Pazarium'dan alışveriş yaptım, güvenilir mi?

+1 oy
201 göst.
önce Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından

Kızlar lütfen alışveriş yaptıysanız yorum yapar mısınız kumaşlar nasıl ve iade kolay mı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (722 puan) tarafından

Evet ben yaptım iyi güzeldi  uygun da

önce (245 puan) tarafından

Kötü yorumlar da var inşallah güzel gelir kıyafetler

-Reklam-
0 oy
önce (392 puan) tarafından

Eskiden hep oradan alıordum gayet güzeldi

İnşallah benimkiler de güzel gelir 

0 oy
önce (498 puan) tarafından

Bence güzel  degil kumasin yuzde kaci pamuk oldugu yazmıyor 

Bir bakayım 

Polyester yazıyor sadece 

önce (498 puan) tarafından

Polyester zararli bir kumas pamuklu almaya çalış canim yazin yakıyor onceden bende aldıklarım var simdi giyiyorum dogumdan sonra atacam insallah hepsini pamuklu keten almaya çalışmam 

0 oy
önce (808 puan) tarafından

Bi kac yil once yapmistim cok guzel gelmisti gecen yil epey bi sey aldim ve hemen hemen hepsi de defolu gelmisti bildigin yirtik pirtik seyler geldi evet uygun bi site zaten mukemmel bi kalite beklemiyordum ama bildigin yirtik kiyafetlerdi tasinma arefesindeydim iadeyle ugrasamadim ama ondan sonra tovbe ettim zaten cok cirkinlesmis kiyafet tarzi eskiden gundelik icin en azindan duzgun bi seyler oluyordu

İnşallah benimkiler güzel gelir 

0 oy
önce (137 puan) tarafından

Bende bikaç kez aldım kumaşını beğenmedim çok kalitesiz geldi bana

İnşallah benimkiler güzel gelir ya

0 oy
önce (10,775 puan) tarafından

Geçen sene jile aldım bikac cm kısa olması dışında kumaşı falan iyidi geçen günde 3 tane şal aldim gayettde memnunum alışveriş yaparken ilk oraya bakarim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Pazarium sitesinden yaptığım alışverişlerde kargo süreci ne kadar sürer?
Pazarium üzerinden verilen siparişler genellikle 1 ile 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Kargo takip numaranız sistemdeki kayıtlı e-posta adresinize veya SMS yoluyla cep telefonunuza iletilir. Eğer ürününüz belirtilen sürede kargoya verilmezse müşteri hizmetleri üzerinden sipariş numaranızla sorgulama yapabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Pazarium üzerinden aldığım kıyafetlerde beden değişimi nasıl yaparım?
Pazarium'dan satın aldığınız ürünlerde değişim yapmak için siparişinizi teslim aldıktan sonra 14 gün içerisinde iade veya değişim talebi oluşturmanız gerekir. Ürünü orijinal ambalajı ve faturası ile birlikte anlaşmalı kargo firmasına teslim ederek değişim işlemini başlatabilirsiniz. Değişim süreci ürün merkeze ulaştıktan sonra stok durumuna göre değerlendirilir.
Pazarium güvenilir bir alışveriş sitesi mi?
Pazarium, Türkiye'de uzun süredir faaliyet gösteren ve geniş bir müşteri kitlesine sahip olan resmi bir giyim mağazasıdır. Güvenli ödeme yöntemleri olan SSL sertifikası ve 3D Secure altyapısını kullanarak alışverişlerinizi koruma altına alır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışması sayesinde dijital platformlarda yaygın olarak tercih edilen bir giyim markasıdır.
Pazarium kapıda ödeme seçeneği sunuyor mu?
Evet, Pazarium alışverişlerinde kapıda ödeme seçeneği tercih edilebilir bir ödeme yöntemidir. Siparişinizi tamamlarken ödeme adımında kapıda nakit veya kartla ödeme seçeneklerini işaretleyebilirsiniz. Ancak kapıda ödeme yönteminde kargo firması tarafından tahsil edilen ek bir hizmet bedeli faturanıza yansıtılabilir.
Pazarium'dan aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
Pazarium'dan alınan ürünlerin iadesi için ürünün kullanılmamış ve satılabilir özelliğini yitirmemiş olması şarttır. İade talebinizi web sitesindeki üyelik panelinden oluşturup, size verilen kargo iade kodu ile paketi ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. İade edilen tutar, ürün merkeze ulaşıp onaylandıktan sonra 3-7 iş günü içerisinde ödeme yaptığınız karta aktarılır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
3 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 364 göst.
6 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevmm (3,222 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
23 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 547 göst.
23 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,689 soru

24,646,252 cevap

366,046 kullanıcı

...