0 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ay beni misafir edin bari bu akşm :D

Kız huysuz eşim hasta olmş eve geldiğinden beri naptysam Bi ağlamadığı kaldı aşkım öle aşkım böle aşkım o aşkım bu artk bana bidaha aşkım deme nolur sun dedm yalvardım resmen. Bildiğiniz ağlıcak ya dedm en son sen hasta olma ben olurum senn yerine nolur dedm dünyanın sonu gelmedi Ardacım kendine gel dedm vikisle ovalattı zeytinyağıyla ovalattı duş aldı ıhlamur yaotırdınsarımsak yuttu ama ben delirmek üzereyim. :woot: aynen şöyleym şuan saçlarım kaşlarım hep havada :D

14 Cevaplar

0 oy
(434 puan) tarafından
Ay aman erkekler hasta olmasın yeter ki.
tarafından
Amin Vala olmasınlar
(434 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok nazlı oluyorlar. Eşim de öyle aman diyorum kadın olcakmışın bu ne naz
tarafından
Vallahi ya bazen hiç çekilmiyor lar
(434 puan) tarafından
Evet ya ben hasta olunca bütün evin işini tek başıma yapıyom gıkım çıkmıyo o hasta olunca sanırsın dünyanın sonu :))
tarafından
Aynen öyle işte :D :D :D
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Çöl abartıyorlar sanırsın ki oluyorlar da can çekiştiriyorlar ha Allah yardımcın olsun canım bir an önce iyileşir de rahat edersin
tarafından
Ay inşallah Bi hastaneye gidi Ersek kalmocak bişey de gtmiyo
0 oy
(163,295 puan) tarafından
Anaaa kocalar hasta olcana biz olalim yaa valla cekilmiyolar
tarafından
Bende öle dedim töbe de aşkım töbe ben olurum senn yerine diyo sakın dedm bidaha byle cmle kurma dayanamam çıldırırım
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Tıpkı benim koca gibi desene hasta olmasın ilgi istiyor ihlamur istiyor naz yapıyor benim minik obür yandan süt istiyor uyumak istiyor altı değişsin istiyor kucak istiyor istiyor da istiyor herkes bisey istiyor bende azıcık bir kenarda uyumak isiyorum ama Ne hacet şimdi yazınca tekar anladım bu annelik çok zor ya  rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tarafından
Amin çok amin....
0 oy
(112 puan) tarafından

Ahahahahaha nasıl güldüm Allah da seni güldürsün aynı benim herif gibiymiş teeahh :D

tarafından
Ay evet çıldırdım resmen
0 oy
(61 puan) tarafından
yaaa bende de var bitane ondan benimki hapta içmez asla neymiş dokunurmuş ölüme kadar götürürmüş ağrı kesici bile içmez 
tarafından
Aynı benm ki Bi hastaneye gidelim iğne yaparlar diyorum gitmem de gitmem
0 oy
tarafından

Erkekler daha cok nazlaniyo :(

tarafından
Ewet ve ben o nazı hiç yapamıyorum bugn o kadr yorgunum ve kasık ağrm varki
tarafından
Sende naz yap kiz yoksa odunlar anlamaz biseyi yok der :)))
tarafından
Yapamıyor ki ama halimden anlıyo gene o konuda hakkını yemim :)
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Gecms olsun sanada dayanma gucu wersin Allah
tarafından
Ay amin amin şimdi azck sustu allahtan :D
(1,435 puan) tarafından
:):):):) nazı sana geciyo
tarafından
Öyle Vala :D :D bnm kızdan dha bebek :D
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Allah eşine şifa wersin senin akıl sağlığını korusun bacimm herifin hastası hic çekilmiyor cidden
tarafından
Evet ya ızdırap şuan onada dedm ama napcan :)
(6,396 puan) tarafından
Başa gelmis çekecen bacimm ☺
tarafından
Atsan atılmaz satsan satılmaz bu saatten snra napalım :D
(6,396 puan) tarafından
Aynen öyle kuzumm☺
0 oy
(534 puan) tarafından
Ayy niye boyleler ben onun kadar hasta oldugumda hic naz yapmam sanar ki hiç hasta degilim onlara onlar gibi olmak lazim gerci o zmn erkekler sıkıntiya gelemez.
tarafından
Öyle ama bugnde nasl yorgunum hasta oldum kasıklsrm ağrıyo ayakta duramıyorum kız huysuz bide evi kaldırdm yerleştirdim üstüne eşim hasta ve ben bitkinimmmmm
0 oy
(982 puan) tarafından
Ayy aynı benimki bi hasts olsun ortalığı yıkar ben hasta oldummuda bi ağrı kesici iç geçer diyo :DD
tarafından
Yok bana demiyo allahtan ama çekilmiyor yav :)
(982 puan) tarafından
Aynen ya :))
0 oy
(368 puan) tarafından
Ay şu erkekler hasta olmasın mümkünse ya diyorum birde doğum yapsalar nolucak acaba allah dağına göre kar veriyo valla
tarafından
Ay o zman hiç düşünemiyorum benm adanın hamileliği çekilmez :D
0 oy
(44 puan) tarafından
Onlar hasta olunca bizlere eziyet ediyorlar ve inanılmaz derece de nazli oluyorlar
tarafından
Vala ya neden bölgeler acaba
0 oy
tarafından
Hahaha bizdede tam tersi benim eşim der bana Allah aşkına sen hasta olma diye :)) ama ben çok kötü hasta oluyorum yaaa
tarafından
Ay Bn hiç naz yapamıyorum ya
tarafından
Ben naz yapmıyorumki canım o kadar kötü oluyorumki mecbur ilgilenmek zorunda kalıyo garibim
tarafından
Hadi ya ya o konuda eşimin hakkını yemem oda benm Bi bakışım dan anlıyo aslında oda yaptırmaz ama onunki hiç çekilmez

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,913 göst.
31 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,278 soru

24,028,760 cevap

328,583 kullanıcı

...