İnstada gördüm hemen sizinle paylaşmak istedim 😀😀
Beni bunlar kızdırır hadi sizde işaretleyin
Boş olanı da atayım ✅😍
Bayagi ssyabilirim ben..
mıymıy konuşan ve hareket eden insanlar😊
Yüzüne gülüp arkandan sayanlar
Yalan konuşanlar
Ağzını sapurtatan yemek yemeği beceremeyenler..
Çocuklarına yapma demeyenler..
Birde boş konuşan kişiler ne dediğini anlamayan bir bilgisi olmayan sohbet dahi edemeyenler böyle insanlarla aram iyi değildir 😊
Yemegımı paylaşmak dışında hepsı😀
Kız Esma nerelerdesin
Isrardan nefret ederim. Hayır dediysem yada istemiyorum dediysem bitti. Hiç hoşlanmıyorum ısrardan . Bir de emrivaki den. Bu iki şey benim sınırımı aşması karşıdakinin de haddini aşaması demek oluyor. Saygısızlıktan başka bir şey değil. Bunlar değil yani
Yalan soyleyen ve sahtekar olan insanları sevemiyorum. Bu şıkları bulamadım😀
Genel olarak insanlar 😅😅
her şey 😅 yemeği paylaşırım ama herkesle değil 😝
Yavaş internet ve yavaş yürüyen insan demek istiyorum diğerlerine tahammülüm var sanırım 😂
Ben en çok eşim bu sinirlendirir bir yere gideceğinde eve geç geleceğinde ya da benim şu kıyafetlerimi hazırlar mısın diye beni aradığı zaman zaten benim karnım başlar sinirlerim tavan yapar genelde Ben ona çok sinirlenirim geri yana her şey hallolur 😅😅
Kitap okurken başımda konuşan insanlar
toplu taşımada bağıra bağıra telefonla sohbet eden insanlar ( bana ne senin ailevi sorunlarından )
geç kalan son dakika ay buluşmasak mı ay şunu mu yapsaydik diye kararsız takılan cayan insanlar ( genelde görüşmeyi keserim )
Okul günü uyanamazken tatil günü sabahın köründe uyanmak
Radyoda çalan şarkı ve ve ağız sapırdatma da var elini yıkamadan sofraya oturan veya çok ısrar edilsin diye yemem yemem diyen insanlardan da nefret ederim
Agzini sapirdatan her Kim olursa olsun zerre Kadar tahammulum yok cildiriyorum ya kendi cocuklarin bile sapirdatinca istemsizce hemen uyariyorum o derece kavga cikaracak dereceye geliyorum resmen
Hepsi deyip kenara çekiliyorum 🫣
Beni kızdıran pek bir şey yokmuş aslında 😇
Uykunun en güzel yerinde durmadan çalan telefon Online alışveriş yaparken stokların tükenmesi Yavaş internet. Sevdiğim insanlardan uzakta yaşamak Ağzını sapirtatarak yemek yiyen insanlar
eş ailesi
eş ailesi katılanlar 🤭
Fatura ödemek her şey ve yemeği paylaşmak dişinda hepsi olabilir 😊
Yavaş insandan nefret.
Buluşmaya geç gelen insanlar kızdırır geri hariç hiç biri kızdırmaz fakat en çok listede yok fakat YALAN kızdırır.
İkinci çocuğu yap diyenler kızdırır. Sevdiğim insanlar arkasından konuşulması da çok kızdırır.
1,510,788 soru
24,647,748 cevap
366,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın