Bu arada hele size zahmet bilginiz varsa diğer postuma cevap yazarmısınız🧡
Daha sadece bulaşık yıkadım. Oğlana tuvalet eğitimi veriyorum diye peşinden koşturmaktan işe odaklanamiyorum. Şimdi başında bekliyorum uyuması için. Uyuduktan sonra kalan işleri yapacam.
@YAVRULARIMM teşekkür ederim canım
@Egetuna evet canım kendi uyuyor. 2 yaş 9 aylık. Bugün 4. Günümüz.
Hep mi kendi uyuyordu 🙈bnm bebeğim gazlıgdı küçüklükten beri ayakta sallıyorum yoruldum gerçekten
Bizde başlicam yarından itibaren tuvalet eğitimine nasıl gidiyor sizin 28 aylık şuan
1 yıla kadar sallayarak uyutuyordum. 1 yıldan sonra gündüz de dahil kendi uyuyor. Tabi gündüz ben başında durmasam uyumaz
Benim kızımla aynı 3 gundur bende eğitim veriyorum çok zor geçiyor heleki kakasinda
Canım dışarı çıkarken nasıl yapıyorsun yarın hastane işlerim var o yuznden sordum @Emine S
Bu 4 günde sadece 1 kere kakasını yaptı. Onu gece uyumadan önce bez bağlıyorum. Sabah uyanır uyanmaz beze yaptı.
Dışarı çıkmamaya gayret ediyorum böyle zamanlarda ama 2 gün önce çıkmak zorunda kaldım. Külot bez var onu giydiriyorum kacirirsa beze kaçsın diye. Külot olduğu için de çıkarıp giydirmek rahat oluyor.
Napalım bacım ev temizlik yemek okul maratonu derken kendime vaktim olmuyor kahve icmeye ..kucuk kizima tuvalet egitimini veriyorum cok şükür ogrendi elimde bezle cis yaptigi yerleri temizliyordum kac gunden beri😂daha temizlik ütü camasir vs takicam oyle geciyor gunumuz..
Haklısın hepsi bende de mevcut tuvalet eğitimi hariç küçüğüm 6 yaşında 😀
bende kızı uyuttum oturuyorum evi dun temızledım bulasıkları makıneye yerlestırdım yıkıyor 😂 sabah babamız şehir dısına gıttı çalışmaya yemekte dunden kalmıstı oyle bugun kızıma gunumu ayırcam bakalım
Allah kavuştursun inşallah
Bol eğlenceler kızçeyle ❤
Gece çok geç yattım sabaha karşı anca bitti kavalti kalkıp eve basliycam çok iş var çamaşır ütü banyo bugün akşama anca biter işim bide hastayım sıcak basıyor 😂öyle bakalım ya Allah bismillah diyip basliyim kaciyim ben 🙋
Kolay gelsin canım 🖤🖤anlatırken ben yoruldum 😀
Afiyet olsun, kahven de bayağı köpüklü olmuş 🌸 yemeğe davetliyiz, bir şeyler hazırlayıp götürmem lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum, onu düşünüyorum.
Diğer postun için de, ovülasyon testi hiç kullanmadım, bilgim yok.
Teşekkürler canımm🧡🧡
Yemek derdinden kurtuldun ama yine İlla bir şey yapacaksın :)
Merhabalar.. İşler evde bekliyor. Günlük rutin temizlik. Anlık spordayim
Bol zayıflamalar canım bende kilo almak istiyorum😍
Sağol canım sanada kilo almak nasip olsun inşallah
Çok sağolasın 😊
Ellerine saglik afiyet olsun canim valla hic bisey yapmadim ben bugun sabah kalkinca hemen yemekleri hallettim bulasik makinem doluydu calistirmamistim onu calistirdim bebegin kiyafetlerini yikadim bi posta da cikmasini bekliyprum balkona bi su dokup caamasirlari sercem supurge yapmam lazim ama edim geceden geldi uyuyo zaten cocugun ogle uykusu saati geldi onu yatircam esim uyaninca tutarim bi supurge artik
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun Biz kadınların işi gerçekten bitmiyor🧡
Aynen oyle valla bari temiz duzenli olsa icim acimayacak o da yok
Afiyet olsun
Ev işlerine telefonda çene yapmaktan başlayamadım
Ama yemeklerim tamamdır
Zeytinyağlı yaprak sarma
Yayla çorbası
Yaptım çocuklara
Kendime ise yeşil mercimekli salata
Misss
Oo Ellerine sağlık ben de sarma saracağım ama bir türlü koyulamıyorum işe
Çocuklar evi batırıyor ben kahve içiyorum 😅
afiyet olsun canım ❤️
Teşekkür ederim canım 🧡Aman boş ver ne kadar toplasak o kadar da dağılıyor bari tadını çıkar kahvenin
Bende öyle yapıyorum her zaman olmasada☺️☺️
Bugün kendini ödüllendir hiçbir şey yapma😀😀
Hiç bişey yapmadım valla heryer heryerde çocuklar bisiklet için kavga ediyolar onlarla ugrasiyom bir yığın bulaşık bir yığın çamaşırlar var etraf supurulcek silinecek bahçe supurulcek bütün odalar kirli durumda ve ben uzanıyorm nerden başlım bilmiyom bıktım bu ev işinden valla
Gerçekten haklısın o durumu ben de çok yaşıyorum bitmiyor ev işi
Valla bacım ya hiç bitmiyo Allah yardımcımız olsun hepimziin Bismillah diyiyeim başlayayım en iyisi üzerinde bir agirlik var yaşlı gibi his ediyom kendimi sanki ya bir adım atsam yoruldum bittim diyom 30 yaşındayım ama 80 yaşında his ediyom kendimi
Bu 30 yaş ayrı bir şey gerçekten tükenmişlik
Oy kuzum benim Rabbim güzel uykular Huzurlu uykular versin inşallah
1,510,655 soru
24,645,574 cevap
366,014 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın