Klomen kullanırken bende ne gibi belirtiler olur?

0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

Kızlar aranızda Klomen kullanan varmı ne gibi belirtiler yaşadınız 🦋

1 cevap

+1 oy
(2,580 puan) tarafından

Kan gerçekten çok güzelmiş yumurta olgunlaştırıcı hap harika bir şey iğnesi de var güzel değerlendir

(48 puan) tarafından

Ben kullandım bu ay doktorun dediği şekilde ama kullanıp bıraktıktan 4 gün sonra adet kanı gibi kan geldi korktum başınıza geldimi bi problem yaparmı acaba 

(2,580 puan) tarafından

Ben kullandım ama başıma böyle bir şey gelmedi zaten hamile de kalamammıştım o zaman ondan bir ay sonra kendiliğinden oldu

(48 puan) tarafından

Oyy maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende korktum o yüzden sormak istedim bayram olduğu için randevu falan da alamadım emin olamadım 

(48 puan) tarafından

Post üste çıksın mı 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Klomen kullanırken en sık görülen yan etkiler nelerdir?
Klomen kullanımı sırasında en sık bildirilen belirtiler arasında kasık ağrısı, karın şişkinliği, göğüs hassasiyeti ve ani ruh hali değişimleri yer almaktadır. Bazı kullanıcılar sıcak basması veya hafif bulantı gibi şikayetler de yaşayabilirler, bu etkiler genellikle ilacın hormonları etkileme sürecinin bir parçasıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Klomen kullanımı kasıklarda ağrı yapar mı?
Evet, Klomen kullanımı yumurtalıkları uyardığı için kasıklarda hafif ağrı veya dolgunluk hissi yapması beklenen bir durumdur. Yumurtalıkların büyümesiyle birlikte karın bölgesinde hissedilen bu baskı, tedavi sürecinde birçok kadının yaşadığı yaygın bir belirtidir.
Klomen tedavisi sırasında duygusal değişimler yaşanır mı?
Klomen, östrojen reseptörlerini etkileyen bir ilaç olduğu için tedaviyi kullanan bazı kadınlarda duygusal dalgalanmalar, sinirlilik veya hassasiyet görülebilir. Hormonal sistemdeki bu hızlı değişimler ruh hali üzerinde geçici etkiler yaratabilir, ancak bu semptomlar ilacın kullanımı sona erdikten sonra genellikle azalır.
Klomen kullanırken karın şişkinliği normal midir?
Klomen tedavisi sırasında karın bölgesinde şişkinlik ve gerginlik hissi oldukça normaldir çünkü ilaç yumurtalıkların folikül üretmesini teşvik eder. Eğer bu şişkinliğe şiddetli karın ağrısı, nefes darlığı veya ani kilo artışı eşlik ediyorsa mutlaka uzman bir hekime danışılmalıdır.
Klomenin etkileri ne zaman başlar ve ne kadar sürer?
Klomenin etkileri genellikle ilaç kullanımı devam ederken veya son dozdan birkaç gün sonra görülmeye başlar. Vücuttaki hormonal tepkiler genellikle yumurtlama dönemine kadar devam eder ve ilaç kesildikten sonraki süreçte etkiler kademeli olarak kaybolur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 309 göst.
8 Haziran 2026 Diğer kategorisinde Kadinca_4800042 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 209 göst.
30 Mayıs 2026 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (4,914 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
0 oy
0 cevap 271 göst.
19 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,870 soru

24,703,110 cevap

369,039 kullanıcı

...