0 oy
252 göst.
önce Diğer kategorisinde (480 puan) tarafından

Kendi kendime şaşırıyorum Ya cidden ben ruh hastası olabilir miyim 😂 evde şu an üzerimizi örtecek örtü kalmadı her şeyi çöpe attım bugün 6.00'da gidiyordum kayınpederim aradı pazartesi ve salı günü burada işi var malum kişinin o dedi gelip rahat rahat o evde kalamaz kendisi dış kapının mandalı gibi gelecek eşyasını alıp defolup gidecek sen evi ona bırakmayacaksın falan dedi bu gittikten sonra da evini tamamen boşaltır gelirsin dedi o yüzden kaldım evde bekliyorum salı gününü yani bilmiyorum ben cidden deli miyim acaba aldatıldım evimdedagildiyuvamda dagildi bütün evim çöpe attım şu anda oturmuş kahve içip belgesel izliyorum 😂  

15 Cevaplar

0 oy
önce (3,133 puan) tarafından

En İyi Cevap

Normal olan senin yaptığın onca emekten sonra gerisini o düşünsün eşya dediğin herşey yerine gelir keşke herşey eşya gibi alınabiliyor olsa

önce (480 puan) tarafından

Bugün kayınpederimin hayran kaldım ben diğer telefondan beklerken konuşmalarını dinledim gerçekten evlat falan demedi bundan sonra bizim kapımızdan içeri giremezsin Sen evlatlıktan reddediyorum bu çocukları da bir daha yüzünü görmeyeceksin sana çocuk mocuk yok dedi

İyi demiş ama anlayana boşver valla elinde firsat varken kurtul hayatina bak iki evladınla daha huzurlu günleriniz olur inş 🩷 

Kesinlikle yani büyü vs dediler duruma yazıcam Allah üfürükçunuzden razı olsun ,😂

Büyü evet var inanan insanlar için ama herşey ondan olmaz babam derdi sütü bozuk insana Allah denk getirmesin çok doğru bir söz keşke her yük kadının omzunda olmasaymiş

Bide senimi aldatmış ******** yaratıklar böyleleri her ne olursa olsun aldatma zina asla kabul edilemez vallahi keser önüne atarım aha şimdi sen erkeksin derim😄

-Reklam-
+1 oy
önce (7,858 puan) tarafından

Sevginin şu an bazı şeyleri maskeliyorsun. Patlaman fena olur. Bastırma bence. 

Ha diyorsan cidden rahatım o zaman sen kendini bugüne hazırlamışsın. Çünkü beyin asla şaşmaz

Ciddi bir sorundur bu çünkü kriz anında hiçbir şey hissetmemek durağan kalmak. En yakın zamanda destek alman gerekiyor 

Hayır abla hiç baskilamadim zaten reflum var hani kendimi bastırmaya çalışsam bile midem yerinden çıkar ilk anda elbette öfke duydum ama şuanda hicbirsey hissetmiyorum sanki bir gün değil 1 yil geçmiş öylesine unutmuşum alışmışım gibi düşündüm bu benim sorunum değil o kendi iradesiyle olan savasini kaybetti yazık 

önce (4,487 puan) tarafından

İnan abla yazmaya elim gitmiyordu,hani modu düşmesin diye ama yazmışsın madem diyeyim. Bu tarz olaylarda hatta adrenalinde bile olay sakinleşir gibi oldumu asıl patlamalar başlıyor. Sen zaten ilmini öğreniyorsun da.. Sevgi için bu konuda endişeleniyorum. 2 çocukta var ve yanlız. Bastırmadan herşeyi zamanında yaşarsan cnm sizin için en hasarsız böyle olur gibi

+1

Sevgi normal değil duygusuzluk iyi bir şey değil. Duygusal bir uyuşma yaşıyorsun. Bilinç kendini koruma altına almış bu da bazı insanların verdiği tepkidir ama sonra çözülmesi fena olur. Şu an en azından içinde bir öfke bir telaş bir stres bir korku olmalı senden tek ricam kesinlikle destek alman. 

+1 oy
önce (769 puan) tarafından

Büyü falan demistim sana daha once evinde buldugun sac killarini filan paylasmistin bahsetmistin diye ama aldatma durumu varmis meger peki bunu o hoca diye bahsettigin kadinlar soylemedi mi canim ? Eger soylemediyseler sakın bi daha gorusme o kisilerle ve inanma da soylediklerine gercek ilim sahibi olsalar bilirlerdi bu durumu. İkincisi su an sakin olman olayin şokunda oldugun icin olabilir insanoglu kemigin kirilinca bile sicagi sicagina bilmezsin derler acisi sonradan cikar ya o hesap kendini tuketme elbette ama agla,sizla,yaz ciz konus birileriyle acini yasa ki sonra psikolojik sorunlar yasamayasin. He daha once bu tarz bir hayal kirikligi yasattiysa belki de zamanla sindirdin farkinda degilsin o yuzden su an nispeten sakin hatta huzurlu hissedebilirsin cunku ilk hatada bir umudun olur supheyle karisik ama ikinci ucuncu şansi verip dibin dibini gorunce kendine gelir hayatinin merkezine kendini koyarsin o surecte de cekecegin kadar aciyi cekmişsindir zaten.

+1 oy
önce (1,810 puan) tarafından

Sevgim canim benim olayın sicagiyla bilmiyorsun daha. Hiç beklemiyordun bunu . Bizler bile hep nzar oldu gözüyle baktık . Sen şoktasin canim. Sen evliligindeki sadakat sınavından geçtin hamdolsun.  Gecemeyenlerde Allah'a versin hesabını. İçine atma canını yerim hastalanirsin 

0 oy
önce (13,501 puan) tarafından

Bence normalsin değmeyen biri için bende ağlamam dövünmem üzülmem kaybeden olmamanın haksız olmamanın rahatlığı bu 

Dün öğrendim emin oldum bugün evi boşalttım sadece mobilya kaldı gidicektim işte babası bekle dedi iki gün 

Kapımdaki çöp bile olamaz o artık 

Ama bende diyorum acaba ben deli miyim 😂

Neyi öğrendin kuzum aktif değilim pek 

Aldatıldıgimi abla

Ay ciddimisin derdi oymuş demekki Arizona kertenkelesi 

Kafasına kırmızı kurdele takip hediye paketi yapar verirdim haberi yok salagin

0 oy
önce (1,040 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsun kendini yıpratacak yerde ne güzel sakinliğini psikolojini koruyorsun Rabbim böyle devam etmeni mutlu olmanı nasib etsin

Çok şükür delirmedigime kanaat ettim 😂 ay ne bileyim hani insan azıcık üzülür falan 

önce (1,040 puan) tarafından

Yaa aslında duygularını bastırıyoda olabilirsin inşaallah öyle değildir çünkü onun acısı daha fena çıkıyor 

Ama gerçekten üzülmüyo ve gerçekten sakinsen bu çok iyi bişey giç değmez çünkü 

Yok cidden sakinim tuhaf bir şekilde 

0 oy
önce (1,675 puan) tarafından

Senin gibi guzel bi akilli ve anlayisli bi kadini aldatan delidir bacim napcan tirnagin etmeyen adam icin bi de uzulcen mi aldatilmak senin kusurun degil ki aldatan kusurludur bi kere dogru olan bu sen degil o uzulecek zaten uzulexek kisi sen degilsin yani 

Kız ben niye üzüleceğim resmen  gülerek tepki veriyordum Sen bana bir şey yapmadın ki dedim Sen kendi nefsinde olan savaşını kaybettin vah senin halini zavallısın senin için üzülüyorum falan dedim ben seni kıskanacak mıyım Ne kıskanacağım ben sana acıyorum dedim 😂 cidden acıyorum ya insan kendi topuguna bu kadar sıkabilir

0 oy
önce (6,708 puan) tarafından

Bir yerden sonra normallesiyor umursamazlık başlıyor 

0 oy
önce (4,487 puan) tarafından

Ben bu tarz sakinliklerden korkarım. Diğer  yorumda da yazdığım gibi. Herşey yoluna girer inşAllah. Bir önceki postuda kaldırmışsın cnm. Yorumunu okuyamadım. O nedenle dönüş yapamadım 

0 oy
önce (5,505 puan) tarafından

Sakin kalman senin için daha iyi. Rezillik çıkarsan ah vah edip ağlasan ortalığı yıksan birşey değişecek mi hayır. O yüzden en iyisini yapıyorsun. Değmeyecek insanlar için kendini üzmemek gerek. Umarım hep bu şekilde kalır psikolojin sonra kötü olmazsın. 

0 oy
önce (9,818 puan) tarafından

Canım 🌸🌸🫶🏼

Görüyorum arada postlarini okuyorum ama cocukalrim sağolsun bide yoğun hayat kosturmasi hiç vakit ayiramiyrum buraya yorum 8

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra önünde güzel çiçeklerle dolu dikensiz yollar açılır🩷🫂

0 oy
önce (1,495 puan) tarafından

Aynen kız hiç bisey üzmesin seni uzun zamandır girmiyordum buraya yaşadıklarını da bilmiyorum ama sabaha kadar ağlasak kendimizi yırtsak erkeklerin uğrunda degil. O yüzden hiç takma giden gitsin önüne bak

0 oy
önce (9,414 puan) tarafından

Canım aldatıldığını nasıl öğrendin. 

İnşallah bu sakinlik geçici değildir. 

Yada kayınpederin arkanda olduğu için böyle sakinsin. 

0 oy
önce (7,616 puan) tarafından

Demek ki hem kalbinde hem de aklında çoktan bitirmişsin. 

0 oy
önce (30,901 puan) tarafından

Akıllı ve güçlü kadınlar giden zamanına üzülmek yerine boşa geçmekten kurtardığı ömrüne sevinir ben şahsen aldatan birinin soyadı ile yaşamayı düşününce boşanmak hiç üzücü gelmiyor. Rabbim yolunuzu bahtinizi açık etsin sana ve evlatlarına güzellikler nasip olsun 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 802 göst.
16 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde MrvDK (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,230 göst.
8 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 526 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Eftelya (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,024 göst.