Ankastre takılırken mutfağım çok kirlenir mi?

0 oy
93 göst.
önce Diğer kategorisinde (13,592 puan) tarafından

Odaları temizledim banyo tuvalet ve mutfak kaldı bugünde oraları yapıcam hazır silmişken mutfak dolaplarınıda dizsem ankastre takılırken mutfak çok batıyormu evin içinde yaşarken taktıran varmı kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
önce (39,662 puan) tarafından

Mermer hazır ise batma olmaz. Sadece davlumbaz için 3 4 delik açılır o da çok batirmaz etrafı zaten. Ama mermer kestireceksen dizme hatta kapıyı kapat altına havlu ve koy tozu diğer odalara gitmesin

önce (13,592 puan) tarafından

Mermeri kesilmiş canım 

-Reklam-
0 oy
önce (2,117 puan) tarafından

Yeri hazır kesiliyse hiç batmıyor canim

geçen ben yıkarken bütün su aşağıya akmış kadın geldi elinde video çekmiş suyun hepsi aşağıda sonra dün ustaya söyledik işte yıkamayı bıraktık gelmiş bir iki yere su dökmüş bakmış inip kadına sormuş aktı mı diye o da akmadı deyince gitmiş geri sonra biz dün akşam geri gittik sordum dedim ki yani aktımı su yok dedi duşakabinin içine su döktü mü dedim evet dedi dökmüş dedi tamam dedim ona güvenip yıkamaya başladım bir daha kadın evine bütün Su aktı ben de bilmiyorum nasıl iş yaptıklarını ya evin milyon tane eksiği vardı zaten onları yaptırdık Bir de bu çıktı şimdi bizim başımıza nereden aktığını da bilmiyorum

önce (4,187 puan) tarafından

TOKİ evlerinin bütün banyolarında aynı sorun var hangi il olursa olsun klozetin o taraftan akıtıyor değil mi 

Klozetin ordan 

Duşakabinden 

Alaturka tuvaletten 

Duşakabinin içinden değilde dışarı taşan su akıtıyor muhtemelen klozetin o taraftaki boru zımbırtılarının yanlış veya ters bağlanması sonucu akıtıyor alaturka tuvaleti bilmiyorum annemler orayı iptal ettirdiği için hiç o sorunu yaşamadık evleriniz 1 yıl işçilik güvencesinde gelen ustanın başında durup iş yaptıracaksınız yoksa sallıyorlar ona rağmen bu sorun çözülmezse dışardan usta getireceksiniz annemler o şekilde çözdü TOKİ ustaları beceremedi çünkü garantili olduğu halde

Yaptık diyip gidiyorlar birazdan tekrar gideceğiz bakalım 

0 oy
önce (1,090 puan) tarafından

Yok batmıyor canım Allah kolaylık versin

Amin canım teşekkür ederim 💐 

0 oy

Hazır ise batmıyor bizde o şekilde taktırdık

Hazır canım evet gidip dizeyimde çıksın aradan o zamn 

0 oy
önce (187,252 puan) tarafından

esra kac katli sen kacinci katta yasayacaksin

Bi taraftan 4 bi taraftan 6 Sevda ben 6 katlı olan cephedeyim en üst katta 

0 oy
önce (3,118 puan) tarafından

Tezgah kesildi ise hiç batmaz eğerki kesilmemişse evde kesmelerine izin verme mahvoluyor her yer 

İyi çok şükür bitmiş ya 

Güle güle otur inşallah bol kahveli vakitlerin olsun 

Amin aminn bi yerleşip kahvemi içsem yorgunluğum geçer inşallah bünye alışmış 3 yıldır 21m² yi temizlemeye 3+1 çarptı 😅

Ayy ne güzel olur şimdi yerleşince mis gibi temizlik kokusu yeni eşyalar huzurlu otirtam hele o balkon bin kere maşallah 🧿 

Rabbim razı olsun bu defa tadını aldırsın inşallah tek duam bu 

Amin amin huzurla oturun inşallah iyi niyetinden 

Herkese herşeyini söyleme boşver 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ankastre fırın ve ocak montajı yapılırken ev çok tozlanır mı?
Ankastre montajı sırasında dolapların kesilmesi veya tadilat gerekmesi durumunda ciddi miktarda toz ve talaş çıkabilir, ancak sadece yerleştirme işlemi yapılacaksa kirlenme çok daha az olur. Montaj öncesi mutfak dolaplarının içini boşaltmak ve üzerini örtmek, montaj sonrası temizliği büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ankastre set taktırırken mutfak dolaplarına zarar verilir mi?
Profesyonel bir montaj ekibi ankastre seti yerleştirirken genellikle dolaplara zarar vermez, ancak ankastre ürünlerin ölçülerinin dolap boşluğuyla tam uyumlu olması gerekir. Montaj öncesi dolap ölçülerinin ankastre cihazla birebir eşleştiğinden emin olmanız, işlem sırasında oluşabilecek sürtünme veya zorlama kaynaklı hasarları önler.
Mutfak temizliğini ankastre montajından önce mi yoksa sonra mı yapmalıyım?
Mutfak genel temizliğini ankastre montajından sonra yapmanız en mantıklı seçenek olacaktır. Montaj sırasında vidalama, cihazın yerine oturtulması ve bağlantıların yapılması sırasında kaçınılmaz olarak toz çıkabileceği için, temizliğin montaj bittikten hemen sonra yapılması evin tekrar kirlenmesini engelleyecektir.
Ankastre montajı için dolapların içi boşaltılmalı mı?
Ankastre montajı yapılacak dolapların içini ve özellikle ocak veya fırın yerleştirilecek modüllerin yakınındaki rafları tamamen boşaltmanız önerilir. Bu, montajı yapan personelin hareket alanını genişletir, dolap içlerine toz girmesini önler ve olası bir kaza anında eşyalarınızın zarar görmesini engeller.
Ankastre ocağın tezgaha sabitlenmesi ne kadar sürer?
Standart bir ankastre ocak montajı, elektrik ve gaz bağlantıları dahil olmak üzere ortalama 30 ile 60 dakika arasında tamamlanır. Eğer tezgahın kesilmesi veya ekstra tadilat gerekirse bu süre uzayabilir, bu nedenle montaj gününde mutfak çevresinde bir miktar hareket alanı bırakılması işin hızlı bitmesini sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 348 göst.
+1 oy
6 cevap 300 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 118 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 527 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu