayy havyanlarımız olsun bağımız  bahçemiz olsun öyle bi hayalim var Rabbim nasip eylesin inşallah

+2 oy
önce (187,384 puan) tarafından

sadece saglık saglıklı olalım saglıkla sınanmayalım gerisi her sekilde olur

+1 oy
önce (538 puan) tarafından

Allah nasip ederse bir ev sahibi olmak hayalim doğrusu şuanda da kira vermiyorum ama kendim ev almak istiyorum başka hayalim yok sağlıklı olalım başka birşey istemiyorum 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Gelecek hayallerimi gerçekleştirmek için nereden başlamalıyım?
Gelecek hayallerinizi gerçekleştirmek için ilk adım, hedeflerinizi somut, ulaşılabilir ve zaman sınırlı (SMART) maddeler haline getirmektir. Hayalinizi büyük parçalara bölerek günlük veya haftalık küçük görevler oluşturun, böylece motivasyonunuzu kaybetmeden ilerleme kaydedebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yapılacaklar listesi oluştururken nelere dikkat etmeliyim?
Etkili bir yapılacaklar listesi oluştururken uzun vadeli hedeflerinizi kısa vadeli alışkanlıklara dönüştürmeniz gerekir. Listenize öğrenmek istediğiniz yeni becerileri, gezmek istediğiniz yerleri ve kişisel gelişim adımlarınızı ekleyerek bunları belirli takvim günlerine atamak başarınızı artıracaktır.
Yeni beceriler öğrenmek gelecek hedeflerime nasıl yardımcı olur?
Yeni beceriler öğrenmek, hayallerinize giden yolda size farklı perspektifler kazandırır ve özgüveninizi artırır. İlgi duyduğunuz alanlarda online kurslara kaydolmak, atölyelere katılmak veya mentorluk almak, hedeflediğiniz geleceğe çok daha hızlı ulaşmanızı sağlar.
Hayallerimi gerçekleştirmek için motivasyonumu nasıl korurum?
Motivasyonunuzu korumanın en iyi yolu, kaydettiğiniz küçük başarıları düzenli olarak kutlamak ve hedeflerinize neden ulaşmak istediğinizi kendinize hatırlatmaktır. İlerlemenizi görselleştirmek adına bir ajanda tutmak veya bir 'vizyon panosu' oluşturmak, hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olur.
Gelecek planları yaparken izlenecek en etkili yöntem nedir?
Gelecek planları yaparken izlenecek en etkili yöntem, 'geriye doğru planlama' tekniğidir. Hayalinizdeki noktayı belirleyin ve o noktaya ulaşmak için hemen öncesinde hangi adımların atılması gerektiğini geriye giderek listeleyin, bu sayede yol haritanız netleşecektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 236 göst.
+2 oy
4 cevap 405 göst.
0 oy
2 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 262 göst.

Kategoriler

1,511,506 soru

24,657,040 cevap