0 oy
343 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (27,742 puan) tarafından

Kızlar selamün aleyküm nasılsınız çiçekler 🌹

Arefe gününüz mübarek. Bol bol dualar edelim istigfar edelim rabbim dualarımızı ve tövbemizi kabul etsin inşallah 🤲🏻

Neler yapiyorsunuz. Bazen burdaki ablalarimla sohbeti özlüyorum. Bir bir özelden yazmiyim dedim burdan toplu soruyum halinizi . Eee hadi gelin benimle sohbeti sevenler eminimki ben de sizinle sevicem sohbeti.❤️❤️

15 Cevaplar

0 oy
önce (5,841 puan) tarafından

Bizde bu hafta sıcaklar var, bildiğin yaz havası. Mümkün oldukça dışarıdayız, çok güzel geçiyor bu yüzden. Genel olarak da iyiyim, çok şükür 🌸 

önce (27,742 puan) tarafından

Oh yaz havasina bayilirim ve burda da ayni artik. İnsana enerji veriyor . 

Cok şükür hep iyi ol canım ❤️

-Reklam-
0 oy
önce (1,633 puan) tarafından

Aleykum selam guzelim seninde arefen simdiden de bayramin mubarek olsun ♥️

O ablalarindan biri miyim bilemiyorum ama su sitede sevdigim nadir insanlardan birisin 

Hamdolsun 3 gundur yaptakla ugrasim bugun 4uncu gun Allahtan bayramda gelen gidenim olmuyo ilk gun de herkes kurbanla ugrasir diye kaldirmasim elimde kalmadi yani bugun biter Allahin izniyle belim koptu ama bi kis rahatim elhamdülillah kahvalti yaptik sabahtan aksamin yemegini falan koydum pistiler sayilir camasirim vardi katladim kaldirdim kahvemi bitirip yapragjn basina gececem insaAllah sen napiyosun nasilsin gorunmuyodun bayadir fistigim napiyo 

Tabiikide o kisilerden biride sensinmervisimm❤️❤️

Allah razi olsun msrvis seninde bayramın kutlu olsun .

Kolay gelsin rahat olursun inşallah. 

Bizde iyilik sukur evet ya buraya okuyup arada çıkıyorum. 

Yaz geldi disarlarda oluyoz gunler geciyor minik kizcemde buyuyor yavastan tualet egitimi surecindeyiz. 

Senin minik napiyor . Kac aylık oldunn 😍

İnsaAllah guzelim baya olmustu baslayali bitmedi mi daha tuvalet egitimi 

Valla cok hareketli teyzesi 7 aylik olmadi bile bildigim gibi degil soyle karsima gec otur elini kolunu cektigini surdugunu net goruyosun muhammed kardesimin ayagi bu kadar diye gosteriyo o kadar belli ediyo kendini gece gunduz uyumuyo kipir kipir bel sirt birakmadi bayadir doktora da gitmedim ne durumda bilmiyorum riskim devam ediyo mu etmiyo mu bilemiyorum evi cekip cevirmeye calisiyorum doguma hazirlik yapiyorum su sarma isini bitireyim de cantami hazirlicam alisveris yeni bitti biraz daha buzluk hazirlayip temizlige baslicam artik temmuz sonuna doguyo nasipse ancak yaparim bu halde 

Oy oy yerim yaa daha gelmeden hareketliligini gosteriyo . İnşallah hersey yolundadır mervis kolayca gecer dogumun da sag salim gelsin. Bir bir yoluna girer isler allahin izni ile

Tualete tam anlamiyla 2 gun once basladim ondan once karisikti

Muhammedi cok aratacak belli yavrum muhammed uyurdu karnimda cok hareketli degildi bu seferki fisek gibi geliyo sanirim 

En guzelini yapmissin boyle sende stres olmazsin 

0 oy
önce (3,139 puan) tarafından

A.selam sohbeti en sevdiklerimdensin.

Eşim ilk defa bu bayram yok maalesef. 

Kız kardeşim yanımda 😍 

Çocuklar uğraşıyorum 😐 

Diyet yapıyorum 🙃

Çocuklar tuvalet eğitimi bitti sayılır 🥳

Temizlik de bitti sayılır 🤩

Kahvaltı yaptık çay içiyoruz ☕

Yiaaa teşekkür ederim ♥️

İnşallah cok cok gzuel gecer bayraminiz . Ayyy bol bol kilo vermeler inşallah 😍

Oh ben bile rahat hissettim tualet egitimi bitti haberine inşallah kacirmalaar olmaz rahatca boyle devam eder.bende kizcemin tualet egitimi surecindeyim. Ne kadar gune tam ogrenebildiler canim. 

Afiyet olsunn❤️

Biraz geç oldu tatlım ama sağol.

Benimkiler büyük 30 Mayıs doğum günü 3 yaşı dolduruyorlar .

Senin ki daha küçük 

Benimkiler başta çol güzel öğrendi. Sonra göze mi geldiler. Tuvalet gitmemeye başladılar. Sonra yine öğrendiler. Şuan iyiyiz ☺️

Oh cok şükür canım. Boyle devam eder umarim

İnşallah. Darısı başına şekerim🥰

0 oy
önce (4,051 puan) tarafından

Her bayram olduğu gibi bu bayram yine bir yanım eksik geçen bayram ailem yanımda değildi bu bayram kalbimin yarısı yanımda değil birazdan anneme gidecem torununu verip arkadaşlarımla gezmeye gidicem yarın çok yoğun ve stresli bir gün olacak enerji toplamam lazım

Gurbetin en kotu yani gercekten de bu.bende ulkede ayni hisleri yasiyordum orda ailem vardi ama esim yoktu burda esim var ama ailem yok. Rabbim yardimcimiz olsun inşallah. 

Ben kabullendim benim imtihanim hep birilerinien sevdiklerini özlemek:(

önce (4,051 puan) tarafından

Bende kabullendim aslında benim için ağır olan oğlumu babasından ayırmak ikisi birbirine çok düşkün biri yanımda Baba diye ağlar biri telefonda oğlum diye ağlar psikolojim bozuldu artık

0 oy
önce (2,140 puan) tarafından

Aleyküm selam canım seninde Arefe günün mübarek olsun 

Bende dün niyetliydim bugunde niyetlenim dedim nasip olmadı regl oldum havalar baya sıcak burdada artık kalkar işlerimi yaparım sarma sararım yarına hazırlık anlicağın

Anladim canim allah kabul etsin dunku orucunu. Niyet onemli rbabim orucun sevabini yazar inşallah bu gun icinde. Kolay gelsinn♥️

0 oy
önce (1,526 puan) tarafından

Mezarlık gidicez insallah dedem babannem depremde kaybettiğimiz halam kuzenlerimin mezarina gidicem biraz burugum çok özledim onları 

Rabbim mekanlarını cennət ətsin canim 🥺

önce (1,526 puan) tarafından

Amin inşallah canım 🌼🤍

0 oy
önce (65 puan) tarafından

Vallahi hamilelik başıma vurdu. Gurbetteyiz diyede h bayram havasına girmemiştim ama arefe günü için oruç tutucam sabahtan ihlas okumaya başlıcam diye niyet etmiştim, az önce ablamla telefonla konuşurken öğrendim ki bugün arefeymiş, daha 3 gün var sanıyodum yemin ederim 🥲 

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim, ama çok üzüldüm 

Olsun canım nasip olur sonraki bayramlara inşallah. Sağ salim gelsin bebis 

0 oy
önce (30,852 puan) tarafından

Aynı düşüncedeyim sende sohbetini özletiyorsun

Yiaaaa cok teşekkür ederim ♥️♥️

0 oy
önce (5,902 puan) tarafından

Oğlumu sallıyorum sabahın 5.43 ü 😂 yaklaşık yarım saat oldu uyuyacak inşallah 

Yaaa kıyamam. Daha uykular yoluna girmedi dimi. Bizde de ayni o saatlee hel elim yatak salliyo

önce (5,902 puan) tarafından

Namaza kalktım uyandı ama hala aynı ya 2 3 kere kalkıyor ve sallamamı istiyor anca öyle uyuyor

0 oy
önce (4,907 puan) tarafından

Aleyküm selam canım ❤️ rabbim duamızı kabul etsin  inşallah, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin 🤲

Hayırlı bayramlar şimdiden ❤️ dün yaprak sardım dolaba koydum 2. 30da felan uyudum sabah 8de kalktım eşim nöbetteydi gelmiş kahvaltı hazırlamış nasıl mutlu oldum 🫠😍 eşim uyudu tekrar nöbete gidecek bugün akşam bende 2 çocukla uğraşıyorum kızımın uykusu var uyumuyor direniyor oğlum kendi halinde bende bi bu tarafa uzanıyorum bi diğer tarafa😅 işimin büyük bölümü bitti ama hala yapmam gereken işler var gelenim gidenim olmuyor diye acele etmedim vallahi ne yapayım zaten 2 çocukla mahvoldum temiz yapacam diye kendime gelemedim daha 😅 kızım uyursa kahve yapıp içeceğim inşallah 

+1

Oh kolay gelsin. Allahrazi olsun esinden biz kadınları mutlu etmek bu karae kolay işte. 

Bitirirsin yavastan bende ayniyim acele etmeden yavaş yavaş 

0 oy
önce (2,204 puan) tarafından

aleykümselam 

annemlere geldim kısa süreliğine gurbete ara verdik. tekrar oturduğumuz yere gidincede tayini bekleyecez bi heyecan var içimde sormaaaa 😅

Ay istedigin yere cikar insallah tayinn

0 oy
önce (3,888 puan) tarafından

bayramın mübarek olsun şekerlik ❤️ nasılsın nasıl gidiyor ?

Sagol canim seninde inşallah ♥️

Vok şükür iyiyim tuvalet egiti ile sacasiyorum son 2 gündür basladim . Yazda geldi hazir sicaklar diye inşallah basaririrm pes etmeden. 

Sen nasilsin. Yemin ederim ki bu postu seni baska postta gorup aklima geldi.  Yazar postuma dedim sen gibi digsr kizlar da tek tek yazmiyim dedim ♥️

önce (3,888 puan) tarafından

Canımsın ❤️ iyiyim bende canım çok şükür, kolay gelsin canım ilk iki hafta zor gelebilir ama sakın pes etme rahatlarsın sonra Allah yardımcın olsun 

İnşallah canim  yaa sabirla bekliyorum henüz.☺️

0 oy
önce (187,068 puan) tarafından

Ne iyim diyebilirim nede kotuyum dondum hissizlestim diyebilirim ama

şekerligim rusyalarda bayram nasil geciyo havalar nasi orda biz burda bilimiz disarda yasiyoz resmen bi kac gundur cehennem sicagi var 🤣

Ay burda da öyle kızzz. 

Bayram gecmiyor malesef sevdo evdeyiz camiye gitcez birde ancak disarda lunaparka falan anliycagin ayni seylr devam degisiklik olmuyor burda da bayramlarda:(

memlekete gidicenmi

Yok sevdo onumuzdeki yıl inşallah gidicez 

insaallah sekerligim

0 oy
önce (153 puan) tarafından

Aleyküm selam seninde arefe günün mübarek olsun, 🙏🤍 evlendiğimden beri her sene yalnız geçiriyorum dua edicem artık allah herkesin duasını hayırlısıyla kabul etsin

Amin inşallah canım ❤️

0 oy
önce (1,750 puan) tarafından

Aleyküm selam ve rahmetullah canim🌸 şimdiden bayramımız mübarek olsun inşallah.. Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı varsa ferahlıkla geçirsin inşallah. Maşallah seni çok olgun ve iyi bir kişiliksin diye tanıyorum. Yolun iyilere çıksın canim 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 435 göst.
0 oy
22 cevap 608 göst.
17 Mayıs 2026 Aile & Aşk kategorisinde Sweety (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 558 göst.
30 Ocak 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ayse97 (698 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 571 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,641 soru

24,634,034 cevap

365,302 kullanıcı

...