Kizlwr bebegim biraz huysuz cevap veremedim com tedekkur ederim hepinize 💜evett sonunda bukdum sizce nasil?
keske bulmasaydin bebegim
Sevdoo bitane atsana merak ettm 😂
bebegim senin tarzini bulup atamamki ben
Baa gore degl kendine gore askoo
nerde giyeceksin
Dugunde sevdos
Harika. Rengi de çok hoş
Tesekkur ederim canim
Elbisede o kadar cok detay bir arada kullanilmiski her bir yeri ben burdayım diyor. Boğuyor yani
Kolları eski model boğazı ayri bir model. Drape aman yarabbi oraya ek yırtmaç olmaz olaydı. Uzunluğu felaket. Keşke tam uzun olsaymış bari.
Yaaa bulamiyorum vallaaa
Bana kızacaksın ama güzel değil ya
Niye yaa esross
Bu rengi severim ama bu elbise bu renk olmamış bebce kollarını falan beğenmedim
Üzgünüm ama ben de beğenemedim
Onerin varsa atabilirsin canim
Yani ben düz sade şeyleri seviyorum tarz olarak. Benim zevkim çok günlük gelebilir senin için
Bunlar benim tarzım. Bu sayfayı incele
Orta şekilde güzel canım 🤗🥰
🙏🤗 :))
İnşallah almmaışsındır o yuzden yorumumu yazıcam. Çok kötü. Kolları çok eski bir hava veriyor rengi de çok cıyak.
Yaaa aslinda bu renk moda
3 yıl oldu moda olalı. Bence artık eskimiştir ☺️
Ben beğendim rengide çok güzel modeli de birde zayıfsan çok güzel de yakışır
Tesekkur ederim cnm
En sevdiğim renk model de hoş beğendim
Tesekkur ederim canm payetli alacaktim herkes sahne elbisesi dedi sogudum
Ben begendim sen de begenmişsin burda sana göre konuşmak gerekir herkes kendine göre yorum yapmış güle güle giy canım.
Aslında çok tarzım değildir ama gözüme hoş göründü sadece drapesi göz yoruyor zayıfsan fiziğinde düzgünse bence yakışır bacım
Kol duruşu biraz eski model ama düğünlerde herkes simli paril parıl ya da açık giyindiği için bence güzel ama başka model varsa değerlendirilir yoksa bu da olmaz değil siyah renkten bin kat iyi herkes siyah giyiyor yasta gibi
1,510,419 soru
24,642,516 cevap
365,877 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın