Selam kızlar iyi geceler 🩷
Bilmiyorum hatirlayan çıkar mı ama bir zamanlar bir emekli polyanna adlı bir kullanıcı vardı 😊 yaklaşık 16 ay önce hesabımı kapamistim ya da duruyor mu bilmiyorum şifresini unutmuşum zaten ama aynı nickle yeni hesap acabildim şükür 😊
Burayı oğlumun doğumundan sonra keşfetmiştim ama ikinci hamilelik haberiyle birlikte bıraktım çünkü hamileliğim zor geçti sonrası ikinci çocuk ve o tempoya alışma süreci malum.😊
Ama aklımın bı ucunda hep burası vardı şimdi bu tempoda ne kadar yorgun yoğun olsam da açmak istedim. Aralarda bile girsem burası iyi geliyordu bana 🥰 burda tanıştığım kafamızın uyduğu arkadaslar da vardı. Uzun süreli bir kullanıcı değildim isimlerini çok hatırlayamıyorum ama bilmiyorum duruyor mu onlar da 😊
Ama site çok değişmiş çok özellik eklenmiş onları görünce de şaşırdım 😁
Tanımıyorum hatırlamıyorum da 🥹 2021 den bu yana burdayım
Hoş geldin 🌸
Teşekkür ederim hoş buldum 🩷
Doğrudur zaten bir sene falan bile olmamıştır belki burada bulunma sürem kısa sürede kapamak zorunda kaldım 😊
Hayat koşturmacası yoruyor insanı Allah yardımcın olsun inşallah
Aynen öyle amin teşekkür ederim 🌸🩷
Nicki hatırlıyorum unutulmayacak kadar orijinal
😂 o zamanlarda da dikkat çekmişti nick 😁😊
Hatırlıyorum ben seni hoşgeldin
Teşekkür ederim hoş buldum 😊🌸
Kiz sen nerdesin bi denk gelemedik ben geldim sen gittin tanisamadik
Ya canım sorma valla tam olarak nickini de hatirlayamadim ama sseninle kafalarimiz iyi uyusuyordu Allah'tan çıktın ortaya şeker kız da sağolsun 😊🩷🌸
Valla ben napim bianda hamile olduğumu öğrendim sonra hamilelik süreci baya kötü geçti ama şükür şuan iyiyiz kızım oldu şimdi kızım 7 aylık oğlum iki buçuk yaşında alıştık artık bu tempoya 😊 çok giremesem de açmak istedim yine zaman buldukça takılırım diye 😊 sen nasılsın napiyorsun😊🩷
Bir de gastamonlumu hatırladim simdi story kısmında gördüm 😊
Sekerligim sayesinde tanidim bende seni zaten zorlu surecte bi de buraya mi kafa yorcan iyi yapmissin insan sohbet edeyim iki kelam edeyim diye siteye giriyo ne kavgasi bitiyo ne gurultusu bizde alismisiz kurtulamiyoruz iyice bela oldu kapatsak kafamiz rahatlicakta iste neyse ki sizler varsiniz da iki muhabbetin belini kirabiliyoruz
Bende napiyim dogum yaklasiyo diye kendimce biseyler yapmaya calisiyorum eve bi kac bisey aldim kafamda temizlik plan program yapiyorum deterjan falan aldim bugun hergun kafamda evi kaldirip indiriyorum 🤭 ama icraat yok yarin baslicam nasipse bakalim oyle yani hayat telasi gastamonlumda hamile hatta gunu geldi onun heran dogurabilir temizligi de bitirdi kafasi rahat gununu bekliyo simdi cok şükür 🥰♥️
Aaa canım ya çok sevindim rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 😊🩷🤲🏼🌸hamile olduğunu bilmiyordum ben giderken buralardan sizler hamile değildiniz 😁 benim 16 ay falan olmuş zaten kapatali. Benim hamilelik çok mide bulantili geçiyor hiçbir şeye bakamıyorum birde çocuk vardı iki üç ay ailem yanımda kaldı da öyle çıktık işin içinden sagolsunlar.
Valla dikkat edin canım son zamanlarda aslında yine de dikkatli olmak lazım kendinizi çok yormayın sonrasında da bir şekilde hallediliyor o işler yeterki herkesin sağlığı yerinde olsun 🩷🌸🤲🏼
Hoşgeldin hatırladım seni Nick akılda kalıcı
Hoş buldum teşekkür ederim 😊🌸🩷 evet aynı nickle alabildim Allahtan iyi oldu hatırlanmak adına 😊
Hatırlıyorum seni canım. Hoş geldin
Teşekkür ederim hoş buldum 😊🌸🩷
Hatırlıyorum canım tekrardan hoşgeldin ☺️
Tek nick ismini hatırlıyorum
Tekrardan hoşgeldin 💐
Teşekkür ederim hoş buldum 😊 🌸 🩷
Site aldı başını gitti🙂↕️ Konuştuk mu hatırlamıyorum ama ismini hatırlıyorum, çok hoşuma gitmişti 😊
Çok teşekkür ederim bende şimdi zaman geçti baya çok hatırlayamıyorum ama bazı isimler aşina geliyor gördükçe 😊 site baya yol katedmis 😁 umarım olumlu yöndedir 😊
1,510,995 soru
24,650,456 cevap
366,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın