Yorumum yüzünden engellendiğimi nasıl anlarım?

0 oy
289 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,029 puan) tarafından

Kızlar geçen günlerde annemin yaptıgı halı diye post açan bir arkadaş vardı. Salona yakışıp yakışmadığını sormuştu. Ben de yorum yazdım ama cevap bildirimini tıklayınca bu içeriğe erişiminiz yok gibi bir uyarı çıktı hep anlam veremedim. İçeriğe karşı engelleme seçeneği var da ben mi bilmıyroum dedim. 

Şimdi aklıma geldi de bu kişi beni direkt engellemiş mi oluyor 😁 bakın engellediği bile şimdi dank etti o kadar anlamsız. Şayet engellesıyse.

Anacım halının salona yakışıp yakışmadıgını sormuş.

Ben de " halı çok guzel ama uymamış. mobilyalar Amerika kıtasıysa halı Asya kıtası gıbı alakasız olmuş. sen en ıyisi kahve/ahşap mobilyalarının oldugu bir yerde değerlendir diye özetle böyle bir yorum yazdım aşağı yukarı.

Çünkü mobilyaları bebe mavisi, halı kahve ve tonlarıydı yani hakikaten alakasızdı. Yorumum kırıcı değildi bence güzel olduğunu da belirttim uymuyorsa uyumulu değildir yani bi de kendi sormuş şimdi halıyı gösterip nasıl deseydı ben de ordan yakışmamış mobilyalarına diye atlasaydım neyse dicektım. Bu dediğimde engellenecek bişi var mı?

5 Cevaplar

+1 oy
önce (5,956 puan) tarafından

Regl dönemine denk gelmiştir 😌 

önce (3,029 puan) tarafından

😅

Bu dönemler bir beni mi alıngan, tripcan yapmıyor ya sıradan günler işte (benim için)😅

önce (5,956 puan) tarafından

,😊 Regl döneminde ben de aşırı duygusal oluyorum maalesef. O yüzden o dönemde alınan kararların saçmalık seviyesi yüksek oluyor. 

+1

Allah yardımcınız olsun 🙂

-Reklam-
0 oy
önce (509 puan) tarafından

Bence yok 😅

Tesekkur ederim 🙂 

0 oy
önce (14,252 puan) tarafından

tv ünitem ahşap demiş sana cevap olarak üşenmedim postu aradım buldum 😂 alınası varmış 🤷🏼 herkese de ceavp vermemiş zaten ben de yazmıştım. kimi de böyle 😅 

Evet baya baya alıngan olmalı. Hiç aklıma gelmedi engellenmek yani bunun için mıydı 🤦

önce (187,298 puan) tarafından

kimindi o post bende gorduydum el emegiydi

Havin di kullanıcı ismi

0 oy
önce (2,648 puan) tarafından

Fikir sormuş sende fikrini sormuşsun bunda engellenecek bence birşey yok

Bi size de sorayım dedim canım valla değişik

önce (2,648 puan) tarafından

Ben postu görmedim ama fikir soruyorsan olumlu yada olumsuz gelecek yorumlara açık olman lazım eleştireye açık biri değilmiş 

0 oy
önce (64 puan) tarafından

konudan alakasız bı posta yorum yapınca bıldırım geldıgınde gıremeyınce engellemısmı oluyorlar ben postu sılmıs dıye dusunuyordum ahh saf ben 😅😅 

Post kapatıldıysa silindiği yazıyor uyarıda

önce (64 puan) tarafından

İngilizce yazılar cıkıyorda hiç ilgilenmemiştim

önce (9,071 puan) tarafından

O İngilizce yazı post kaldırıldı anlamına gelir..

Ama bu posta giremiyorsunuz yazıyorsa engellenmiş oluyorsun

önce (592 puan) tarafından

Ayyy ben şok 😄 desene bir sürü engel yemişim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sosyal medyada bir yorum yüzünden engellendiğimi nasıl anlarım?
Bir sosyal medya platformunda bir içeriğe erişemiyorsanız veya yorumlarınızın görünmediğini fark ediyorsanız, kişi sizi engellemiş olabilir. Profil sayfasına gidememek, eski etkileşimlerin kaybolması ve içeriğe erişim yok uyarısı almanız genellikle engellendiğinizin en net göstergesidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sosyal medyada paylaşılan bir gönderiye dürüst yorum yapmak engellenme sebebi mi?
Sosyal medyada bir kullanıcı paylaştığı içerik hakkında görüş istediğinde yapılan dürüst eleştiriler, kişinin kişisel tercihlerine veya hassasiyetine bağlı olarak engellenme sebebi olabilir. Estetik anlayışlar farklılık gösterdiğinden, yapıcı bir yorum bile olsa bazı kullanıcılar bunu olumsuz algılayarak iletişimi kesmeyi tercih edebilirler.
Başkası tarafından engellendiğimi anlamak için hangi yöntemler kullanılır?
Engellendiğinizi anlamak için ilgili kişinin kullanıcı adını arama kısmına yazabilir veya doğrudan profiline tıklamayı deneyebilirsiniz. Eğer profil görünmüyor, 'kullanıcı bulunamadı' hatası alıyor veya geçmişte paylaştığınız yorumlara artık ulaşamıyorsanız, sistem sizi engellediğini teyit eder.
İnternette paylaşılan dekorasyon fikirlerine yorum yaparken nelere dikkat edilmeli?
Dekorasyon gibi öznel konularda yorum yaparken, karşı tarafın kişisel zevkine saygı duyan bir dil kullanmak iletişimi korur. Tavsiyelerinizi sert bir dille değil, alternatif bir öneri gibi sunmak, eleştirinin kırıcı değil yapıcı algılanmasına yardımcı olur ve sosyal medya nezaket kuralları açısından daha uygundur.
Birinin beni engellediğini düşünüyorsam ne yapmalıyım?
Birinin sizi engellediğinden şüpheleniyorsanız, bu durumu kişisel algılamamanız en sağlıklısıdır çünkü sosyal medya platformlarında herkesin kendi alanını yönetme ve istediği içeriği kısıtlama hakkı vardır. Engellenmiş olmanız, sosyal medya etkileşimlerinizin kalitesini değiştirmez, bu yüzden durumu doğal karşılayıp geçmek en mantıklı yaklaşımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 321 göst.
0 oy
14 cevap 1,194 göst.
0 oy
16 cevap 968 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 400 göst.

Kategoriler

1,511,154 soru