Hanımlar merhabalar 4 aylık bebeğim var 4 aya kadar olan aşıları yaptırdım ama hep bir muhtelif içinde kalarak . 4. Ayda da aşıları var yaptırılması gereken sizce yaptırmalı mıyım? Yaptırmayan var mı ya da yaptırıp da pişman olan benimle paylaşabilir misiniz
Niye yaptırmamanız gerektiğini düşünüyorsunuz ki? Daha bugün kayınbabamın 8 aylık bebekken ölen kardeşlerinin mezarını ziyaret ettik. İshal olmuşlar sonra da vefat etmişler. Büyük ihtimalle rotavirüs olmuşlardı yani zehirli ishal. Eskiden bu şekilde neredeyse her evde bir bebek çocuk kaybediliyormuş. Modern tıp ve aşılar sayesinde azalan bebek ve çocuk ölümü oranlarından haberi olmayan aklıevvelleri dinlemeyin. Bebeğinizin aşılarını yaptırın. İleride kendi hastalık geçirme ve başkalarına bulaştırma ihtimali var. Bu vebali üzerinize almayın.
Babamlar 14 kardeşken şuan 3 kardeş kaldılar 😊 babam kardeşlerini göremedi bile çünkü doğdular 3-4-5 yaşlarında ölmüşler babam en küçükleri . Diyeceklerim bu kadar. Aşılardan sonra ölüm oranları düştü . Göz ardı edilecek bir tablo değil bu oranlar
3 çocuğum var hepsinede yaptırdım aşılarını kızıma menenjit aşısını da yaptırdım özel aşı rota virüsü aşısını yaptırmadım onuda pişman oldum çünkü rota virüsü enfeksiyonu oldu çok kötüydü aşı olsaydı daha hafif atlatabilirdik
özel, genel ne varsa yaptırdım grip aşısı dahil. az büyüsün hpv de yaptıracağım
Ahanda bu beenn
Aşının her çeşidini yaptırdım iki çocuğuma
Asla ihmal etmem
Sürekli takipteyim
Oğlum 5 buçuk yaşında
Kızım iki buçuk yaşında
Aşı
biz devlet ve özel bütün hepsini yaptırmistik
Benim bir türlü aklım almıyor aşı yaptırıyım mı kararsız kaldım ne ya o çocuğun ilerde niye hastalık geçirsinki neden günaha girersiniz ki Allah aşkına tıp bu kadar ilerlemişken niye teredüt ediyorsunuz anlamış değilim yaptırın aşıları kimseye kulak asmayın
Özeller hariç hepsini yaptım kalanlarida yapacağım ozellerde keşke ücretsiz yada uyguna olsaydı onlarida yaptirirdim
Muhtelif içinde kalmak ne demek?
Belirsizlik yani
Özel aşılar haric hepsini yaptırıyorum hiçte bir sorun yaşamadık hamdolsun
Aşıları tabide yaptirin
1,509,789 soru
24,635,820 cevap
365,460 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın