Yükseklik korku var bende cok binmek istiyorumda yenermiyim ki birde 2026 binme fiyatı internette 5 bin ve üzeri fln yazıyorda gercekten oylemiki bilen varmı kızlar
Baba dağda yapılıyor Bir de kelebekler Vadisi'nin üstünde diye biliyorum bence her ikisi de çok yüksek bilmiyorum hiç denemedim ama yükseklik korkun varsa iki kere düşün
agustorun ilk haftasi ordayiz sevgi. yine cavdir da villa kiraladik. bu sene bende yaocam babadag.
Hisar önünde kaldım ben babag direkt karşıdan görünüyor yaparken görüyordum teleferiğe falan bindim yüksek ama hiç onu yapmadım Ya bilmiyorum bekarken yapardım da en son geçen yaz kanyonun üzerinde zipline'a bindim biraz tırsmadım değil başta ama çok eğlenceliydi ya arada yapmak lazım böyle şeyler insana iyi geliyor
Çavdır da villayı ne kadara kiraladınız acaba
115 di sanirim 6 kisilik 3 yatak odali yani
oyledir 4 bin 5 bin civaridir . agistoun ilk hastasi bende gidicem bu sene. gecen sene cocuk kucuktu brakamamistim: bu sene gidicem
fiyat normal ben yapacaktım da eşimde yükseklik korkusu var, bana yaptırtmadı😂😂 5 sene önce 1000liraydı
Lunaparkta çocuk trenini bile bilemem ben orda ölümü tasirlar
Biraz hızlı giden çocuk trenleri var, kızım (4) ile teyzesi bindiler. Kızım, teyzesine "korkma, korkma, bak çok eğlenceli" diyordu😅
Aynisi başıma geldi yeğenim.o zaman küçüktü istedi yaparim dedim beni teselli etmisti😂 neyse birdah binmedim ben zaten hicbirseye binmem
Yüzme biliyor olsaydım denemek isterdim. Ama işte nasıl oluyor bilmiyorum da denize falan iniş yaparsam😱😄 Gerçi biraz yükseklik korkum da var ama yukardan nasıl görünüyor merak da ediyorum.
kiz allah iyiligini. koskoca denizin ortasina laps diye konacak yada daglik alanda agacin tepesine konacak haliniz yik. 🤣🤣 inis rotasi belli yer . kalkis belli yer uculan alan belli🤣🤣 pilot egitim alio sonucta pilotlar biliyor nereye nasil ineceklerini . binen kisinin kilosu bile etkilio bunu ona gire hesap yapiolar ucua rotasi:) 55 kilo birinin ucmasiyla 90 kilo 100 kilo birinin ucmasi ayni sey degil pilot bunu bile giz onune alarak ucuruyor musterileri🤣
😂😂😂 Ay ne bileyim neresi denk gelirse oraya iniyorlar diye düşünüyordum🤣 Hepsi darmadağınık başka başka yerlerde süzülüyorlarya 😄
Bizde Ağustos ortası gibi gidicez kamp yeri bakıyoruz Fethiye'de bende de yükseklik korkusu var bende cok istiyorum ama nöbet geciririm sitede korkuyorum eşim kesin yapıcak ama bsnim için tedirgin hevesim kacmasın diye yapma diyemiyo 😅
Fethıye Kargı Yanıklar dıye bı yer var kamp ıcın bı bakın derım
Duşları vs temiz mi bi kac yerin yorumlarını okuduk duşlarla ilgili sikayet yazaň coktu 2 cocukla gidicez duşlar WC önemli
Ben Fethiye paraşütle atladım, 2024 yılında kadın pilotla atladım 6000 vermiştim eşim erkek pilotla atladı o 5000 verdi, akrobasi hareketi yapmak müthiş adrenalin veriyor onun dışında ürkütücü değil
ben yaptim tavsiye edermiyim etmem igrenc bi his yaa
1,509,571 soru
24,632,901 cevap
365,236 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın