Ben ne kadar çok kişi engellemesim 24 kişi 😁😁
Beni bir 24 kişi engellediler sayarsak birinciliği kimseye kaptırmamak valla😁
Sizde kac kişi engelli
Ben hep doğru insanları engellediğini düşünüyorum 😊
Ben hiç kimseyi engellemedim, beni de sadece biranne96 dıydı sanırım, o engellemiş. Ona da gözünün üstünde kaş var deyince herkesi engelliyor zaten.
O bence sitede tek takılıyor herkes engelli onda😁
Aynen bak, birincilik ondadır sanırım 😇
bende kimse engelli değil, 1996anne beni engellemişti😂 bu kişi seninle birinciliğe yarışıyor olabilir çünkü herkesi engelliyormus oda:))
O geçmiş olabilir beni 😁 ben şahsen ağız dalsina girdiklerini engelledim onlarlami ilugrasacagim
Kimsede engelli değilim sanırım ben bir kişiyi engelledim buradan bir bayan uyarı atmış erkek sapıkça şeyler yazıyor engelleyin dedi bende onu engelledim
Ben ilk bu özellik geldiğinde ben kimseyi engellemem demiştim ama 7 kişi engelli bende. Beni de 1 kişi engelledi bildiğim kadarıyla başkası da varsa bilmiyorum. 2 kişi daha var hiç samimi gelmiyorlar bana zoraki bir iyi niyet varmış gibi seziyorum onlarda da çok yapmacık geliyor. Onları da engelleyebilirim
Sırası gelince engelleniyorlar en dön ben delirik diye birine engelledim sonrada doğrumu karar diye düşündüm tam isabetsiz yuz7ne gülüp arkandan söyleyenlerden biri mesela
Kimmiş merak ettim 😂
1 kişiyi engelledım ısrarla tartışma çıkartmaya çalışıp beni kışkırtmaya çalıştıgı için beni 2 kişi engellemiş zahmet etmişler
Kesinlikle en doğru özellik bu
O kaynanasını eleştiren kişi benide engellemişti ozamn sanırsam aynı kişi. Dünki köyde eli boktan çıkmayan kadın şimdi beni eleştiriyor demişti sanırsam
İsmi neydi unuttum ama
Yorgun anne idi o ama beni engelleyen o değildi nickini unuttum 2 ay filan oldu sanırım o blog yazılalı eğer o yazar bunu söyledi ise çok ayıp etmiş köylü ekip biçmese şehirdeki acından geberir taş kaynatır yer heralde köylü hayvancılık yapmasa etin damlasına hasret kalır köylü milletin efendisidir
Yorgun anne benide engelledi daha yeni o . Evet o kaynana olayı 2 ay olmuştur.
Beni engelleyen o değil ama aktif görünüyor dün gördüm hatta bende şimdi 3.engeli aldım bu tip insanlar gerçekten klinik vaka aklı selim düşünülse sorunun kendisinde olduğunu anlayacak ama nerde o akıl 😂😂
Sen deyince baktım 6 kişi engelli onlarda 3 ü aktif değil . Gecenki yorgun anne engel koymuş bi bana başka yok sanada koymuşmu 😂
Hic dikkat etmedim engelledimi diye nicki bile unutmusum sacma sapan yazıyordu oda degilmi
Son yazdığı geldi açtım baktım açılmadı engelli siniz die
😁 oyi kendi başına takılsın oda pispislayan cikar elbet onuda
Yorgun anne diyince bile benim eski nick gözümde canlanıyor ben değil haa 😂😂😂
Neydiki canım senin eski nick
17 kisi engelli (hem beyinsel engelliler hemde sistemsel )🤣🤣
Doğru karar 😁
İkimizi aynı kişi engellemişti doğru şeyler yazmıştık oysaki😂😂😂😂
Ne engellendim ne engelledim sıfır 😄😄gelende okuyucuyum
Senide gördüm.biryerde beni cekistriiyordun engelli benden yicektinde adini yazamadım tam😂😂 arkamdan sende sayiyordun
ahahhahahaj ya inanmıyorum nasıl aklında tutuyorsun maşallah sana 😅😅
benim kafa zaten kızımdan dolayı çok dolu 🥲
Tutuyorum görünce unutma gecen gördüm biri açmış bir konuş hemde direk benim.hqkkimda Buda.onayliyordu o kisiyi 😂
Niyeti iyi defildi qma
Ay engellemddim kimseyi beni bilmiyom kim engellemiş.
@dpyi merak ediyom çok alakasız yer ama sorum dedim kizlar henmi bulamıyorum silmismi sumos hesabını
Kullanıcı bulunamadı diyor hesabi silmiş herelde
Ay yaa evet özel mesajlardan baktım silmiş hesabını :(
Kimseyi engellemedim
Bravo ben şahsen dayanamazdim 😊
ben hiç kimseyi engellemedim ama engel yedim mi bilmiyorum 😆 çokta umrumda değil 🙃
Sanmam sen yemezsin
2 kişi engelli bende beni de 2 kişi engelledi. Ben Twitter gibi karşılıklı engel atılmasından yanayım. Beni engelleyeni ben de engellemeliyim😂
Aynen oda olabilir
Engelleyeni nsl goruyor sun cnm Bn kimseyi engelemedım ama bnı engelleyen var mı kı merak ettim şimdi:)
Bunu bende merak ediyorum bak
Ya şöyle bazen siteye girerken şifre istiyor bakıyorsun biri bir konu açmış kendi hesabıma geçince engel yemişim yani çok goremiyorsun acikcasi denk geliyor
Kimseyi engellemedim engellenmiş miyim bilmiyorum
Beni kaç kişi engelledi bilmiyorum ama ben 20 kişiyi engelledim şimdi baktım bir kaç tanesi aynı kullanıcılara ait. Açıklama getireyim hiç biri ile problem yaşamış değilim sadece postlarını mantıksız bulduğum takıntılı kişileri hep engelledim biri sürekli görümce postu açar biri aynı postu elli kere açar biri verdiğin her fikre muhalefet olup sonra ne yapayım diye sorar
kısacası insanı yorar
Benim böyle insanlara hiç mi hiç tahammülüm yok
Sanirim bendede çoğu ondan engelli
Eskisi kadar aktif değilim, o yüzden ne kimseyi engelledim ne de engellendim 😀
Aktif olunca bam bam geliyor😁
Ben kimseyi engellemedim.
Beni engelleyen oldu mu bilmiyorum
Kimseyi engellemedim , muhtemelen beni engelleyen birileri de yoktur 😁çok aktif değilim genelde okuyucuyum, seni neden bu kadar engellediler bacım ve sen nasıl bu kadar çok engelleyecek kişileri buldun 🤣
Cok seviliyorum 😂😂 aktifim.ben bayagi aslında tatlı biriyimdir burda sevmeyenlerin bir hayli çok sanirim
kimseyi engellemem demiştim ama birkaç tane erkek şüphelisini engelledim, bir de postlarına dayanamayıp engellediklerim oldu, laftan anlamayan araştırmayan tipler var ya🤦🏼♀️ ne desen kabul etmiyorlar, kısaca ne emmeye ne gömmeye gelen tipler. onları engelledim. onun dışında tartıştıysam bile engellemedim
Ben baktim.basim agriyor anlamı dilden konuşmuyoruz basıyorum engeli
Hickimseyi engellemedim engelledilermi beni bilmiyorum onu gorebiliyormuyuz
1,510,984 soru
24,650,228 cevap
366,266 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın