Kızlar selam herkese girmeyeli baya şeyler değişmiş yoğun bir aktiflik yok eskisi gibi benim eski tayfayı da bulmak zor şimdi 🥳 eski tayfadan kastım da bu bölüm İlk açıldığında ki arkadaşlardan bahsediyorum .
Herkes nasıl hayat nasıl gidiyor
bahsettin arkadaslar icinde ben varmiyin 🫢
Sevdaaaaaa buranın Demir başlarından birisin 😂 varsın tabi
eee daha daha nassin sen kimdin
🙄 hatırla bakayım Sevda örtmenim kime diyordun
ecemlinaaaaa
🙄😳😳😳😳😳
2020 den bu yana buradayım evet eski samimiyet ve aktiflik yok
Çok şey değişmiş kendimi bir kapsülde yıllardır dondurulmuş yeni çözülmüş gibi hissettim
Tutarlılık sa tutarlılık.Tutmazlarsa tutarsızım😁
😂😂😂
Eskiyi bilmem ama şu son zamanlarda çok sıkıcı bir kere kaos yok 😂😂 sohbet yok sıcaklık yok sevmedim
Sen ilk açıldığı zamanlar burda olsaydın görürdün aksiyonu kaosu 😂😂😂
2021 den beri burdayım o sene üye değildim önce gebelikte üyeydim orda uyarı veriyorlardı sohbete yazın diye sonra algiladim doğurana kadar da sadece okudum
Bende ilk kızıma hamileyken keşfettim uygulamayı kızım 6 yaşında oğlumda var artık 1 yaşında vaktim yok eskisi gibi bakamıyorum.
Ciddi bir sessizlik bürünmüş postlar 2 günlük 1 günlük böyle değildi burası
2020 den beri buradayım. Benim büyük çocuğum 6 küçüğüm 3yaşına girdi. Benim emzirme dönemi bitti buraya girme sıklığım da azaldı. 😄 emzirirken bakıyordum hep şimdi olmuyo eskisi gibi
2018 temmuzda açıldı bu kısım o da bizim zorumuzla 😂 7 yaş benim kız oğlanda 3 buçuk bende Bayadır girmedim ama aktifti yine burası şimdi ölü toprağı atılmış platforma
Eskiden nasıldı ki? Yani konular neeydi
Sana ne lazım ?😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 Ne ararsan vardı dolandırıcı kadın görünümlü erkek 😂😂😂 daha sayayım mı 😂
Kız hala erkekler var😄 değişmeyen tek şey onlar olmuş
2020'den beri zaman zaman uzak kalsam da aktif kullaniyorum ve ilk defa bu kadar pasif goruyorum siteyi.
Evet eski canlılık yok
Buyur kaos istiyorsan başlat biz taşlamaya haziriz😂
Sen yanlış anladın galiba buranın en eskilerindenim ben bir süre uzak kaldım ve herkes gitmiş herşey değişmiş hayalet gibi takılıyor eskisi gibi 1 günde abartısız 2 bin post olurdu burda kapananlar sayılmıyor bile şimdi kimse paylaşmıyor demek istedim taşlayacağın kişi ben değilim yani canım 😁
Eskiden gerçekten fenaydı arka arkaya patlayan postlar kaosss vajınasını atıp açılma var mı diyen abla favorim :D şimdi eskisi gibi değil gerçekten kimse gelmiyor bende girmiyorum pek 2 3 günde bir aklıma gelirse
1,511,390 soru
24,655,580 cevap
366,534 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın