Sizlerde hazırlıklar ne alemde 🥳
Bir tanesi neden eldiven takmış 😁 ellerinize sağlık afiyet olsun inşallah canım ❤️
Elleri buruş buruş oluyormuş sevmiyor 😂
Maşallah kolay gelsin ellerinize sağlık
Ama biri bayyaaa titiz anlaşılan 😂
Yok ayy elleri buruş buruş oluyormuş 😂 sağolasın canım
Kız çocuk farkı 🩷
Aynn canım . Kız başka 😍
Maşallah rabbim güzel Kader yazsın
Maşallah 🌸 Güzel de sarmışlar ☺️
Kız kardeşimle bizde böyleydik sarıyorduk bakınca aklıma geldi 🥺
Yaa 🥹 ileride bugünleri haturlıcakmı benmkilerde
Hatırlarlar tabi canım
Kardeşimle ayrı şehşrlerdeyiz tel her konuşmamız da çocıkluk anılarımızdaN konuşuruz 🥹
Kolay gelsin prenseslere de maşallah. Diyetteyim hiç bir hazırlık yapmıyorum . Bayram günü kurbanı kesip köy evimize gideceğiz inşallah. Orda da gelen olursa et ikram ederim inşallah
Sağolasın canım. Diyette olsakta misafir için yapıyoruz. Gelen giden çok oluyor
Maşallah 🌸 kolay gele .. bizde hazırlık yok kaynanam dayız bu bayram inşallah
Sağolasın canım. Bizde bir ordayız bir evdeyiz sonra benim babamdayız arada evede uğruyoruz 😅
Kolay gelsin afiyetle yiyin
Sağolasın canım
annem de bizi toplardı etrafına sarma, mantı, fellah köftesi falan yaparken 😍 zorunlu workshop😝😝
Fellah köftesi de yaparlar evet 😅 eldivenli olan pes etti yanımdaki devam ediyor 😂
Bende yarın sarıcam benim kizim daha kucuk cok var bu anlara maşallah bu arada
Sanada kolay gelsin canım. İlerde sanada yardım eder kızın çok uzak gibi duruyor ama hemen geliyor o günler
Ellerinize sağlık kolay gelsin. 🥰 Biz bayramlık işini ancak bugün hallettik. Bayramda gelen giden olmuyor bize o yüzden hiç böyle hazırlıklar yapmıyorum.. Zaten 20 aylık bir yaramazla yemeğimi zor yapıyorum bayram hazırlığı hak getire..
İlerde sende yaparsın canım . Bende eskiden yapmazdım. Şimdi gelen giden çok oluyor hadi denk gelmedi diyelim evdekiler yine acıkıyor evde hazır bişeyler olması iyi oluyor
Evet doğru canım eve gekince bir açlık illa oluyor çocuklar acıkıyor
Nasip diyelim. Belki yıllar sonra gelinlerimle.. 🤭Afiyet olsun
İnşallah canım sende gör o günleri
🤲🏻Allah razı olsun
Ooo ellerinize sağlık 😍 bende şimdi sardım dolaba koydum 🤲 eşim geceye gitti evi topladım süpürdüm yıkanacakları yıkadım kuruttum 2 küçük bebem var onları uyuttum anca yaprak sarmaya girdim yoksa imkansız onlar ayaktayken sarmam ☺️
Sağolasın canım seninde eline sağlık. Bende pişirmeden dolaba koydum 2.gün pişiririm inşallah
Bende pişirmedim yarın yada ertesi gün pişiririm yarın kurban kesimi olacak onla uğraşır mıyım bilmem ☺️
Size kolay gelsin. Ben temizliği bitiremedim ki hazırlık yapayım 🫣🫣 gelende olmaz pekte. Birinci gün kurbanla ugrasilacak zaten ikinci gün çıkarız biraz ziyaret büyükleri. Üçüncü gün köye gidecez kalırsak dördüncü günde ordayız
Biz evden biraz gec çıkalım sonra çıkamayız kapı çalmasındann 😅 en çok eşimin kuzenleriyle benim kuzenler gelir . Kimse gelmesede eve gelince bazen aç geliyoruz heryerde tatlı tatlı bayıyor. Birazda sigara böreği sarasım var bugün saklama kutusunda dursun bayramda sürerim fırına hazırda
eldivenle yapiyor 😊😊😊 ellerine saglik guzellerin 😊
Evet canım biraz titiz hanım bulaşık yıkarken de iğrenir hep 😂
Maşallah yavrularına 🌸 Benimkilere izin versem sarma da sararlar, dört ve iki yaşındalar 😇
O günler sizede gelecek canım bazen bakıyorum ne ara büyüdüler bukadar die 🥹
Bugun herkes yaprak sariyo sanirim ben 4 gundur ugrasiyorum yaprakla bende basindayim suan
Temizliği bitirenler sarmaya böreğe tatlıya geçiyor Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin 🤗
Maşallah nazar değmesin güzellikler
Ne güzel sarmışlar
Sağolasın canım 🤗 evet dün koca bir tencere sardık bayramın ikinci günü pişircem inşallah
1,509,639 soru
24,633,946 cevap
365,292 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın